<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Oct 02, 2021

Marokkaanse passagier bevalt van zoontje tijdens Turkish Airlines-vlucht

Een zwangere Marokkaanse passagier is deze week bevallen van een zoontje op de vlucht van Turkish Airlines van Istanbul naar Chicago.

De Marokkaanse vrouw reisde met haar man vanuit Istanbul en kreeg weeën toen het vliegtuig over de oceaan op een hoogte van ongeveer 10.000 meter vloog. Het cabinepersoneel meldde de situatie aan de gezagvoerder en snel werd gevraagd of een arts meevloog.

Dat was wel het geval en zelfs in de vorm van een neurochirurg. De vrouw werd door het cabinepersoneel naar een rustig plekje achter in het vliegtuig gebracht. Zij bracht daar een gezond zoontje ter wereld dat de naam Almahtı heeft gekregen. De navelstreng is doorgeknipt door de Turkse purser Gülderen Doğu.

Na de geboorte werd de algemene gezondheid van moeder en baby goed bevonden en werd de vlucht voortgezet. Tijdens de vlucht werd de gezondheid van de moeder en baby steeds gecontroleerd door het cabinepersoneel, dat ook daarvoor is getraind.

Na de landing is de moeder en de baby naar het ziekenhuis gebracht voor een algehele gezondheidscontrole.

Vliegtuigbaby’s

Vorige maand kreeg Turkish Airlines ook te maken met een onaangekondigde nieuwe passagier aan boord. Toen baarde een Afghaanse vrouw een dochtertje tijdens een evacuatievlucht. (LEES meer + FOTO’S)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 02-10-2021

Oct 02, 2021
Loading posts...