<< Terug naar home | Economie

Posted by Ak Ajans Nederland
Dec 26, 2016

Erdogan en OESO: Turkije stijgt naar niveau hoge-inkomenslanden

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft maandag tijdens de opening van het grote tunnelproject Ilgaz middels teleconferentie laten weten dat Turkije geen middeninkomensland meer is.

“Ik heb goed nieuws voor jullie”, zei Erdoğan vanuit Istanbul richting Kastamonu. “De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) heeft laten weten dat Turkije is gestegen naar het niveau van hoge-inkomenslanden.”

De Turkse president gaf aan dat Turkije een onafhankelijkheidsoorlog voert in het binnen- en buitenland. “We zijn het verraad op 15 juli [couppoging] niet vergeten. We zijn onze slachtoffers, die tijdens onze strijd tegen terrorisme zijn gevallen, niet vergeten. Desondanks is Turkije blijven groeien.”

Erdoğan benadrukte dat niemand Turkije kan tegenhouden in het behalen van zijn grote 2023-doelen.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 26-12-2016

Dec 26, 2016
 • Deli Balta

  Klasse! Turkije altijd nummer 1

 • Ammon Teremun

  Nee dat heb je niet goed.
  Nederland op de 13e plaats en Turkije op de ?? plaats.
  Tja……

  http://www.welingelichtekringen.nl/economie/562709/dit-zijn-de-25-rijkste-landen-ter-wereld-nederland-staat-verrassend-hoog.html………………………….

 • Deli Balta

  Die lijst klopt niet. Jij gelooft fabeltjes, dit zijn geen feiten maar leugens. Heeft nederland in 14 jaar meer dan 100 mega projecten gebouwd? Bouwt nederland grootste luchthaven ter wereld? Bouwt Nederland grootste brug en tunnels? NEE!!! Dat doet Turkije wel, en daarmee staat Turkije op nummer 1

 • Ammon Teremun

  Als jij denkt dat het nummer 1 is. Prima, maar straks niet gaan janken als het toch anders blijkt te zijn.

 • Fa

  Blijkbaar kunnen mensen zoals jij niet tegen dat turkije een goede welvaart heeft, en met name de laatste jaren stijgt turkije als een wereldleider.. en dat zal allen maar groter worden!! Onlangs allen negatieve invloed vanuit buitenaf..

Loading posts...