<< Terug naar home | Highlights

Posted by Ak Ajans Nederland
Jan 02, 2017

‘Word wakker: Daesh is bla, CIA achter aanslag nachtclub Istanbul’

Het Turkse parlementslid Şamil Tayyar (AK-Partij) heeft laten weten dat de Amerikaanse inlichtingendienst CIA achter de terreuraanslag op de nachtclub in Istanbul zit.

Dat schreef hij op Twitter. “Terreurgroepen Daesh, PKK of FETO: ze zijn allemaal verbonden aan hetzelfde netwerk. Inlichtingendiensten maken hier gebruik van, de CIA gebruikt ze het meest. Het maakt niet uit in wiens naam de schutter dit deed; dit blijft een aanslag van de CIA. Punt.”

word-wakker-daesh-is-bla-cia-achter-aanslag-nachtclub-istanbul-1

Tayyar is niet de enige die dit beweert. Op Turkse tv-zenders schreeuwen onderzoekjournalisten en veiligheidsdeskundigen van de daken dat de zeer professionele schutter met moeilijk vindbare kogels en wapens niet alleen heeft kunnen handelen. “De diepe staten vallen Turkije aan. Turkije verkeert in oorlog omdat het al hun vuile plannen en belangen tegenwerkt, met name in het Midden-Oosten. Daesh is slechts een vermomming voor alles”, klonk het zondag algemeen op de meest bekeken nieuwszender van Turkije.

De terreuraanslag komt een dag nadat Turkije grote successen heeft geboekt in het Syrische Deash-bolwerk al-Bab. Daarnaast heeft Turkije massaal aan de wereld laten weten dat de Verenigde Staten nog meer wapens stuurt naar terreurgroepen en niets doet tegen het gecreëerde terreurproject Daesh.

Hypocrisie

Turkse autoriteiten en deskundigen zijn ook woedend op de hypocrisie van het Westen, nu na de terreuraanslag steunbetuigingen komen met daarin berichten samen te strijden tegen terrorisme. Dit is als ‘bijna lachwekkend’ en niet serieus ervaren omdat dezelfde westerse landen leden van terreurgroepen opvangen en verwelkomen die tegen Turkije strijden, klonk het massaal tijdens diverse Turkse praatprogramma’s met onderzoeksjournalisten en juristen. Daarnaast staat men in Europa toe terreurtenten op te zetten.

“Hou die tranen voor jezelf. Lever eerst wapens aan terroristen, leidt ze zeer professioneel op, laat een aanslag plegen en kom dan ons zogenaamd steunen. We trappen daar niet in. De mensheid wordt voor de gek gehouden.”

Tijdens de praatprogramma’s is ook gesproken over het feit dat Amerikaanse wapens in handen van terreurgroep Daesh vallen (KLIK voor VIDEO) en hun weg naar Syrische terreurgroepen vinden (LEES meer). “Ook zien we Duitse antitankwapens (MILAN) in handen van terroristen in Turkije. Als we dit aan Duitsland vragen krijgen we wat gepraat van ‘ja zij hebben oude MILAN’s, wij gebruiken die niet meer’. Daarnaast voelt de desbetreffende Duitse minister zich niet op zijn gemak als we dit aan hem vragen, hij breit er iets omheen als antwoord”, werd zondag op de Turkse nieuwszender Ahaber gezegd.

“De NAVO heeft helemaal geen recht van spreken nu: we zagen hun steun [die er niet was] tijdens en na de couppoging”, zeiden enkele Turkse journalisten.

De Europese Unie eist dat Turkije zijn antiterreurwetten verzacht.

Daarnaast zijn de Turken woedend omdat ze drie jaar lang de leugen dat Turkije Daesh zou steunen hebben moeten recht praten. De CIA bood hiervoor zijn excuses aan. “Maar die leugen is blijven steken bij heel veel mensen. Om nog maar te zwijgen over wat de westerse media daarvan hebben gemaakt”, sprak men tijdens de praatprogramma’s.

De Turkse president Erdoğan liet vorige week ook weten dat degenen die Turkije beschuldigen met steun aan Deash, zelf Daesh steunen. “De landen die zich maximaal zouden inzetten tegen Daesh, zijn allemaal opeens verdwenen [doen niets] in Noord-Syrië”, aldus Erdoğan. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | Gepubliceerd: 02-01-2017

Jan 02, 2017
 • Jaap

  Natuurlijk heeft de CIA het gedaan joh. Je moet wat zeggen om je eigen blunderen te verbloemen. Wat heeft de AKP eigenlijk in gedachte voor Turkije? Eerder in 2016 al de banden aangehaald met Israël. En nu worden de banden aangehaald met Poetin, de moordenaar van Aleppo. Willen de Turken nog een land waar ze trots op kunnen zijn? Of willen ze een land waarvoor ze zich kapot moeten schamen? Met dat laatste zijn ze namelijk hard op weg. Jammer genoeg.

