<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Aug 16, 2018

Turkije: Washington zal hoge prijs betalen, VS in de val gelokt

De leiders van de VS waren even hun verstand kwijt toen ze besloten sancties op te leggen tegen Turkije. De VS is niet meer de Amerika die men kent, maar wordt door een evangelisch en zionistisch brein geleid.

Die opmerkingen maakte de Turkse regeringswoordvoerder Mahir Ünal tijdens een nieuwsprogramma.

“Het is duidelijk dat Washington de hoge prijs zal betalen [de klappen moet opvangen] omdat evangelisten en zionisten gebruik [misbruik] hebben gemaakt van de Amerikaanse macht”, benadrukte Ünal.

De VS probeerde een economische couppoging uit te voeren door de Turkse economie opzettelijk aan te vallen. “Maar wat zagen we opnieuw? De strijd van ons volk en een leider die standvastig en sterk zijn weg vervolgt en op weg is zijn doelen te behalen”, zei Ünal.

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan verklaarde op 4 augustus dat president Trump in een val is gelokt en hij dit zelf moet oplossen. Als de VS door blijft gaan met het bedreigen van Turkije, zal het veel spijt krijgen, benadrukte Erdoğan.

Turkse nieuwsdiensten besteedden deze maand veel aandacht aan evangelisten, ook wel christelijk-zionisten genoemd, omdat zij president Trump tijdens de verkiezingen flink hebben gesteund en de Amerikaanse vicepresident en rechterhand van Trump, Mike Pence, die Turkije vorige week bedreigde in een video, ook zo’n evangelist is.

De evangelisten hebben grote invloed op het huidige beleid van Amerika en laten omstreden besluiten in voordeel van met name Israël nemen. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC – AA | Gepubliceerd: 16-08-2018

Aug 16, 2018
Loading posts...