<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Sep 27, 2021

Franse president Macron na klap bekogeld met ei

Na verbale klappen en een fysieke klap in het gezicht is de Franse president Emmanuel Macron binnen korte tijd opnieuw bekogeld: dit keer met een ei.

Tijdens een werkbezoek aan een horecabeurs in Lyon gooide maandag een boze omstander een hardgekookt ei naar Macron, is te zien op beelden. Het ei stuiterde tegen de schouder en het gezicht van Macron. Daarop grepen zijn lijfwachten in en hielden de dader aan.

Het is niet de eerste keer dat Macron een ei tegen zijn hoofd krijgt. In 2017 gebeurde dat ook tijdens een landbouwbeurs in Parijs. Toen was hij nog presidentskandidaat.

Boze Fransen

In juni dit jaar kreeg Macron een volle mep in zijn gezicht. “Weg met het macronisme”, zei de boze Franse burger. (LEES meer + VIDEO)

In juli kreeg hij tijdens zijn bezoek aan het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw in de stad Lourdes ook flinke kritiek te verduren. “Schaam je. Schandalig dat je hier bent. Je bent een atheïst en wel een primitieve atheïst. Je hebt geen recht om hier te zijn”, schreeuwde een man tegen Macron, die met de muziekgroep zong bij het christelijke heiligdom. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 27-09-2021

Sep 27, 2021
Loading posts...