<< Terug naar home | Highlights

Posted by Ak Ajans Nederland
Dec 27, 2016

Turkije klaar ermee: Coalitie VS liegt en steunt Daesh (IS)

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft dinsdag laten weten dat door de Verenigde Staten geleide coalitie zich niet aan de afspraken houdt in de strijd tegen terreurgroep Daesh (IS).

“De beloftes waren anders dan de huidige positie die ze nu aanhouden”, liet Erdoğan weten. “Ze zijn allemaal opeens verdwenen. Maar wij zullen doorgaan. Er is geen weg terug.”

De Turkse president is klaar met de valse beloftes en loze woorden van landen die zich ‘maximaal zouden inzetten in de strijd tegen Daesh’. “Bovendien beschuldigden ze ons van steun aan Daesh. Het tegendeel is waar: juist zij steunen terreurgroepen”, waarschuwde Erdoğan.

Turkije heeft bewijzen dat terreurgroepen Daesh, PYD en YPG actief worden gesteund door de coalitie, zei Erdoğan. “We hebben alles: documenten, foto’s en videobewijs. Ondank dat zal de veiligheidszone, gezuiverd van terreur, er toch komen.”

Onacceptabel

Maandag werd bekend dat er geen luchtoperaties zijn uitgevoerd op Daesh-terroristen door de Verenigde Staten geleide coalitietroepen. De Turkse presidentiele woordvoerder liet weten dat deze houding onacceptabel is. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 27-12-2016

Dec 27, 2016
 • Serdar Yalcin

  ISIS linkt aan USA

 • Ayhan

  Nogmaals de Amerikanen CIA David Patreus heeft de opdracht gekregen om het op te zetten de vijand voor de wereld te creëren zoals ze jarenlang dit hebben gedaan vrijbrief om landen binnen te vallen

 • Ozturk

  Waar ik mij dan weer over verbaas is, waarom wij de VS en coalitielanden nog steeds toestemming geven om vanaf luchtmachtbasis Incirlik operaties uit te voeren boven Syrië.
  Immers, if you’re no part of the solution, than you’re a part of the problem. En dat blijkt nu toevallig hoofdzakelijk ons probleem te zijn geworden. Dus waarom nog toestemming geven om vanaf ons eigen grondgebied het probleem waar we alleen voor staan groter te laten maken door onbetrouwbare bondgenoten?
  Dit kost ons letterlijk levens van onze Turkse soldaten!

  Het is maar een suggestie, maar als ik onze president was, dan zou ik verdere acties vanaf ons grondgebied door landen die geen deel van de oplossing willen zijn verbieden.

  En als we dan toch bezig zijn, ook maar gelijk het vluchtelingenverdrag opzeggen, want ook inzake dat verdrag komen de westerse landen hun afspraken in de verste verten niet na en blijken ze onbetrouwbaar. Turkije mag ook dat probleem alleen oplossen.
  De EU probeert zelfs tijdens het spel de regels te veranderen. Zij zijn inmiddels al zover dat ze het over een ‘modernisering van de Douane Unie 1995’ hebben, als alternatief voor de oorspronkelijk afgesproken visumliberalisatie.
  Dit alles wordt eenzijdig besloten door de EU. Of Turkije het daar verder wel of niet mee eens is boeit hen niet.
  Wat moet je in vredesnaam met zo’n onbetrouwbare club?
  Hoe kijken deze mensen eigenlijk in de spiegel en wat zien ze dan?

  Ik zou ze er allemaal uitgooien en geen enkel probleem meer voor hen oplossen. Ieder het zijne. In het geval van de VS is dat ‘geen invloed meer in de regio’ en in het geval van de EU is dat 2 miljoen Syriërs kado.
  De titel van dit stuk is ‘Turkije klaar ermee’.
  ik zou eraan toe willen voegen: ‘…en Ozturk ook.’

 • Levent

  Ik ben het met je eens over de onbetrouwbare westen maar wat moet Turkije anders. Laten we kijken naar de Verenigde Naties waarde 5 landen voor het zeggen hebben. Ze beschuldigen Turkije die allemaal leugens zijn en de media in het westen neemt het kwakeloos over.

