<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Oct 02, 2017

Turkije voltooit nog een groot en modern stadsziekenhuis: Adana

De Turkse stad Adana heeft recent een groot en modern stadsziekenhuis open zien gaan. De nieuwe hospitaal hoort bij een megaproject van een twintigtal nieuwe grote stadsziekenhuizen in diverse Turkse steden.

Het nieuwe ziekenhuis van Adana is uniek voor de regio en bevat ook een afdeling voor genetische ziektes. Het genetische diagnosecentrum is recent operationeel geworden op het gebied van klinische genetiek en moleculaire genetica voor erfelijke ziektes, met name ook voor patiënten uit het Midden-Oosten.

Naast de hoofdafdeling van het ziekenhuis met 1.300 bedden, bevat het complex ook een rehabilitatiecentrum voor 150 patiënten en een bewaakte psychiatrische afdeling.

Het ziekenhuiscomplex heeft 57 operatiekamers, 330 polikliniekkamers en 180 kamers voor intensive care. De kamers zijn in het kader van het nieuwe Turkse zorgproject te vergelijken met luxe hotelkamers. Ook zijn zogeheten VIP-kamers aanwezig.

Het ziekenhuis bevat net zoals de andere nieuwe ziekenhuiscomplexen van Turkije de meest moderne medische apparatuur. (LEES meer + FOTO’s)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ADANA | Gepubliceerd: 02-10-2017

Oct 02, 2017
Loading posts...