<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Feb 01, 2018

Terreursympathisanten vallen flink door de mand met foto Israëlische militairen voorgedaan als Turkse

Turkse nieuwsdiensten hebben hun handel vol aan het ontrafelen van de waarheid na zwartmaking, leugens en desinformatie over de Turkse militaire operatie Olijftak in Afrin. De strijd wordt gevoerd tegen terreursympathisanten gelieerd aan terreurgroep PYD/YPG, die op sociale media massaal allerlei foto’s delen die van een andere tijd of gebeurtenissen zijn met als doel: negatieve perceptie over Turken.

Aan het rijtje ‘zeer hopeloze en valse zwartmaking (LEES meer)’ is toegevoegd een foto van Israëlische militairen die Turkse militairen moesten voorstellen met als titel: ‘De huidige situatie van Turkse soldaten tegenover YPG’. De foto bleek uit november 2012 te komen en is in de Israëlische stad Asjdod genomen.

Ook plaatsen sympathisanten van YPG/PYD-terroristen veel foto’s van gewonde kinderen. Daarbij wordt geprobeerd de indruk te wekken dat Turkse militairen burgerslachtoffers maken in Afrin, terwijl officieel is verklaard dat daar geen sprake van is. Ook deze foto’s stammen uit van eerdere jaren en zijn genomen na diverse terreuraanslagen van Daesh (IS) of luchtaanvallen van Rusland en het Syrische Assad-regime.

Donderdag is ook een foto geplaatst van een dode vrouwelijke YPG-terrorist met als titel ‘de omgang van ‘Turkse terroristen’ met YPG-vrouwen (vaak valselijk bestempeld als Koerden)’. Het werd snel duidelijk dat de YPG-terrorist zichzelf heeft opgeblazen.

Een in oktober 2016 neergestorte Russische helikopter zou toebehoren aan het Turkse leger. De Turkse helikopter zou deze week met succes zijn neergeschoten.

Turkije waarschuwde zondag officieel alert te zijn voor dit soort zwartmakingspraktijken. (LEES meer + foto’s)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 01-02-2018

Feb 01, 2018
Loading posts...