  Als we kijken naar moslim landen, je zou denken dat zij Turkije zullen steunen maar dat gebeurt niet. De meeste moslim leiders kijken met een schuin oog naar Turkije uit jaloezie. Ze voelen zich aan de kant gezet en dat Turkije de voortouw trekt.

  Daarom moet ons land nog machtiger worden en dan heeft Turkije deze onbetrouwe landen niet nodig

 • Hakan Orbay

  Laat hollanda wat doen dan.

 • Hakan Orbay

  Grenzen opengooien, 6 milyon suriye naar eu. Dat is macht en kracht.

 • Hakan Orbay

  Turkiye israel mallariyla dolu kimseden gik yok.

 • Ayhan

  parayi buldunmu Hakan ?

 • Hakan Orbay

  Bilgisiz muslumanlik. Caresiz, parasiz

 • Mustafa Atatürk

  Het is in feite grappig, niet meer en niet minder. Turkije zegt VS steunt IS maar vraagt tegelijkertijd om hulp omdat het sinds weken de kleine stad Al Bab in Syrië niet kan innemen.

 • Deli Balta

  Turkije heeft geen steun van vs nodig, wij bombarderen alle terroristen in
  Bab onder de grond. Turkse soldaten zijn de beste ter wereld, niet vergeten!

 • Ammon Teremun

  Ik zou zeggen schrijf een brief naar Trump. Misschien luistert hij wel naar de beroemde Ozturk. Ik denk het niet want de hr Erdogan luistert netjes naar de Navo al wil hij anders doen voorkomen.
  En wat betreft de Eu, Turkije hoort niet bij de Eu en heeft daar dus ook niks te zeggen.
  Een hoop geschreeuw maar weinig wol. Simpel.

 • Orhan Soylu

  Net als het westen dus? Die hadden “JAREN” nodig om een hand vol deash(isis) militanten te bestrijden, en nog altijd is het ze niet gelukt. Turkije vraagt niemand om hulp, ze hebben ook geen hulp nodig. Ze vragen enkel om hun beloftes na te komen!

 • Mustafa Atatürk

  De afgelopen weken hebben getoond dat Turkije zichzelf overschat.

 • Orhan Soylu

  İk denk eerder dat jij het Turkse leger en hun coalitie onderschat. Er zijn inmiddels over de 1000 militanten uitgeschakeld. Ook weet jij niet onder welke omstandigheden deze dappere soldaten de terroristen bestrijden. Dus je praat flauwekul, je kunt het nergens op baseren. Je praat maar wat!

 • Deli Balta

  niet spelen met vuur zou ik zeggen aan de domme mustafa ataturk

 • Deli Balta

  Wij hebben ottomaanse bloed, wij zijn de kleinzonen van de ottomanen en die waren de leiders van bijna de helft van de wereld.

 • Deli Balta

  Ik zou bij de shanghai 5 gaan, en de grenzen opengooien vluchtelingen naar eu, en de onbetrouwbare bondgenoten zoals vs duitsland engeland, etc toegang tot incirlik verbieden. Goed plan.

 • Deli Balta

  Wij hebben ottomaans bloed, wij zullen never verliezen.

 • Deli Balta

  Yakinda israil bitiyor, oyle ilahi ferman

 • Deli Balta

  Ses yok buldumu acaba?

 • Mustafa Atatürk

  Er was nooit een beloofte van de VS de interventie die Turkije op eigen Initiatief en onafhankelijk van de grote coalitie nam, te steunen.

 • Mustafa Atatürk

  En jij weet dat de informatie die je door de heel betrouwbare Turkse bronnen krijgt nauwkeurig is? 1000 is een mooi getal, maar klopt het ook? Dat is minstens twijfelachtig.

 • Deli Balta

  Volgens mijn bron zijn er ongeveer 2000 terroristen gedood!!

