<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Oct 26, 2018

Turkije opent volgende twee ultramoderne stadsziekenhuizen

De twee Turkse steden Eskişehir en Manisa maken zich op voor de opening van hun nieuwe en moderne stadsziekenhuizen. De deuren gaan in beide steden op 30 oktober open.

Dat meldt het Turkse ministerie van Volksgezondheid.

In het kader van een megazorgproject van Turkije zijn ook deze twee ziekenhuizen, nummer zeven en acht van de negenentwintig, heel groot en bieden comfort aan die ook te vinden is in vijfsterrenhotels, zo ook omschreven in de projectbeschrijving.

Het zorgcomplex in Eskişehir zal ruimte bieden aan 1.091 patiënten, dat in Manisa aan 558. Beide hospitalen bestaan grotendeels uit eenpersoonskamers en bevatten tientallen operatiekamers en honderden intensive care units en andere type kamers van gespecialiseerde medische afdelingen.

Net zoals de overige geopende vijf splinternieuwe stadsziekenhuizen in diverse Turkse steden bevatten ook de zorgcomplexen in Eskişehir en Manisa de modernste medische apparatuur die beschikbaar is.

Megazorgproject Turkije

In augustus ging in de Turkse stad Elazığ ook een ultramodern ziekenhuis open. (LEES meer + FOTO’S)

In de Turkse hoofdstad Ankara wordt afgeteld voor het grootste ziekenhuis ter wereld ter waarde van bijna een miljard euro. (LEES meer + FOTO’S)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA – ESKIŞEHİR – MANİSA | Gepubliceerd: 26-10-2018

Oct 26, 2018
Loading posts...