 • Ammon Teremun

  Ik heb hier al heel wat spannende verkondigingen voorbij zien komen, maar dit slaat alles.
  Alles erbij halen om je eigen fouten maar te verbloemen.
  Eigenlijk knap onbeschoft om over de ruggen van de slachtoffers dit ook maar even de wereld in te gooien.
  En dit noemt zich dan een regering van het volk. Ik krijg haast medelijden met de gewone Turkse bevolking dat ze zo voor de gek worden gehouden.
  Gelukkig dat de rest van de wereld hier toch anders over denkt.
  Propaganda pur sang!

 • Fa

  Meneer jaap, dat jou volk niet trots is op zijn land!! Dat is balen!! De Turkse bevolking zal hoe dan ook onder elke omstandigheden trots blijven op zijn vaderland!! Ongeacht wat dan ook!! Een trotse turks zal en blijft een trotse turk!! Wat jij allemaal zegt over wereldleider is allen maar om normale banden te hebben met andere landen!! Dat jij wil dat turkije ruzie heeft met al die landen die jij opnoemen!! Heb jij dikke pech!! Want door allen ellende, woorden de Turkse bevolking allen maar hechter.

  Dus meneer jaappie, je zult nog lang gaan dromen dat jou fantasie werkelijk word!!

 • Deli Balta

  Jaapie is gewoon jaloers dat Turkije goede relatie heeft met Rusland en Israël.

 • Henk

  De NAVO landen zijn zo schuldig dat ze gevraagd zijn Turkije te verlaten? De NAVO landen zijn duidelijk schuldig dat alleen Turkije nog gebruikt maakt van Incirlik?

  Als Turkije echt zo overtuigd is van dit soort “feiten” dan handelen ze er niet echt overtuigd na.

 • Deli Balta

  De waarheid is hard he! Ga met je dictator spelen, dit is boven jouw niveau

 • Deli Balta

  Dat komt wel, alles op zijn tijd.

 • BmGizzaH

  Dit is toch niks nieuws..
  Dit soort tavarelen gebeuren al vanaf jaar 1800 als het niet eerder is..het enige wat hier nieuw is zijn de mensen die dit ondervinden..Wij zijn nieuw met dit verhaal..
  Dit gebeurt al eeuwen..
  Onwetendheid is in sommige gevallen een zegen..en dit is zo een geval..
  En dat jij onze slachtoffers zo wilt verdraaien en tegen over ons wilt zetten zegt meer over jou aanwezigheid en je bedoeling van jou aanwezigheid..

  NOGMAALS

  john perkins economical hitman zal het je uitleggen..

  Zeitgeist addendum2 en zeitgeist3
  Zal het je uitleggen..

  Dit zijn mensen die documentaires maken en er 5 dollar voor vragen alleen voor de productie. De meeste waarheid ligt waar geld geen rol speelt dit is puur voor de mens en het is al bijna 10 jaar oud..
  Alle voorspellingen van toen zie je allemaal gebeuren..
  Kijk maar wat je er mee doet..
  Maar wees bewust was je in leeft..

  En kom niet met je slappegelul omdat je nooit iets hebt onderzocht en niet verder wilt kijken dan je neus lang is.. je komt zo achterlijk over..

 • BmGizzaH

  Wat kom jij hier doen man..
  Behoor jij tot de padvinders club van zombieski?
  Moet jij zijn taken over nemen totdat hij terug is van zijn ski vakantie?
  Om zoveel onzin te praten als dat jij doet moet je toch wel behoorlijk je best doen…
  Je onwetendheid hoef je hier niet met ons te delen want je bent nog achterlijker dan dat jij doet klinken

 • Ammon Teremun

  Jij komt ook wel vrij achtelijk over met steeds hetzelfde verhaal.
  Gebrek aan inspiratie of gewoon blind voor de waarheid?