 • Orhan Soylu

  Och jonge laat toch zitten. Het gaat dan ook niet om een belofte die de VS aan Turkije heeft gegeven. Offensief tegen de terreur groep is op internationaal niveau genomen. Waarin “ZİJ” Turkije hebben gevraagd om een grond offensief te beginnen tegen deash met hun steun, maar Turkije heeft dit geweigerd, waarna bewust allerlei berichten in de media werden verspreid dat Turkije deash stiekem zou ondersteunen. Door dit laatst genoemde heeft de CİA onlangs excuses aangeboden aan de Turkse regering omdat dit niet waar was. Al met al, onze voorouders spraken enkel als ze wat te zeggen hadden, en anders is zwijgen het beste..

 • Mustafa Atatürk

  Het is zeker jouw verantwoordelijkheid in wat je gelooft. Ik ben, zo moelijk het ook is, kritisch.

 • Mustafa Atatürk

  Turkije is niet onschuldig. Het had voldoende macht om zelf een keuze te maken. Turkije had heel bewust de keuze genomen om Daesh te steunen ipv zijn (Koerdse) burgers te beschermen. Iedereen kent de feiten die oder meer door Roesland werden gedocumenteerd. Zonder Turkije slecht te willen maken, maar dat vind ik frustrerend, onverantwoordelijk en beschamend. Turkije had zichzelf niet meer gerespecteerd.

 • Orhan Soylu

  Ga lekker slapen kerel, dit onderwerp overtreft jou niveau. Elke keer verdraai je het weer. Wie zegt dat Turkije Deash heeft gesteund? Heb je bewijs? Wat is je bron? En daarom is Turkije samen met de vrije Syrische leger de enige die de strijd aan gaat tegen deash? İk ben zelf gedeeltelijk een Koerdische Turk, mijn land die beschermt mij en andere 20 miljoen koerden wel, maak jij je daar geen zorgen om. 1 natie, 1 staat, 1 vlag, 1 land, zo zijn wij Turkije al 1000 jaar!

 • Mustafa Atatürk

  De Turkse energieminister Albayrak bijv. heeft niet ontkend dat hij mails aan Daesh heeft gestuurd omtrent economische transacties. Dat is al genoeg bewijs voor de steun voor Daesh.

 • Deli Balta

  Kritısch mag, maar wij werken met feiten.

 • Orhan Soylu

  Dat was een leugen/propaganda van Michael Rubin. Ook zo’n iemand als jou die zonder bewijs en feiten lult. Je praat weer dikke onzin zonder bewijs. Volgens jou doen ze handel met deash, maar aan de andere kant zijn zij de meest actieve leger tegen deash? Denk is na man schaap. Mijn nacht dienst is over, ik zal dan ook geen seconde meer aan je verspillen. Vooral je oog kleppen dicht knijpen, aan de andere kant is Turkije bezig met historie schrijven. Net zo als we dat onze hele geschiedenis hebben gedaan!

 • Ammon Teremun

  Dat zie Hitler ook en die was toch al een heel stuk verder. Aan het einde van het verhaal werd hij toch ook netjes onder de grond geschoffeld ?

 • Ammon Teremun

  Ok ik blijf het onthouden. Wel lastig !

 • Ammon Teremun

  Holy shit… Dit heb ik eerder gehoord maar dat was 75 jaar terug. Het ging toen over blonde haren en blauwe ogen, het zogenaamde zuivere ras. Daar is niks meer van over en dat geldt ook voor jouw Ottomaanse sprookje, daar is ook niets meer van over. Wordt wakker en blijf niet al die sprookjes uit het verleden herhalen.
  Erg vermoeiend om over iets te praten wat er niet meer is.
  Schrijf het op , geef het uit als boek en als we tijd hebben kunnen we het nog eens rustig nalezen.

 • Ammon Teremun

  Klopt Turkije is bezig historie te schrijven maar ik denk wel anders zoals jij dat graag zou willen zien. Daar zal ook nog tientallen jaren over gesproken worden.
  En haal nou niet die hele geschiedenis erbij, daar zitten zat onderwerpen in waar ik niet zo trots op zou zijn.
  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald je altijd wel.

