<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Ak Ajans Nederland
Jan 06, 2017

Erdogan tegen duistere machten: Verstop je niet, vecht als een man

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan roept de vijanden van Turkije, die het land hebben aangevallen, op als een man te gaan strijden. Volgens Erdoğan gebeurt dat nu stiekem via terreurgroepen die zijn losgelaten op Turkije.

“Degenen die niet dapper met ons durven te strijden, proberen via terreur Turkije op zijn knieën te krijgen”, zei Erdoğan in Sanliurfa in Zuidoost-Turkije tijdens een gezamenlijke opening van meerdere voltooide projecten. Zijn woorden zijn gericht aan het adres van duistere machten die Turkije aanvallen via terreurgroepen, maar zelf niet tevoorschijn durven te komen.

erdogan-tegen-aanvallende-duistere-machten-verstop-je-niet-vecht-als-een-man-3

“Deze bloeddorstige moordenaars hebben de handen ineen geslagen. Moge dit duidelijk zijn. Turkije zal overwinnen. Hebben jullie onze held [politieagent die ten koste van eigen leven een bloedbad voorkwam] gisteren in Izmir niet gezien? (LEES meer) Hij rende naar het martelaarschap. Dit land heeft net zoals deze held tachtig miljoen andere helden die klaar staan voor hun land”, sprak Erdoğan.

erdogan-tegen-aanvallende-duistere-machten-verstop-je-niet-vecht-als-een-man-1

Boodschap

De Turkse president had ook een boodschap aan de vijanden van Turkije. “Ons volk springt voor tanks. Wij hebben Ömer Halisdemir’s die landverraders en coupplegers de grond in boren en wel in hun eentje. Alsjeblieft zeg, in de naam van Allah, welke kracht op aarde kan Turkije, dat nu in een ongekende goede periode verkeert tussen staat en volk, klein krijgen? Degenen die onze rust verstoren zullen hiervoor boeten. Het zal niemand lukken Turkije te vernietigen middels terreur, economische aanvallen of zwartmaking.”

erdogan-tegen-aanvallende-duistere-machten-verstop-je-niet-vecht-als-een-man-4

VS

Erdoğan had ook iets te zegen over een Amerikaanse wens. “Nu Turkije de regio en Noord-Syrië van terroristen zuivert en met een schoonmaakoperatie bezig is, zijn alle vuile plannen en vieze spelletjes boven water gekomen van degenen die Syrië plat hebben gebombardeerd met als smoes ‘strijd tegen Daesh’. Degenen die ons beschuldigden ‘niet te strijden tegen Daesh’, komen vandaag tegen ons zeggen [VS] niet verder te zuiveren dan 20 kilometer [van de Turkse grens]. Dat dachten jullie, we gaan verder met het zuiveren van terroristen totdat alles is schoongeveegd.”

erdogan-tegen-aanvallende-duistere-machten-verstop-je-niet-vecht-als-een-man-2

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ŞANLIURFA | Gepubliceerd: 06-01-2017

Jan 06, 2017
 • Jef Vermeulen

  “”welke kracht op aarde kan Turkije, dat nu in een ongekende goede periode verkeert tussen staat en volk, klein krijgen? “”
  Nou dat is een inkoppertje. Met dit gedrag en de opstokerij van hem – de rest van de wereld.

 • Hakan Orbay

  Vluchtelingen naar europa

 • Deli Balta

  De ki : Ey kafirler Yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz!
  (Ali İmran 12)

 • Jef Vermeulen

  Erdootje wordt bang !

 • Deli Balta

  Er staat ook eerst ‘in de naam van Allah’, aangezien Allah de Almachtige is over alle dingen, er bestaat geen grotere kracht dan die van Allah , en onze president steunt en vertrouwt op de oneindige kracht van Allah waardoor hij: “Welke kracht op aarde kan Turkije dat nu in een ongekende goede periode verkeert tussen staat en volk, klein krijgen?”, kan zeggen. Dit bedoelt onze president Erdogan.

 • Ibrahim

  Moge Allah (swt) hem zegenen! Ameen! Ik ben erg trots op President Recep Tayyip Erdoğan. MachAllah!

