<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Apr 22, 2019

Turkse zakenwereld richt vizier op Latijns-Amerika

De Turkse mondiale ondernemersvereniging MUSIAD heeft maandag een representatief kantoor geopend in Chili. Het grote zakennetwerk wil daarmee zijn aanwezigheid in Latijns-Amerika versterken.

MUSIAD heeft nu 224 vestigingen in 94 landen, is maandag verklaard. Chili is het vierde land in de regio – na Venezuela, Mexico en Colombia – waar de zakenvereniging een kantoor opent.

MUSIAD-voorzitter Abdurrahman Kaan reageerde dat de organisatiewerkzaamheden in Zuid-Amerika zijn versneld sinds MUSIAD 2019 heeft uitgeroepen tot “het jaar van Latijns-Amerika en Azië-Pacific”.

Latijns-Amerika kent een groot potentieel met een handelsvolume van 700 miljard dollar en een bbp van meer dan 2 triljoen bbp, merkte Kaan op die ook zei dat MUSIAD een actieve rol wil spelen in de regio.

Volgens het Turkse statistiekbureau bedroeg het bilaterale handelsvolume tussen Turkije en Chili in de eerste twee maanden van 2019 zo’n 79 miljoen dollar.

MUSIAD kent ook vier kantoren in Nederland: in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. (LEES meer + FOTO’S)

De ondernemingsvereniging heeft mensenrechten en de rechtsstaat, rechtvaardigheid en gelijkheid, vrede en veiligheid, welvaart en geluk, universele waarden en naleving daarvan hoog in het vaandel staan.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 22-04-2019

Apr 22, 2019
Loading posts...