 • Levooo1995

  Mustafa Ataturk je maakt het naam belachelijk. Door NEP TURKEN zoals jij zullen we nooit accepteren omdat jullie land verraders NOOIT LOYAAL WAREN geweest dus hou je mond en praat geen onzin.

 • Ayhan

  Bu pic Turk degil

 • janmaat

  De gedachte van Hitler is de EU verder meegegaan!

 • Orhan Soylu

  Het is maar net hoe iemand het bekijkt. Dat Turkije de meeste vluchtelingen helpt is en blijft een feit. De houden van het Westen en vele andere landen daarin tegen, dat blijft ook een feit. De toekomst het leren, sommigen zullen worden geprezen voor hun houding, en sommigen zullen zich moeten verantwoorden voor al deze onschuldige levens. Het heeft geen nut om dit nationalistisch te zien, we zijn allemaal mensen. İk heb een aantal reacties van je gezien. İk zal dan ook verder niet met jou in discussie gaan. Het heeft namelijk best vaak weinig inhoud, net losse flodders..

 • Ammon Teremun

  Als die zo door gaan met het huidige beleid, worden ze er bij wijze van spreken ook ober geschoffeld.

 • Ammon Teremun

  Gezien de reacties die u hier gepost heeft, bekijkt u het ook bijna alleen maar van een kant en daarom ga ik met u ook niet verder in discussie. Het heeft voor mij dan ook totaal geen inhoud. En het heeft namelijk totaal geen nut gezien de ander “broeders” op dit forum.
  Een prettige “”losse”” dag verder !

 • Nasif

  Wat een achterlijke opmerking Ammon, hebben ze jou nog steeds niet opgepakt na aanslag Berlijn? Net zo een achterlijke opmerking als van jou, toch?

 • Deli Balta

  Dus jij keurt hitler goed? Hij was tenslotte “een heel stuk verder”.

 • Hakan Orbay

  goedzo. leer maar de Turkse taal.

 • Hakan Orbay

  siginmacilar gelsin artik.

 • Hakan Orbay

  ugrasiyorum…

 • Deli Balta

  gelsin bizde rahatliyalim dev projelere devam edelim

 • Ayhan

  yardimci olayim sana

 • Ayhan

  HAHAHAHAHAHAHAHAH die was goed Nasif ik lig dubbel hier van het lachen vallahi

 • Deli Balta

  Ammon ik ben het eens met Hakan, ga maar turks leren.

 • Deli Balta

  Aynen. En büyük asker bizim asker.

 • Deli Balta

  Je bedoelde Nederland is niet onschuldig. Met steun aan Pkk, Fetö en Daesch. Daar zijn documenten van

 • Ozturk

  Ik zou zeggen, schrijf zelf een brief. Hebben wij niet nodig, wij redden ons zelf wel.
  Alle buitenlandse partijen uit Turkije gooien als ze geen bijdrage willen leveren of zelfs tegen Turkije werken.
  Klaar.
  Daarna mogen uw westerse soortgenoten in de pen klimmen.

 • Ozturk

  Zeer treffend opgemerkt. U verdient 2 plusjes.

 • Ozturk

  Voor de duidelijkheid, heer Teremun, U bent zelf degene die zijn kont in de discussie tussen heer Mustafa en heer soylu draait, om vervolgens heel stoer te melden dat u er geen tijd meer aan gaat verspillen.
  Sorry, maar heer Soylu wint deze korte discussie op alle punten.
  Over en uit.

 • Ammon Teremun

  Misschien in de toekomst als daar een mooie baan voor mij in het verschiet ligt. Waar mijn werk is , is mijn brood en huis.
  Nu nog niet, schiet ik helemaal niks mee op.
  Gewoon Nederlands, want dat is toch het land waar we in wonen ?

 • Ammon Teremun

  Hr Ozturk
  Klinkt leuk maar gaat niet gebeuren.
  Allemaal opportunistisch gekrijs..
  Europa heeft Turkije nodig.
  Turkije heeft Europa nodig.
  Usa heeft Europa nodig
  Turkije heeft USA nodig.
  Enz..enz…

  Voor de buitenwereld wordt er een hoop geblaat, intern wordt het gewoon gespeeld volgens de regels.
  Dit klinkt leuk en hoopvol voor het gros van het volk, ligt lekker in de mond maar dit blijft toch in de categorie sprookjes.
  Blijf vooral dit verkondigen aan de buitenwereld, voor uw populariteit niet verkeerd, maar u weet zelf ook wel dat dit niet gaat gebeuren.

