<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Feb 17, 2018

Turkse scherpschutters naar Afrin: ‘Nachtmerrie van terroristen’

Het Turkse leger heeft scherpschutters gestuurd naar de Syrische regio Afrin. Zij hebben recent na de inname van Syrische dorpen op terroristen hun plekken ingenomen tijdens de Turkse legeroperatie Olijftak.

Dat melden de Turkse strijdkrachten en nieuwsdiensten.

De scherpschutters zijn in de regio om infiltrerende terroristen van PYD/YPG en Daesh uit te schakelen, is gemeld. De terroristen worden dag en nacht gevolgd, meestal rondom routes die zij veelvuldig gebruiken. De terroristen hebben niet door dat ze door Turkse militairen worden gevolgd.

Ook zorgen de speciaal getrainde schutters met hun moderne precisiewapens voor versterking bij Turkse legerposten in Syrië, nu meerdere Syrische dorpen zijn schoongeveegd van terroristen. Zij zorgen, tijdens hun wacht die kan oplopen tot 48 uur, ook voor de veiligheid van Syrische burgers, is expliciet gemeld door nieuwsdiensten. “Sluipschutters zijn de nachtmerrie van terroristen.”

Olijftak

Het aantal uitgeschakelde terroristen in Afrin is zaterdag opgelopen tot 1.595, verklaart het Turkse leger. “De missie verloopt succesvol.”

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA – AFRIN | Gepubliceerd: 17-02-2018

Feb 17, 2018
Loading posts...