<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Jan 06, 2017

Erdogan tegen duistere machten: Verstop je niet, vecht als een man

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan roept de vijanden van Turkije, die het land hebben aangevallen, op als een man te gaan strijden. Volgens Erdoğan gebeurt dat nu stiekem via terreurgroepen die zijn losgelaten op Turkije.

“Degenen die niet dapper met ons durven te strijden, proberen via terreur Turkije op zijn knieën te krijgen”, zei Erdoğan in Sanliurfa in Zuidoost-Turkije tijdens een gezamenlijke opening van meerdere voltooide projecten. Zijn woorden zijn gericht aan het adres van duistere machten die Turkije aanvallen via terreurgroepen, maar zelf niet tevoorschijn durven te komen.

erdogan-tegen-aanvallende-duistere-machten-verstop-je-niet-vecht-als-een-man-3

“Deze bloeddorstige moordenaars hebben de handen ineen geslagen. Moge dit duidelijk zijn. Turkije zal overwinnen. Hebben jullie onze held [politieagent die ten koste van eigen leven een bloedbad voorkwam] gisteren in Izmir niet gezien? (LEES meer) Hij rende naar het martelaarschap. Dit land heeft net zoals deze held tachtig miljoen andere helden die klaar staan voor hun land”, sprak Erdoğan.

erdogan-tegen-aanvallende-duistere-machten-verstop-je-niet-vecht-als-een-man-1

Boodschap

De Turkse president had ook een boodschap aan de vijanden van Turkije. “Ons volk springt voor tanks. Wij hebben Ömer Halisdemir’s die landverraders en coupplegers de grond in boren en wel in hun eentje. Alsjeblieft zeg, in de naam van Allah, welke kracht op aarde kan Turkije, dat nu in een ongekende goede periode verkeert tussen staat en volk, klein krijgen? Degenen die onze rust verstoren zullen hiervoor boeten. Het zal niemand lukken Turkije te vernietigen middels terreur, economische aanvallen of zwartmaking.”

erdogan-tegen-aanvallende-duistere-machten-verstop-je-niet-vecht-als-een-man-4

VS

Erdoğan had ook iets te zegen over een Amerikaanse wens. “Nu Turkije de regio en Noord-Syrië van terroristen zuivert en met een schoonmaakoperatie bezig is, zijn alle vuile plannen en vieze spelletjes boven water gekomen van degenen die Syrië plat hebben gebombardeerd met als smoes ‘strijd tegen Daesh’. Degenen die ons beschuldigden ‘niet te strijden tegen Daesh’, komen vandaag tegen ons zeggen [VS] niet verder te zuiveren dan 20 kilometer [van de Turkse grens]. Dat dachten jullie, we gaan verder met het zuiveren van terroristen totdat alles is schoongeveegd.”

erdogan-tegen-aanvallende-duistere-machten-verstop-je-niet-vecht-als-een-man-2

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ŞANLIURFA | Gepubliceerd: 06-01-2017

Jan 06, 2017
Loading posts...