 • Deli Balta

  Amin, ik ben ook erg trots op onze president Erdogan hij is de beste wereldleider!!

 • Jef Vermeulen

  Ja in de sprookjes wereld bedoel je zeker.
  Ik heb nog nooit een Jezus, Allah of boeddha over straat zien wandelen.
  Als die zogenaamde Allah dan zo machtig is, waarom maakt hij dan niet met één knip met de vingers een einde aan die ellende in het midden oosten?
  Hetzelfde geldt voor die boedha en Jezus, ik heb nog nooit iets live gezien van deze heerschappen.
  Tot dan is het voor mij een sprookjesboek.

 • Jef Vermeulen

  Maak jij je nou maar om druk om dit straks. Krijg je je handen nog vol aan. https://uploads.disquscdn.com/images/13753058bc2c7fa8bc18160c22c748fb7409d7a0c157318865b8649ca4cc5652.jpg

 • Deli Balta

  Allah is niet van vlees en bloed, je kan hem niet zien lopen over straat. Je kan wel Zijn werk zien, Zijn kunstwerken en dat Hij alles uit het niets kan scheppen is zichtbaar zoals mensen, dieren, planten, bomen, de wereld, zon, sterren, universum alles. Hieruit kan je Zijn oneindige kracht begrijpen, maar niet zien.

  We worden hier op de proef gesteld, dus Hij zal geen einde maken aan alle ellende op de wereld met een knip. Hij kan het zeker wel.

 • Ozturk

  Heer Vermeulen,

  Ah ok, u bent er zo één… U bent er in ieder geval duidelijk over, dus dat kunnen wij hier waarderen. Dan weten we gelijk hoe we u moeten aanpakken en met hoeveel respect wij u moeten bejegenen. Namelijk met net zoveel respect als u ons en andere moslims bejegend.

 • Ozturk

  Oh ja, nou zeg, hij staat te trillen op zijn benen, want meneer Vermeulen uit het verre Nederland gaat in maart op de PVV stemmen. Nou is hij bang…. Prrooestttt!

 • Ozturk

  Geachte heer Balta,

  Bespaar u uw adem en toetsenbord. De persoon tegen wie u spreekt heeft geen idee waar dit over gaat. Hij gelooft in de Grote Blonde Haatsmurf, niet in Allah (swt).

 • Jef Vermeulen

  Wie zegt dat en waar staat dat ?
  Laat mij eens zien hier waar ik beweer dat ik een pvv aanhanger ben.
  Dat maak jij ervan.
  Niet de boel opstoken.
  En meteen maar even dreigen met aanpakken?
  Prima maar dan weet ik tenminste hoe ik u moet aanpakken.

 • Jef Vermeulen

  En dat alles ook in 7 dagen?
  Ik ben meer van de partij Darwin.

 • Ozturk

  Heer Vermeulen,

  U krijgt uw straf van Allah op een voor u passende manier.
  Bijvoorbeeld het feit dat u buitenlanders en vluchtelingen heel erg haat, maar hij er toch voor zorgt dat u temidden van honderdduizenden van hen moet leven waardoor uw leven zuur gemaakt wordt, dat is uw straf.
  Overigens biedt hij ook voor iedere straf een uitweg. In uw geval is die uitweg heel eenvoudig. Leer uw medemens, ongeacht zijn ras of geloof liefhebben en uw probleem verdwijnt als sneeuw voor de zon, zonder dat uw omgeving daarvoor hoeft te veranderen. U zult een vrolijker mens worden.

  U zult mij ongetwijfeld tegenwerpen dat dat iets is wat u zelf in de hand heeft, maar u heeft alleen de tijdelijke beschikking over uw eigen leven en hoe u dat inricht gedurende uw leven. U heeft niet de macht/kracht om uw omgeving en samenleving tot in detail naar uw eigen smaak in te richten.
  Dat de dingen zo zijn zoals ze zijn is het ultieme bewijs dat Allah bestaat, zonder dat u hem ziet.
  Uzelf bent nog niet in staat om het kleinste onkruidplantje in uw tuin te creëren. En toch bestaat dat plantje.
  U heeft ogen, maar u ziet de wereld om u heen niet.

