<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Jul 09, 2016

Eerste golf Russische toeristen arriveert in Turkije (foto’s)

De eerste groep Russische toeristen is zaterdag gearriveerd op de luchthaven van Antalya.

Een vliegtuig met aan boord 189 passagiers is de voorhoede van een nieuwe golf Russische toeristen. Die komen nadat de Russische toerismeblokkade op Turkije is opgeheven. Verwacht wordt dat de Russen massaal op vakantie naar Turkije zullen gaan, melden autoriteiten.

De eerste groep Russische toeristen zijn feestelijk onthaald op de Turkse luchthaven en kregen bloemen.

Eerste golf Russische toeristen arriveert in Turkije (6)

De toeristen uit Rusland geven aan zeer blij te zijn nu de betrekkingen tussen Rusland en Turkije weer zullen worden verbeterd. “Dit is niet de eerste keer dat ik kom. Ik hou van de natuur en zee van Antalya. Daarom kom ik altijd. We zijn erg blij dat de betrekkingen zullen worden genormaliseerd”, zegt Irina Sergeva. Een andere Rus, Sergi Baykov, geeft aan dat hij al tien jaar op vakantie naar Turkije gaat. “Mooi om te horen over de positieve ontwikkelingen tussen de twee landen. Ik ben zeer blij bij elke aankomst in Turkije.”

Eerste golf Russische toeristen arriveert in Turkije (4) Eerste golf Russische toeristen arriveert in Turkije (7) Eerste golf Russische toeristen arriveert in Turkije (5) Eerste golf Russische toeristen arriveert in Turkije (2) Eerste golf Russische toeristen arriveert in Turkije (9) Eerste golf Russische toeristen arriveert in Turkije Eerste golf Russische toeristen arriveert in Turkije (8)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANTALYA

Jul 09, 2016
Loading posts...