<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Aug 11, 2018

‘Ze kennen de kracht van Turkije niet’

Turkije is vaak uit elke hoek aangevallen, maar het is ze nooit gelukt. Zo reageerde de Turkse minister van Industrie en Technologie op de Amerikaanse manipulatie van de Turkse economie.

“De Gezi-protesten, de juridische (FETO-)coup van 17-25 december en de verraderlijke couppoging op 15 juli: ze hebben het vaak geprobeerd en hebben gefaald. Ze proberen het opnieuw. Ze kennen de kracht van Turkije niet, met zijn hardwerkende industrie, dappere ondernemers en getalenteerde arbeidskracht”, reageerde minister Mustafa Varank.

De Turkse minister vraagt het Turkse volk gerust te blijven. “Ons ministerie zal geen millimeter terugvallen van onze doelen en het nationale technologieproject in werking laten treden. Met de wil van Allah overwinnen we met zijn allen deze oorlog.”

De Turkse regering verklaart dat de sancties van de VS illegaal zijn en waarschuwt de Amerikanen dat Turkije genoeg alternatieven heeft en dat Washington dit moet inzien, voordat het spijt krijgt. Met name de dreigvideo van de evangelische, christelijk-zionistische, vicepresident van Amerika, Mike Pence, heeft op de Turkse zenuwen gewerkt.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 11-08-2018

Aug 11, 2018
Loading posts...