  Veder nog een prettige opportunistisch dag !

 • Ammon Teremun

  Dat u hier op reageert is toch ook wel vrij achtelijk te noemen.
  Propagandistisch gekrijs in de ruimte want kant nog wal slaat, klinkt lekker maar in de mond maar totaal geen inhoud. Geeft niet.
  Dat ze mij niet oppakken voor een aanslag heeft er mee te maken dat ik een Christen ben. Aangezien deze aanslagen door 99,9 % door moslims worden uitgevoerd, kom ik hier ook niet voor in aanmerking. Ik kan mij ook niet herinneren dat er van deze aanslagen door Christenen zijn uitgevoerd.
  Ik weet dat u dat graag had gezien, mij achter de tralies, maar ik heb toevallig een ander geloof dat zich niet met deze praktijken bezighoudt.
  Stof om even over na te denken toch ? Mag u gerust even over doen.
  Toch ?

 • Ammon Teremun

  Pas op voor u rug dan. Voor je het weet…spieren verrekt….ziek thuis….. kost allemaal weer geld. En het ging al zo slecht met Nederland.

 • Ammon Teremun

  Zijn we hier plusjes aan het verdienen ? mooi !
  Wat krijgen we bij 10 plusjes? Een weekend bezinning of een vuurwerkpakket ?

 • Ammon Teremun

  Voor alle duidelijkheid hr Ozturk, dit is toch een forum waar je op alles kunt reageren? U draait uw kont nu toch ook hier als bezoeker in deze discussie? Of heeft u soms privileges op dit forum waar wij niks van weten?
  Wel typisch, iemand geeft een kritische noot en wordt meteen in de hoek gezet,gescholden,getrapt. Nota bene nog iemand uit uw eigen gelederen. Maar ja, dat waren wel al gewend hier, mij doet het in elk geval niks.
  Over en uit !

 • Ozturk

  U mag overal over meepraten. Het punt is dat u eerst zich ongevraagd in de discussie mengt, en direct, zelfs nog in 1 en dezelfde reactie beklaagd over de onheus bejegening. Om vervolgens de reactie af te sluiten dat uw tijd te kostbaar is en er verder geen woorden aan vuil wil maken.
  U gaat deze gedraging helaas niet recht praten met uw reactie hierboven. U gedraagt zich belachelijk.
  Heer Soylu wint alsnog deze discussie.

 • Ozturk

  Dat kan er best nog wel bij op de smalle Nederlandse schoudertjes.
  Wat dacht u? Dat als de PVV-ers ons er straks uitschoppen, dat wij u een mooi welvarend land gingen nalaten?
  Tactiek van de verchroomde aarde. Wij boren voor ons vertrek nog even een extra gat in de romp van het zinkende schip dat NL/EU heet.

  U daarentegen zit dan met de gebakken peren, want u heeft uw Egyptische roots, paspoort en connecties verbrand. Misschien was dat toch niet zo slim. Maar ja, het is nooit slim om je als roots te verloochenen.
  Zoveel gestudeerd, maar daar bent u toch in de fout gegaan. Misschien had u beter een paar extra jaar naar de Levensschool kunnen gaan ipv naar al die universiteiten.

 • Ozturk

  Zoals u weet noemen we christenen die dit soort aanslagen plegen ‘ontspoorde eenlingen’ of ‘verwarde blanke man’. Recent nog: ‘verminderd toerekeningsvatbaar’ was de kwalificatie van de veroordeelde brandstichters in de Enschedese moskee.
  Achterlijk bent uzelf. Ik begreep de analogie die meneer Nasif voordroeg direct. U met uw master degrees bent misschien toch niet zo slim als u zich waant.

