<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Jul 09, 2020

Portugal lovend over Turkije als veilig vakantieland: Antalya wonderlijk

De Portugese ambassadrice in Turkije is lovend over de stappen die de Turkse regering heeft genomen zodat toeristen veilig op vakantie kunnen naar dat land, liet ze donderdag in een interview weten.

Ambassadrice Paula Leal Da Silva prees na een bijeenkomst in de mediterrane badplaats Antalya het Turkse certificaatprogramma voor veilig toerisme.

“We kregen de kans om de maatregelen te zien die op de luchthaven waren genomen om te zorgen voor de noodzakelijke hygiënische omstandigheden voor alle toeristen die, hopelijk, binnenkort hun reizen naar Turkije zullen hervatten”, zei ze.

Turkije heeft een veiligheidscertificaat afgegeven aan hotels en restaurants die voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen en voorschriften, een actie die de Portugese ambassadrice zeer op prijs stelt.

“Het initiatief van de Turkse regering om een ​​veiligheidscertificaat af te geven aan de instellingen, namelijk restaurants en hotels die op vrijwillige basis de juiste procedures voor veiligheid en preventie van covid-19 volgen en toepassen, is zeer geschikt”, reageerde Silva.

Antalya

Silva was ook enorm lovend over de Turkse vakantiehemel Antalya.

“Er is de charme van Antalya – een prominent kenmerk van Turkije – die het oude en het moderne verbindt, de wortels van de beschaving en de blauwe zee, aangezien dit een natie is waar alle schoonheden, natuur en geschiedenis naast elkaar bestaan. Een wonder voor de ogen, een wonder voor de verbeelding.”

Naast Portugal is ook het Verenigd Koninkrijk erg onder de indruk van de Turkse coronastrijd en vakantieveiligheid. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 09-07-2020

Jul 09, 2020
Loading posts...