<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Apr 12, 2017

Nederlanders tóch op vakantie naar Turkije

De Turkse vakantiebestemming Bodrum ontvangt ook dit jaar veel Europese toeristen, waaronder veel Nederlanders. De populaire badplaats begint nu al, in april, voller te worden.

Dat zegt directeur Serdar Saril van het hotel Bodrum Holiday Resort. “We hebben het seizoen op 1 april geopend en hebben op dit moment een bezettingsgraad van veertig procent. Merendeel daarvan zijn toeristen uit Nederland, België en Israël.”

Saril laat ook weten dat de toeristen die in Bodrum hun vakantie doorbrengen grotendeels uit Europese landen komen. “Dat zien we ook aan de vliegtuigen die landen op luchthaven Bodrum-Milas.”

Nederlanders blijven op vakantie gaan naar Turkije2

In sommige vier- en vijfsterrenhotels in Bodrum-Icmeler heerst er drukte, wordt gemeld.

Toeristen

Uit interviews met Europese toeristen blijkt dat Turkije erg geliefd is onder de vakantiegangers. “Ik hou van Turkije en Turken”, zegt de Zwitserse Hilda Meijerbom, die met haar familie op vakantie is in Bodrum. “Iedereen kan met een gerust hart kiezen voor Turkije.”

Nederlanders blijven kiezen voor vakantie in Turkije 5

Moa Meijerbom vindt de zee en de geschiedenis van Bodrum prachtig, terwijl Pia Meijerbom gek is op de Turkse keuken.

Nederlanders blijven op vakantie gaan naar Turkije4

De Nederlandse Arjen is ook helemaal weg van Turkije: “Ik zie hier allemaal positieve dingen gebeuren. Alles is prachtig.”

Nederlanders blijven kiezen voor vakantie in Turkije 6

Een andere Nederlandse toerist, Coralie Schouw, is bijna overal in Turkije geweest. “Ik vind dat er mooie hotels staan in Bodrum. De Turken zijn zeer aanspreekbaar en erg positief. Ze glimlachen allemaal. Iedereen is gelukkig. Daar word ik blij van.”

Nederlanders blijven op vakantie gaan naar Turkije3

Media

Toeristen uiten vaker hun ongemak over media in eigen land. Volgens hun maakt de buitenlandse pers zich schuldig aan een verkeerd beeld over Turkije. De toeristen die dit aangeven, geloven de media in eigen land niet meer. (LEES meer + foto’s)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – BODRUM | Gepubliceerd: 12-04-2017

Apr 12, 2017
Loading posts...