 • Ammon Teremun

  Goedenavond Deli,
  Nog steeds last van het Egypte syndroom?
  Is prima als jij met jouw dictator gaat spelen.
  Ik ben blij dat dit onderwerp boven mij niveau gaat en dus niet blind ben voor feiten en waarheden.
  Ik neem het u ook niet kwalijk, ooit gaan uw ogen ook los

 • Deli Balta

  je bent het verloren schaap

 • Henk

  Eerst was Rusland de boosdoener, nu is het de VS. Daarna gaat turkije weer praten en is alles weer zoals het vooraf was. Turkije blij, Rusland blij, de VS blij, de NAVO blij iedereen blij.

 • Henk

  De Amerikanen zijn al weg van Incirlik? Ze hebben Izmir al verlaten? Turkije heeft John Bass ontboden? Praat ik onzin? of kan je niks dan als een domme opgefokte stier gaan roepen “wat ik hier doe”? Geef jij nou eens aan wat Turkije echt doet tegen de “terreursteuners”? Kom jij nou eens met wat concreets.

 • Ammon Teremun

  Ja en jij een blinde geit!

 • BmGizzaH

  Iets concreets doet tegen terreursteuners???

  Wauw!!! Jij bent om te janken gast..als jij daar niet van op de hoogte bent dan heb jij geen recht van spreken..

 • Ayhan

  Beste Ammon
  iemand heeft een hele leuke stuk over jou geschreven ik raad je even aan om te lezen die persoon heeft jou perfect jou beschreven alleen kwam hij niet in de buurt over je leeftijd
  ene Ghughusj
  Deze stuk moet je even opzoeken “”Waarom is AL-Bab zo belangrijk voor Turkije””

 • Deli Balta

  Iedereen blij is het beste. Maar de schuldige(n) achter deze terreuraanslag in Istanbul moet keihard bestraft worden. Een dode kan je nooit meer terughalen ook al betaal je zoveel miljoenen aan de nabestaanden.

 • Deli Balta

  Als je je oogkleppen afdoet, zal je de waarheid kunnen zien.

 • Ammon Teremun

  Of niet!

 • Deli Balta

  Ligt eraan wat je bron is

 • Ammon Teremun

  Ach go…
  Heb het even gelezen…. Een onvervalst frustratie geval.
  Ik heb haar even uitgelegd waar ze zich kan aansluiten bij een praatgroep vwb het Egypte syndroom.
  Ik denk dat ze wat teveel waterpijp heeft gerookt en heb daarom ook meteen maar weer afscheid van haar genomen.
  Met recht een goed voorbeeld van gastvrijheid.

 • Ammon Teremun

  Veel plezier met je propaganda waarheid.

 • BmGizzaH

  Blijkbaar kan Het niet vaak genoeg gezegd worden..
  Je ziet het er lopen nog genoeg debielen als jij rond..

 • Ammon Teremun

  Kijk eens in de spiegel.
  Niet schrikken he!

 • Deli Balta

  Jij ook veel plezier met het geloven van leugens van Nederlandse media en Engelse, Duitse etc..

 • Ayhan

  Welke smerige hond durft nog te zeggen dat Turkije DAESH ratten steunt ?

 • BmGizzaH

  Ja dat doe ik dagelijks zonder enige schrik reactie,
  Zou jij ook eens moeten doen..
  Maar verwijder wel eerst die bord van je kop..pannenkoek

 • Ammon Teremun

  Ja lekker. Met stroop graag.

 • Hakan Orbay

  Vluchtelingen—–>l’europe

 • Henk

  Als ik zeg dat het propagandapraatjes zijn dat nu de VS achter alles zitten, of eerder Rusland, dan hoor ik het gehuil dat er overal op de Turkse tv bewijs is dat zij er wel achter zitten maar dat de “zionistische” westerse media dat weigeren uit te zenden. Nu valt Turkije ISIS aan en slaat ISIS terug. Maar als je ze nodig wilt geloven dat de VS erachter zitten, waarom wordt er dan niks tegen de VS gedaan? Ik ben om te huilen? Ik geloof dat het leugens zijn dat de VS achter ISIS zit, maar als dat jouw waarheid is, dan mag jij mij uitleggen wat Turkije doet tegen de VS. tot die tijd vind ik je inhoudsloos gelul om te huilen.

 • BmGizzaH

  Het is niet zo dat nu opeens de VS er achter zit.. als je goed terug kijkt was het eerst saddam toen bin laden toen opeens gadaffi.die had verboden wapens en er was opeens daar weer wat aan de hand.
  En nu is het opeens assad..en dan heb ik alleen nog maar het afgelopen 17jaar genoemd..

