<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Oct 31, 2017

Turkish Cargo gekozen tot beste vrachtbedrijf

De vrachtdivisie van Turkish Airlines, Turkish Cargo, is verkozen tot het beste luchtvrachtbedrijf van Azië en Midden-Oosten. De prestigieuze prijs is recent toegekend door de welbekende Payload Asia, die al 33 jaar de verschilmakers in vrachtvervoer kiest.

Het succes van Turkish Cargo is daarmee niet onopgemerkt gebleven bij internationale luchtvrachtautoriteiten, meldt de persafdeling van Turkish Airlines. De onderscheiding komt van FAPAA, de Federation of Asia Pacific Aircargo Associations, via hun officiële nieuwsmedium Payload Asia.

De vrachtdivisie van de Turkse nationale luchtvaartmaatschappij zag dit jaar tussen januari en september zijn totaal aantal vervoerde vracht stijgen tot 810.000 ton. Dat is een stijging van 27 procent vergeleken met een jaar eerder.

Turkish Cargo heeft 72 vrachtbestemmingen in 60 landen en en een vloot van 16 vrachtvliegtuigen. Dat capaciteit hoort bij moederbedrijf Turkish Airlines, die naar 300 bestemmingen vliegt en een vloot van 313 vliegtuigen heeft.

Het Turkse vrachtbedrijf is ook mondiaal bekend om zijn unieke vrachtmissies. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 31-10-2017

Oct 31, 2017
blog comments powered by Disqus
Loading posts...