<< Terug naar home | Sport

Posted by Turkse Media
Jun 10, 2019

Trabzonspor wil IJsland ontvangen bij volgend duel

Ook de Turkse voetbalwereld is zeer woedend op IJsland, dat het Turkse elftal schandalig heeft ontvangen in Reykjavik. Voorzitter Ahmet Ağaoğlu van Trabzonspor, berucht om zijn fans, verzoekt dat het tweede EK-kwalificatieduel tussen Turkije en IJsland op 14 november in zijn stad Trabzon wordt gespeeld.

Ağaoğlu zal dat verzoek persoonlijk doorgeven aan de voorzitter van de Turkse voetbalbond (TFF) na terugkomst uit IJsland, zei hij. “Het maakt niet uit in welke stad dat duel zal worden gespeeld, we zullen er met duizenden zijn. Voor ons is het overal Trabzon”, liet Ağaoğlu weten.

Op sociale media zijn de reacties verdeeld of het wel een goed idee is om IJsland in Trabzon te ‘ontvangen’. Ook wordt verwezen naar ‘het warme’ Adana ‘als een nog betere optie’.

Onthaalschandaal

Zondagavond werd het Turkse elftal tijdens de paspoortcontrole urenlang vastgehouden op de luchthaven van Reykjavik. Ook werden alle spullen keer op keer gecontroleerd. Een door een loslopende omstander voorgehouden afwasborstel als microfoon gooide olie op het vuur.

Turkije heeft IJsland officieel gewaarschuwd en onderzoekt of het onthaalschandaal in opdracht is gedaan. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | Gepubliceerd: 10-06-2019

Jun 10, 2019
Loading posts...