  VS speelt een hele grote rol in het destabiliseren van het midden oosten..
  Als je tegen Daesh vecht dan dan vecht je al tegen europa/VS..
  Deze hele strijd gaat om contracten die staan gepland in de toekomst van gas en olie waar amerika/Europa geen deel van uit maken..ff snel tussendoor..
  Obama heeft in zijn 8 jaar tijd meer schulden gemaakt dan alle presidenten bij elkaar.

  We weten allemaal dat de VS alles maar dan ook alles zal doen om het midden oosten onstabiel te houden.. (zelfs hun eigen twintowers neer gehaald om dit tot stand te brengen)

  zolang DAESH faald,faald europa/VS..
  En dat is wat we nu zien Deash FALEN..Want strak is het Rusland/Iran die de boosdoeners zijn wanneer DAESH kapot is en alle centjes stuk zijn geslagen komen ze met een ander excuus om oorlog te voeren..

  En het gaat nog wel veel dieper dan dit heb geen zin om mensen zoals jou uitleg te geven en als maar herhalen..ik lees en lach jou heel vaak uit, je bent om te janken gozer.. net als die ammon en zombieski..
  Denken het allemaal te weten ratelen maar wat Door en vinden zich zelf helemaal te gek.. stelletje makke lammetjes zijn jullieZe hebben jullie waar ze jullie hebben willen..

 • Ammon Teremun

  Blijf janken…. Erdogan heeft jouw ook precies waar hij jouw wilt hebben.
  Je hebt het alleen nog niet door….. Heb geduld… Komt vanzelf.
  Daarna kun je nog wel even doorjanken.
  Veel plezier jankertje met je zakdoeken.

 • Ammon Teremun

  Zeg dan meteen alle westerse media en dat de Turkse media het enige echte nieuws brengt.
  Eén staatsgestuurde media tegen de rest van de wereld?
  Weet je wat het erge hier van is? Je gelooft het zelfs ook nog!

 • Levooo1995

  Volgens mij bedoel je deze reactie beste Ayhan.

  De schrijver van deze tekst is
  Necmeddin Keskin (man):
  Ammon Teremun iemand als jij vooral een afvallige arabier, die zich bekeert heeft en dus feitelijk nog zoekende is geweest naar zijn eigen identiteit (waardeloos identiteit), al die jaren in je leven (je zal wel aardig op leeftijd zijn) heeft hier totaal geen recht van spreken !
  Ik en heel veel anderen nemen jou niet eens serieus, maar vijandigheid zit in jouw bloed en genen !
  Je bent een arabier met joodse roots dus hoe je het wendt of keert je blijft een Jood (lafaard).
  Net als je vieze smerige leider Sisi, welke een vies smerig mannetje betreft die opgeleid is in Amerika door CIA.
  Die zogenaamde “Arabische Lente”, welke eveneens door smerige zionisten van de Amerikaanse senaat en de smerige vieze joodse Moslim haters uit Israël op poten gezet samen met aantal EU-landen en jij bent zo iemand, die dat zeker toejuicht zo sniekie en achterbaks en dan ook roepen dat je voor democratie bent en ondertussen eerlijke en goede mensen zoals van de Moslimbroeder Partij in Egypte, welke in gevangenissen vastzitten en gemarteld worden dat vind je wel oké zeker smerig gluiperd die je bent !
  Jij behoort ook tot die laffe groep van Amerikaans joodse lobby, CIA alsmede sommige EU-landen, maar dat zal je wel snel bezuren, maak je maar geen zorgen vieze smerige Farao, veel tijd heeft jouw soort niet meer !
  (firaun senin kanına ve genine sikerim orospu çocuğu).
  Fahimd Ammon Teremun.
  Dus maak maar goed gebruik van je tijd en hou je meer bezig met je eigen privé leven i.p.v. je neus in zaken te steken, waar je geen kaas van gegeten hebt.
  Ga lekker shoarma bakken voor je familie in je Egyptisch shoarma zaakje met je vette voorhoofd en je zweethanden.
  Iemand die zich bekeert van een heel bijzonder en de juiste geloof naar iets anders en zichzelf dus verloochent, wordt alleen maar als karakterloos bestempeld in meeste gevallen.
  Jah geen wonder een neppe arabisch hielenlikker, die bij Europeanen een wit voetje denkt te kunnen halen door zich te bekeren.
  Hollanders moeten weten en de meesten weten ook wel, dat bepaalde onderkruipsels van de samenleving zoals jij zich bekeren om van de voordelen van dit land (nederland) te kunnen genieten !

