<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Feb 03, 2023

Koranverbrander Zweden betrapt op pedofilie

De anti-Islampoliticus Rasmus Paludan, onder andere bekend om zijn recente Koranverbrandingen in Zweden en Denemarken, heeft willens en wetens seksueel getinte gesprekken gevoerd met minderjarigen.

Dat blijkt uit geluidsopnamen die de media hebben bereikt.

Paludan vertelde aan minderjarigen hoe een jonge student werd verkracht door zijn leraar en hoe tienerjongens gemeenschap hadden in een supermarkt. Ook vertelde hij aan de jongeren tussen 13 en 17 jaar, die hun leeftijd deelden, nadrukkelijk weten dat hij 39 jaar oud is.

De kinderen kregen ook aan te horen dat Paludan “thuis naakt loopt in de keuken” en waarom hij “niet van de Islam houdt”.

Er is nog geen juridisch proces gestart tegen de moslimhatende pedofiele politicus. Wel is hij eerder in totaal vierteen keer veroordeeld voor racisme, smaad, laster en zware verkeersovertredingen.

Afgelopen week verstoorde Paludan het NAVO-proces van Zweden door Korans te verbranden voor de ambassades van Turkije in Zweden en Denemarken. Turkije noemde Paludan daarop een overblijfsel van de kruisvaarders (LEES meer) en haalde ook uit naar Zweden, dat alles toestond en onder politiebescherming liet uitvoeren, maar daarna de verbranding van de Thora, het heilige boek van de joden, verbood. (LEES meer)

Een soortgelijke actie vond ook in Nederland plaats. Pegida-voorman Edwin Wagensveld verscheurde een Koran voor de Tweede Kamer in Den Haag. Later verbrandde hij daaruit enkele pagina’s. De Nederlandse ambassadeur in Ankara moest zich daarop melden bij de Turken. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 03-02-2023

Feb 03, 2023
Loading posts...