<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Apr 12, 2017

Nederlanders tóch op vakantie naar Turkije

De Turkse vakantiebestemming Bodrum ontvangt ook dit jaar veel Europese toeristen, waaronder veel Nederlanders. De populaire badplaats begint nu al, in april, voller te worden.

Dat zegt directeur Serdar Saril van het hotel Bodrum Holiday Resort. “We hebben het seizoen op 1 april geopend en hebben op dit moment een bezettingsgraad van veertig procent. Merendeel daarvan zijn toeristen uit Nederland, België en Israël.”

Saril laat ook weten dat de toeristen die in Bodrum hun vakantie doorbrengen grotendeels uit Europese landen komen. “Dat zien we ook aan de vliegtuigen die landen op luchthaven Bodrum-Milas.”

Nederlanders blijven op vakantie gaan naar Turkije2

In sommige vier- en vijfsterrenhotels in Bodrum-Icmeler heerst er drukte, wordt gemeld.

Toeristen

Uit interviews met Europese toeristen blijkt dat Turkije erg geliefd is onder de vakantiegangers. “Ik hou van Turkije en Turken”, zegt de Zwitserse Hilda Meijerbom, die met haar familie op vakantie is in Bodrum. “Iedereen kan met een gerust hart kiezen voor Turkije.”

Nederlanders blijven kiezen voor vakantie in Turkije 5

Moa Meijerbom vindt de zee en de geschiedenis van Bodrum prachtig, terwijl Pia Meijerbom gek is op de Turkse keuken.

Nederlanders blijven op vakantie gaan naar Turkije4

De Nederlandse Arjen is ook helemaal weg van Turkije: “Ik zie hier allemaal positieve dingen gebeuren. Alles is prachtig.”

Nederlanders blijven kiezen voor vakantie in Turkije 6

Een andere Nederlandse toerist, Coralie Schouw, is bijna overal in Turkije geweest. “Ik vind dat er mooie hotels staan in Bodrum. De Turken zijn zeer aanspreekbaar en erg positief. Ze glimlachen allemaal. Iedereen is gelukkig. Daar word ik blij van.”

Nederlanders blijven op vakantie gaan naar Turkije3

Media

Toeristen uiten vaker hun ongemak over media in eigen land. Volgens hun maakt de buitenlandse pers zich schuldig aan een verkeerd beeld over Turkije. De toeristen die dit aangeven, geloven de media in eigen land niet meer. (LEES meer + foto’s)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – BODRUM | Gepubliceerd: 12-04-2017

Apr 12, 2017
 • Deli Balta

  Zo zie je maar, Turkije is gewoon het beste land om op vakantie te gaan. 🇹🇷

 • Tamer Aslantas

  Hollanders zijn meer dan welkom in het prachtige Turkije!

 • Ozturk

  Het punt is dit:
  Nederlanders doen wel heel stoer met teksten als ‘ik ga nooit meer naar Turkije’ maar het probleem met het slechte klimaat in Nederland met zijn verregende zomers blijft gewoon bestaan, terwijl het in Turkije gewoon gegarandeerd prachtig weer is en mensen maximaal waar voor hun geld krijgen.

  Nederlanders hebben een grote mond op internet fora als er weer eens iets aan de hand is met een mediterraan land, of dat nou Italië, Griekenland of in dit geval Turkije is, maar als het in Juni in Nederland begint te regenen, dan gaan ze stiekem toch nog maar even een last-minute all-inclusive in Turkije boeken.
  En dan vooral in Turkije he, dus niet Spanje of Italië, want in Turkije krijgt men toch net iets meer voor zijn geld dan in eerdergenoemde dure EU-landen. En een Nederlander blijft een Nederlander, die denkt alleen met zijn portemonnee en zal niet principieel achter de standpunten die hij de hele winter over Turkije vanachter het toetsenbord heeft zitten verkondigen blijven staan.

  Kortom, wij maken ons geen enkele zorgen en zullen ook deze zomer weer vliegtuigladingen Nederlandse gelukszoekers verwelkomen, zodat ze zich weer 8 dagen lang helemaal rond kunnen eten en hun handdoekje ,s ochtends om 7 uur alvast over de ligstoeltjes kunnen leggen.
  Ze zijn zo voorspelbaar…

 • Hilda

  Da’ s niet erg aardig zoals jij over de Nederlanders spreekt die wel graag naar Turkije gaan. Niet alle Nederlanders zijn zoals jij ze beschrijft, klinkt behoorlijk minachtend….

 • Hilda

  Mijn reactie is bedoeld voor Ozturk

 • rujoleki

  Als je nu nog op vakantie naar Turkije gaat dan heb je een plaat voor je kop. Ik hoop dat die mensen zwaar in de problemen komen.Wat een huichelaars.