 • Nasif

  Ammon toch, stof om te denken? Nee, ik heb genoeg meegemaakt en achter de tralies gezet van u soort, maar of ze christen of moslim zijn doet het voor mij niet toe. U plaatst u eigen zeer hoog, om mij te vermelden, uitdrukkelijk dat u een christen ben. U maakt een zeer domme fout, ik kijk niet naar moslim of christen e.d. , voor mij staat een mens centraal en geen geloof. Jammer genoeg, bij u is geloof het belangrijkste, en zo probeert u zich kenbaar te maken in de maatschappij, Ammon de christelijke, dit soort hoort niet in deze maatschappij, en u zult nooit vrijbrief krijgen omdat, u een christen ben. Achter elke daad schuilt een mens, niet een geloof maar, bij u is het anders, want menselijkheid kent u niet. Denk daar maar is over na.

 • Ammon Teremun

  Ik ben jarenlang door dat achtelijke geloof gekleineerd, geschoffeerd en vernederd. Voor mij doet dat er nu wel toe en ik zal mijn leven lang mij hier tegen blijven verzetten. Elke vorm van van dit gedrag zal ik bestrijden zolang ik daar de puf voor heb.

 • SnakeEye

  Heer Teremun, u probeert zich te schuilen achter het feit dat u Christen bent. Dat u Christen bent is prima, niets mis mee. Maar wat ik wil zeggen is dat u net als de meesten op dit forum er toch buitenlands uitziet, misschien wel iets meer buitenlands dan de rest. De Nederlander ziet niet op uw voorhoofd geschreven dat u Christen bent maar dat u gewoon een buitenlander bent, en voor de meeste Nederlanders is dat gewoon uitschot. Welkom bij de club.

 • Nasif

  Beste Ammon Don Quichot, ik wens je succes met vechten tegen de windmolens. Overigens ben ik wel betreurt dat u nare ervaringen heeft beleefd in uw vorige geloofsovertuiging. Maar echter wil dit niet zeggen dat u een goed mens bent als u zich tot Christendom heeft bekeerd, eerder komt u bij mij over als zeer naïef en onwetend. Ik geloof niet dat u een praktiserende christen ben, met alle gebruiken. Ik geloof eerder dat u op een weg waant, waar u eigenbelang zeer hoog staat, en mensen probeert te verpleteren die u tegen spreken. Voor u zijn er heldhaftige strijders geweest en waar deze mensen alleen maar moeilijkheden hebben gecreëerd voor zich zelf. Ik wil u een advies geven, persoonsbeveiligers kosten zeer veel geld, en u zult zeker geen krijgen. Zal ik u zeggen waarom niet, u bent niet belangrijk en u kunt geen verschillen maken in Nederland, terwijl u een christen ben. Meestal eindigen mensen als u in Amerika … ..

 • Ammon Teremun

  Aan u ga ik het niet eens meer uitleggen omdat u toch elke keer in herhaling valt en er toch weer iets bij moet halen om het maar weer af te zwakken.

  En zoals we van u nu wel gewend zijn, als slot toch nog even natrappen. Is dit typisch iets Turks ? Denk het wel.
  Bent u gewoon jaloers?
  Of is het toch gewoon ordinair proberen te afzeiken.
  Als er een master degree bestond in deze praktijken, studeerde u vast en zeker cum laude af. Dan heeft u tenminste ook een degree, maar om daar nou trots op te zijn.

 • Omario

  Beste Ammon,

  U gaat mee in de PVV-retoriek. U weet heel erg goed dat niet de Islam de oorzaak is van het feit dat U onrechtvaardig bent behandeld. MENSEN hebben u onrechtvaardig behandeld. Maar ik snap het heel goed waarom u dit zegt. Schop tegen de Islam aan en krijg, om even in termen van de heer Ozturk te spreken, een plusje van. U zou zich tegen onrecht moeten uitspreken door wie en waar dan ook.