 • Jaap

  Nee hoor, niet jaloers. Vind het alleen een beetje hypocriet. Als je kijkt hoe bijvoorbeeld hier een Kuzu theater maakt met Nethanyahu (wat ik nog een beetje kan waarderen), maar dat Turkije tegelijk de banden met het Israëlische regime aanhaalt.

  En Erdogan die Syrische meisjes op schoot neemt terwijl hij tegelijkertijd met Poetin om tafel zit om zijn geopolitieke belangen in Syrië veilig te stellen.

  Tjah… jaloers op banden met Israël en Rusland… als er twee landen zijn waar ik echt niks mee heb… nou ja, Turkije begint daar inderdaad en jammer genoeg wel een beetje bij te passen.

 • Jaap

  Ik ben blij dat wij niet zo blind nationalistisch zijn. Overigens heb ik niet het idee dat de Turkse bevolking hechter wordt. Het conservatief-nationalistische deel wordt alleen wat extremer. Maar daarmee polariseert ook de Turkse samenleving (en de Turkse gemeenschappen in het buitenland) razendsnel. Nou niet echt bepaald een lekker scenario als je van je land houdt. Vraag je maar eens af hoe leuk het is om nu in een land als Syrië te wonen. Maar goed, als je veilig in Nederland woont heb je natuurlijk makkelijk schreeuwen.

 • Deli Balta

  Jij wilt gewoon dat wij oorlog voeren tegen Rusland en Israël, daar trappen wij niet in. Jawel ik voel het gewoon dat je jaloers bent.

  Waarom Turkije weer de banden heeft aangehaald met Israël, dit heeft Ayhan heel duidelijk aan u uitgelegd,

  Nogmaals!

  Turkije had alle banden met Israel verbroken toen Israel Mavi Marmara had aangevallen die levensmiddellen naar Palesina bracht, er waren 10 doden en veel gewonden gevallen.

  Turkije had 3 voorwaarden.
  1 schade vergoeding betalen aan de nabestaande.
  2 sorry zeggen.
  3 hulp aan palestina vrije doorgang.
  Israel heeft alle 3 de voorwaarden ingewilligd.

  Israel heeft dit niet zomaar geaccepteerd er is olie en of gas gevonden in zee die alleen via Turkije naar Europa gevoerd kan worden.

  Dus ze hebben een contract met Turkije gesloten voor eigen winst.

  Dat laatste iedereen weet dat Nederlanders Pedo’s zijn. onze president helpt als enige de syrische vluchtelingen dat weet de hele wereld ook. Sinterklaas neemt neemt kinderen op schoot.

 • Deli Balta

  Alle westerse media is een beetje vaag, daarom noem ik ze beter 1 voor 1. .op.

  Het is dus niet alleen Turkse media, maar ook mijn eigen bronnen waar ik de waarheid van haal.

  ik wil niet steeds herhalen en je zegt dat je op een universiteit gestudeerd hebt, daar lijkt het niet echt op, je bent gewoon blijven zitten in de klas.

 • BmGizzaH

  En dat is hoe jij tegen de feiten aan kijkt als ik ze aankaart, argumentloze slappezak..

 • Blankenvoor

  Allemaal praatjes om maar de eigen onmacht te verhullen! Is de Amerikaanse ambassadeur al op het turkse matje geroepen? Nee. Is de Turkse ambassadeur al teruggeroepen uit Washington? Nee. Kortom, loze praatjes, sprookjes en verzinsels, maar geen daden. Trieste vertoning.

 • Ammon Teremun

  Alles op zijn tijd!

 • Ammon Teremun

  Bij gebrek aan eigen kennis doen we maar even Copy and paste. Knap hoor!
  Categorie papagaai?

 • Ammon Teremun

  Volgens mij was het de shoarma universiteit.
  Als jij dat denkt en je hebt hier berusting in…. Prima.

 • Levooo1995

  De waarheid is hart of niet vieze zionistische stinkdier van de jodendom. En volgens mij ben jij die gene die onzin praat(gebrek aan kennis). Alstublieft ik verwacht een vermakende reachtie terug van u soo stel me niet teleur.

 • Ammon Teremun

  Die krijgt u niet. U bent zo stellig in uw mening. Veel plezier in uw droomwereld.

 • Omario

  Beste Ammon,

  Was jij het niet die voorheen op regelmatige basis deed kopieren en plakken? Iemand daar nu op aanspreken is een beetje als de pot en de ketel hé.

