<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Dec 04, 2017

‘Dit zal banden tussen Nederland en Turkije verbeteren’

De opening van drie nieuwe vestigingen van de Turkse ondernemingsvereniging MÜSİAD in Nederland zal ervoor zorgen dat de betrekkingen tussen beide landen verbeteren.

Dat zei de prominente MÜSİAD-voorzitter Abdurrahman Kaan, die te gast was uit Turkije voor de openingen in Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

“We doelen op het verstevigen en uitbreiden van de zakelijke diplomatie en relaties met Nederland”, zei Kaan. “We zijn van gedachte dat dit gerealiseerd zal worden dankzij onze, in totaal, vier filialen in Nederland.”

De Turkse plaatsvervangend ambassadeur Alper Yüksel, ook aanwezig tijdens de officiële openingen, benadrukte dat “de openingen zeer waardevol zijn voor Turkije en Nederland, beide een van de grootste economieën ter wereld, en onderlinge relaties”. Hij gaf aan dat de openingen ook in het belang zijn voor de bijna half miljoen Turkse-Nederlanders in Nederland.

MÜSİAD

De Turkse zakenvereniging staat internationaal bekend en heeft een zeer breed netwerk. MÜSİAD, die 24 jaar geleden met een klein kantoortje begon in Istanbul, is nu actief in 68 landen en heeft 181 vestigingen over de hele wereld. De ondernemingsvereniging heeft mensenrechten en de rechtsstaat, rechtvaardigheid en gelijkheid, vrede en veiligheid, welvaart en geluk, universele waarden en naleving daarvan hoog in het vaandel staan.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – NEDERLAND | Gepubliceerd: 04-12-2017

Dec 04, 2017
Loading posts...