 • Jackszz

  Ik hoop dat die mensen zwaar in de problemen komen zeg tie dan..

  zo niet komen ze in nl wel in de problemen toch..

  wat een misgunners zeg walgelijk pff

 • rujoleki

  Jij gaat er zeker ook naartoe?Neem wat mee voor die 160.000 mensen die onschuldig vastzitten.Sommige worden gemarteld.Prettige vakantie huichelaars.

 • Ayhan

  Wat zit je hier slap te ouwehoeren mislukte inteelt indo aanhanger (hebben ze je alweer losgelaten )

 • rujoleki

  Hoeveel onschuldige Turkse mensen zitten er dan gevangen?

 • Ayhan

  wou je zeggen dat die moordenaars onschuldig zijn ?????
  ik vind heel erg jammer dat ze ze hebben laten leven oog om oog tand om tand gewoon villen die ratten ze hebben op onschuldige mensen lopen schieten bombarderen over hun gereden met tanks
  ik weet niet of je weet ze hebben 249 mensen vermoord en 2193 gewonden zijn er

 • Deli Balta

  Bepaal jij of die mensen onschuldig zijn, de rechter heeft al bepaald dat die moordenaars en landverradrs schuldig zijn, dus hou je bek mongool..

  Die nederlanders die op vakantie naar Turkije gaan hebben een plaat voor zijn kop, er is hier maar 1 die een plaat voor zijn kop heeft en dat ben jij!
  Ik hoop dat jij zwaar in de problemen komt met je achterlijke uitspraken. Jij bent zeker ook een kontlikker van gulen?

 • rujoleki

  OO nou snap ik het .Al die onschuldige mensen zijn moordenaars?
  En landverraders,toe maar.Waarom woon jij in mijn land als turkie zo fijn is?

 • Tamer Aslantas

  Beste Hilda, ik denk dat de heer Öztürk de Nerderlanders bedoelt die zich huichelachtig en minachtend uilaten over Turkije en vervolgens TOCH wel Turkije als bestemming kiezen. Dit heb ik zelf ook vaak gehoord. Dan zeggen ze, ik ga voor de zon en zee en niet voor het cultuur of de mensen daar.

 • Deli Balta

  Jouw land hahaha. Nederland is van mij!!!

 • rujoleki

  Vind je het niet vreselijk dat zoveel van jouw landgenoten zitten opgesloten? Nu al meer dan 160.000.

 • Jackszz

  Ow ik ga er zeker na toe.. Hoe de f.. weet jij nou of ze onschuldig zijn.

  weet je wel wat je schreeuwt zakkewasser

 • Jackszz

  Er zijn genoeg mensen weer vrijgelaten omdat ze toch onschuldig bleken te zijn..

  Gewoonweg blind wat oproepen joh..

  Tot nu toe steunt Europa terroristen zolang het maar niet in de EU gebeurd.. ze doen geen f..

 • Deli Balta

  Als ze schuldig en medeplichtig zijn aan landverraden en medeplichtig aan de coup van 15 juli 2016 waarbij 249 doden en 2193 gewonden
  , dan is het maar goed dat ze vast zitten. Volgens de hoogste rechter van Turkije zijn ze wel schuldig.

 • Ayhan

  De reden waarom ze al jaren de terroristen steunen is omdat ze Turkije in meerdere staten willen delen

  Net wat ze met voormalig Joegoslavië hebben gedaan die ze in drieën hebben verdeeld klein land kunnen ze makkelijker onder de duim houden

  De schade wat die terroristen hebben aangericht heeft bijna 50000 doden en meer dan 500 miljard dollar gekost
  kan je je voorstellen als al dat geld geïnvesteerd was in de economie

 • Margaret van Deenen

  Zeker weten super mooi land

 • Margaret van Deenen

  Nou ik ga wel

 • Deli Balta

  Beste Margaret,

  Ik ben het helemaal met je eens.
  En daarom ga ik 6 keer per jaar naar Turkije..

 • Ibrahim

  Niemand is onschuld in gevangenis. In Nederland zijn ook onschuldige allochtonen zonder papieren in gevangenis. Dat is niet normaal. Want Nederland is wel zinkend schip! Ze schamen voor geen recht van democratie.

 • Ibrahim

  Goed gesproken!

 • Levooo1995

  Geld te veel😂😂

 • Margaret van Deenen

  Zeker weten

 • Ozturk

  Heer Rujoleki,

  Die 160.000 mensen – zoveel zijn het er niet eens, maar enig aanzetten is u niet vreemd – zitten vast omdat ze iets op hun kerfstok hebben. En ze hebben meer gedaan dan een gum jatten op het werk, waar je in het mistroostige Nederland al je baan door verliest. Het zijn misdadigers.
  Maar als u hen nou eens allemaal in Nederland opneemt, dan gaan wij als JA-stemmers terug naar Turkije.
  Maar wel in die volgorde hè, dus éérst zij hiernaartoe met toekenning van Nederlands paspoort (het Turkse moeten ze inleveren), en dan pas wij weg.
  Wij weten namelijk dat Nederlanders en de EU niet vertrouwd kunnen worden op hun woord – zie de beloofde en niet nagekomen visumliberalisatie – dus boter bij de vis.