  Dan even terug komend op uw reactie waarin u aangaf dat er geen aanslagen door Christenen worden gepleegd. Ik help u even herinneren aan de volgende terreurdaden:
  -. De KKK in de VS is een fundamentalistische christelijke radicale groepering die

 • Ayhan

  nou om eerlijk te zeggen ik heb al een jaar last van mijn knie ik ging rennen terwijl ik al een tijdje last had van mijn knie maar desondanks zit ik niet thuis moet werken helaas nog
  Met Nederland gaat niet slecht die die inteelt aanhangers zorgen dat het slecht gaat op den duur
  het zal mij niet verbazen als ze ook gaan proberen wat die moffen met die joden hebben gedaan
  hahahahah alleen wij zijn geen schapen oorlog voeren zit in ons genen we hebben niets voor niets (ik dacht 3 miljoen km geregeerd 600 jaar ) kan groter zijn maar maakt niet uit je weet wat ik wil zeggen
  Het is allen jammer dat jij geschiedenis wilt vergeten ook in Egypte jou vaderland hebben mijn voorouders daar gezeten

 • Ayhan

  trouwens dat is humor toch en jij moet dan ook maar met een humor terug reageren niet boos worden

 • Deli Balta

  jij kan je misschien niet herinneren maar Wij zijn de Christelijke Terroristen de kruisvaarders die miljoenen onschuldige mensen vermoord hebben niet vergeten.
  Jouw geloof is dus niet heilig!!!!!

 • Ozturk

  Mocht u hier ooit 10 plusjes halen, wat ik zeer onwaarschijnlijk acht, dan krijgt u een gratis koran kado. Misschien steekt u er wat van op en gaat u uw vaderland wat meer waarderen.

 • Ruzgar

  Piratenland heeft geld genoeg om de zorgkosten te betalen. Als ze toch tekort schieten wat ze in het verleden hebben gejat dan maar goud staafje minder.

 • Deli Balta

  Wanneer komen 10.000.000 miljoen vluchtelingen naar Nederland?

 • Ozturk

  Heer Teremun,

  ik heb geen master degree nodig om te begrijpen wat iemand schrijft, maar toch bedankt voor uw compliment.

  U schrijft:
  ‘Aan u ga ik het niet eens meer uitleggen omdat u toch elke keer in herhaling valt en er toch weer iets bij moet halen om het maar weer af te zwakken.’
  U dwingt mij er dingen bij te halen, omdat uzelf bewust relevante informatie weglaat.
  Waarom zou ik (of heer Omario) de terroristische aanslagen door blanke christenen er niet bijhalen eigenlijk? U beweert zelf dat 99,9% van de terroristische aanslagen zou worden gepleegd door moslims. Het lijkt me zeer relevant dat wij in dat geval de voorbeelden van blank terrorisme ‘erbij halen’ om aan te tonen dat blanken nog altijd meer slachtoffers maken met hun terroristische acties dan moslims.
  En ja, het klopt dat daarmee uw verhaal afzwakt.
  En ja, u zult dat vast niet leuk vinden, maar ik ben hier dan ook niet aanwezig om het meneer Teremun naar de zin te maken, integendeel.

  Het klopt dat het iets Turks is, dat ik vervolgens op zoek ga naar de oorzaak van uw onwetendheid. U noemt dat ‘natrappen’. Ik noem het factchecking en constateren dat iemand die zegt academisch onderlegt te zijn bewust of onbewust toch nog altijd heel veel onzin danwel incomplete informatie uit kan kramen.

 • Hakan Orbay

  ik hoop op oud en nieuw.

 • Deli Balta

  Dat is een goeie knaller 😉

 • Omario

  Beste Amon,

  Een terreurdaad is een terreurdaad en het steekt mij dat er alleen over terreur wordt gepraat wanneer een moslim een aanslag pleegt. Ik heb in een eerdere reactie een lijstje opgesomd van terreurdaden door blanke radicale fundamentalistische christenen/nationalisten. Wat vind jij hiervan? Ga je de mensen hier op het forum wijs maken dat de terroristen die een terreurdaad hebben gepleegd op de moskee in Enschede gekken waren? Is dat de kwalificatie die je er werkelijk waar aan geeft?

 • Hakan Orbay

  haha jah hele dure klapper

 • Deli Balta

  Ohhh je bedoelt miljoenenklapper hahaha

Loading posts...