<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Jan 04, 2017

Turkse vicepremier leest wereld de les: Turkije gaat hun ontmantelen

De Turkse vicepremier Numan Kurtulmuş heeft woensdag opnieuw benadrukt dat terrorisme binnen een week van de aardbol kan verdwijnen.

“Dat zal gebeuren als landen naast hun wapensteun en inlichtingen ook met hun logistieke en politieke steun stoppen aan terreurgroepen. Ik verzeker u, binnen een week verdwijnen alle terreurgroepen van deze wereld, van Boko Haram tot Al Qaida, van Daesh tot aan YPG/PYD/PKK. Alles is zo duidelijk, het is bekend waarom men gebruik maakt van deze terreurgroepen”, sprak Kurtulmuş in Ankara.

De Turkse vicepremier gaf ook aan dat Turkije niet alleen tegen terreurgroepen strijdt, maar ook tegen de machten die terrorisme steunen. Hij gaf eerder ook aan dat Turkije met de terreuraanslag op de nachtclub in Istanbul is gestraft door deze duistere machten wegens succes in strijd tegen terreur.

“Turkije is het land dat met de wil van Allah al deze vuile spellen zal ontmantelen. Uit welke kant ze ons ook aanvallen en met welke kracht dan ook: Turkije verklaart hierbij bewust te zijn van de vuile spellen die worden gespeeld. We nemen de nodige maatregelen”, aldus Kurtulmuş.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 04-01-2017

Jan 04, 2017
Loading posts...