  Of zijn die Turkse onschuldige gevangenen nu opeens niet meer uw vrienden en wastafel het slechts oppervlakkige prietpraat uit uw mond?

 • Ozturk

  Geachte heer Deli Balta,

  Deze meneer Is een verdediger van terreur. Hij verdedigt terroristen van FETÖ en zijn overheid beschermt door henzelf verboden verklaarde terroristische organisaties zoals de PKK.
  Maar er komt een dag dat de PKK zich tegen hen zal keren en de PKK-bommen in Den Haag en Brussel afgaan en dan zijn hun eigen gevangenissen te klein.

 • Ozturk

  Omdat het kan en wij u daarmee optimaal kunnen irriteren.
  Daarmee testen wij uw ‘democratie’ en ‘menselijkheid’. Maar zoals u nu reeds ten toon spreid stelt uw democratie en menselijkheid niets voor, want bij het minste of geringste verlaagt u zich tot neo-nazistische uitspraken zoals ‘ga weg uit mijn land’.
  En wat als wij nu eens niet weggaan uit ons geboorteland en wij met onze aanwezigheid u blijven irriteren omdat u niet met een afwijkende mening om kunt gaan? Wat gaat u daar dan aan doen meneer Rujoleki? Razzia’s? Kristallnacht? Gaskamers? Deportatie?

  U als echte Haatpartij aanhanger ziet daar vast wel brood in, toch?

 • Ozturk

  Wij zetten u er graag bij meneer Rujoleki. Boekt u even een vluchtje naar Turkije en u krijgt gratis kost en inwoning in 1 van de mooie 5-sterren all-inclusives waar uw 160.000 vrinden ook verblijven.

  Bij nader inzien, blijft u toch maar in het Nederland dat lui als u in rap tempo moreel laat zinken. U past hier beter. Fijn eindeloos werken tot uw 74e voor een hongerloontje waarmee u in het onbetaalbare euro-land steeds weer het einde van de maand net niet haalt. De eindeloze ratrace tot het moment van pensioen, waarna u zich opeens realiseert dat uw kinderen niks meer met u te maken willen hebben (logisch, want u bent een egoïst en niet alleen jegens minderheden) en u in alle eenzaamheid enkele maanden later uw arts om een intussen gelegaliseerd zelfmoordpilletje vraagt. Uw kinderen zullen u nog 1 keer bezoeken op uw begrafenis om daarna als sprinkhanen de boedel te verdelen.

  Blijf maar fijn eeuwig in het zinkende schip dat Nederland heet met zijn immer lege schatkist en eeuwigdurende bezuinigingen op alles.
  Wij vertrekken uiteindelijk wel op vroege leeftijd met ons gespaarde geld naar ons prachtige land om aan het strand dagelijks van de ondergaande mediterrane zon te genieten van onze mooie oudedag. We zullen u een ansichtkaartje sturen, dan kunt u dat in de kantine ophangen en dagelijks, groen van nijd, aan ons denken.

 • Ozturk

  0 (nul)

 • Ozturk

  Geachte mevrouw Hilda,

  Ik heb het zeker niet over mensen zoals u. Echter, vergeet niet dat ook u verantwoordelijkheid draagt in deze discussie, al maakt u zich misschien zelf niet direct schuldig aan zaken waar sommige Nederlandse deelnemers aan dit forum voor staan.
  U als ‘normale’ Nederlander (gelukkig valt de overgrote meerderheid nog steeds in deze categorie) dient zich meer expliciet uit te spreken en te distantiëren van dit type neo-nazistisch rechts-extremistisch tuig. Weet u nog dat Nederlanders de islamieten opriepen om zich te distantiëren van islamitische aanslagen in Europa? Gelijk zo dient u hetzelfde te doen mbt mensen die Haatpartij stemmen en daarmee een man steunen die aanzet tot haat en geweld.
  Doet u dat niet, dan bent u als heel gewone Nederlander net zo goed medeplichtig aan mogelijke misdaden (tegen de menselijkheid) waar hun haat toe leidt.

 • Deli Balta

  Net als een boomerang.

 • Levooo1995

  Broer ga beleggen in land, energie, staal ibdustrie van turkije. Snelste manier om groot geld mee te verdienen

 • Deli Balta

  Dank je wel voor je advies, zeker goed plan investeren in Turkije….

 • Omario

  Beste Ozturk (en anderen),

  Wat raden jullie mij voor een all inclusive vakantie naar Turkije met kleine kinderen (5 en 3)? Ik hoor graag een aantal suggesties.

Loading posts...