 • Ammon Teremun

  Het is..
  De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.
  Wel goed opschrijven.

 • Omario

  Beste Ammon,

  En nu inhoudelijk reageren op mijn post. De vorige 2 keren heb je mij ook genegeerd.

 • Deli Balta

  “Wij hebben isis gecreëerd!”, zei generaal Wesley Clark.

 • TrotseNederlander

  dr is iemand hier die heeft minimaal 5 accounts.
  hij trollt of. zaait haat.
  Stelt de juiste vragen om een antwoord uit te lokken waarbij die weer lekker zn gang kan gaan.

  dikkat edin burda bi vatandusmani var ama volgens mij weet iedereen wie dat is 😛

 • Ayhan

  Sevgili Dost
  Als je nou meteen man en paard noemt

 • Ammon Teremun

  Dat klopt.
  Van de Nederlandse kant 5 accounts en van de Turkse kant 4 accounts voorzover ik het nu kan zien. Het wisselt met de week.

 • delarosa

  huh?? dat is toch al lang duidelijk en bewezen. Het is ook logisch als je de belangen van turkije afweegt in t MO

 • delarosa

  De hele bedoeling van het conflict is om de koerden straks heel krachtig te maken. En te werken aan een koerdische staat.

 • Ayhan

  Wat is bewezen ?
  Feiten kereltje feiten opschrijven je moet eens ophouden elke keer maar steeds uit je duim te zuigen

  We hadden hier een sukkel genaamd sobiesiki (het zal me niet verbazen dat jij die bent ) maar goed die flapdrol die bleef maar schrijven met de meest onzinnige zinnen als mensen worden gemarteld, verkracht vermoord in de gevangenissen.

  Dat Turkije DAESH wapens geeft

  Dat Turkije olie van DAESH koopt ( vorige week hebben de Amerikanen hun excuses aangeboden zeiden dat het niet waar was)

  Het is heel makkelijk om dit soort onzin maar te blijven zeggen zonder enig vorm van bewijs als je maar blijft schrijven he kereltje want zo’n figuur ben jij ook

  Net zoals ik zou blijven zeggen dat jij een kinderverkrachter bent en gelijk andere mensen aan deze leugens maar blijven zeggen omdat we maar gewoonweg hekel aan je hebben

  (je zou ook eens erover na moeten denken over dit )

 • Ayhan

  Dit is zeer zeker waar wat je hier nu schrijft
  maar je vergeet wat de grootste reden is ook te vermelden het gaat ze niet om die koerden dat is een bijzaak
  De grootste reden is dat ze daar een corridor willen maken om de olie veilig erdoor heen te vervoeren naar de zee toe om zo Turkije buitenspel te zetten maar Erdogan heeft gezegd we zullen niet toestaan dat het land verdeeld wordt

 • Ozturk

  Ayhan bey (ve diger Turk arkaslar),

  Bu delarosa arkadasimiz Sobiesikinin ta kendisi, haberiniz olsun. Bu sefer de Kolombiyali bayan olarak kendini profilendirdi. Halbuki Kolombiya hakkinda zerre kadar bilgisi yok.
  Az once Kolombiya’nin 2. Dunya savasinda Ekvador’da gerceklestirdigi soykirimlar hakkinda suclamada bulundum. Bu esek gercekten Kolombiyali olaydi simdiye coktan kukrerdi benim uydurdugum soykirim hakkinda.
  Tersine, en ufak bir suclamaya karsi normal durumda dogrudan patlayan Sobiesiki/delaroso simdi hic bir tepki gostermiyor. Ortada ki, Kolomiya hakkinda hic bir bilgisi yok.
  Kendini sahte kimlik altinda bizim forumda sirf ve sadece aramizda fitne sokmak icin burda.
  Aklinizda bulunsun.

 • Ozturk

  Heer Jaap,

  Kunnen we dus concluderen dat Kuzu het tegenovergestelde doet van Erdogan, en DENK geen verlengstuk is van de Turkse AKP?

 • Ozturk

  Heer Balta,

  U vergeet alle blanke christelijke westerse pastoors, die ook wel pap lusten van jonge jongetjes en ze graag op schoot nemen.
  De landgenoten van meneer Jaap dus.

 • Deli Balta

  Dhr Ozturk
  Klopt helemaal die was ik vergeten.

 • Ayhan

  tahmin etmistim alcak kopegi

Loading posts...