 • Ozturk

  U heeft alle informatie over de PVV binnen handbereik en zit hier feitelijk sluipreclame te maken voor uw partij. Een goed verstaander heeft een half woord nodig.
  Overigens ga ik graag de confrontatie met u aan. Ik begraaf u figuurlijk onder uw eigen woorden.

 • Deli Balta

  Nee volgens de Koran heeft Allah de wereld en de hemelen in 6 dagen geschapen. Maar hij is nog niet klaar met scheppen, het scheppen gaat continu door.

 • Paul

  Een godsdienstwaanzinnige met dictatoriale pretenties en maximaal gezwollen taalgebruik. Op dat soort gevaarlijke idioten zit de wereld echt te wachten.

 • Jef Vermeulen

  Nee ozturkje met zijn splinterpartijtje.
  Je had wel de duivel in huis gehaald met dat gekke wijf Simons.
  Splinters moet je met een pincet eruit trekken en weggooien.

 • Jef Vermeulen

  Ha weer Ozturkje net zijn almachtige mening.
  Ga je nu alles onder het kopje pvv gooien?
  Op je….. getrapt?

 • Paul

  Dat moet dan 13,7 miljard jaar geleden gebeurd zijn. De wereld (ik neem aan de aarde) zou dan ook 13,7 miljard jaren oud zijn. Dat is in tegenspraak met de wetenschap. En zijn dan de triljarden andere planeten ook destijds in 1 klap geschapen? Toch wel vreemde jongens, die geloofswaanzinnigen.

 • Deli Balta

  Ieder zijn geloof. Maar het is geen sprookje samen met mij zijn er meer dan 1,5 miljard moslims op de aarde die op deze manier geloven. Al deze mensen geloven in een sprookje volgens jou? Is dit geen belediging richting deze mensen?

 • BmGizzaH

  Als jij nou eens uit je raampje naar buiten kijkt naar de eerste beste gebouw die je kunt zien.
  En vervolgens aan je zelf vraagt : wat is de kans dat dat gebouw uit zich zelf ontstaat!!
  Die kans in 0.0% toch?
  Zo ja,vraag dan ook aan je zelf wat dan de kans is dat er een wereld uit zich zelf ontstaat?
  Ik denk dat er wel degelijk krachten zijn die wij mensen niet kunnen bevatten..

  Wij mensen gebruiken nog maar 15% van ons hersen capaciteit volgens de experts
  En dat er nog te veel te leren valt.
  Wij mensen hebben nog maar 5% van onze oceanen ontdekt, wij mensen weten nog zo weinig, maar toch ook wel veel..
  En we zijn heel goed in oordelen, maar de tijd nemen om iets te begrijpen lijkt wel verdwenen te zijn

 • Deli Balta

  Ik praatte met Jef waarom bemoei jij je ermee?

 • Jef Vermeulen

  Waar schrijf ik hier op dat ik buitenlanders en vluchtelingen haat. Wijs mij dat eens even aan hier want ik kan het niet vinden.
  Geen dingen hier verkondigen die niet waar zijn Ozturk! Ik heb met niemand problemen, iedereen leeft zoals ie leeft en iedereen in zijn waarde laten.
  Ga mij nou geen evangelie door mijn strot duwen over het enige echte geloof op deze wereld.
  Wie zegt dat er wat bestaat na je tijd op deze aardkloot.
  Is er al ooit één terug gekomen met foto’s of ander bewijs? Nee dus.
  Als er geen geloof bestond hadden heel wat minder slachtpartijen gehad.
  Ongeacht wie christenen en islam, één pot nat, iedereen wil zij eigen geloofssprookje verkondigen.
  En bij mij groeit geen onkruid, regelmatig even de schoffel de door.

 • Jef Vermeulen

  Ga nou niet meteen liggen blèren over beledigingen.
  1.5 miljard… Nou en?
  Dan blijven er nog 5, 5 miljard anders denkenden over.
  Of is dat volgens jouw niet mogelijk, anders denken?

 • Deli Balta

  Natuurlijk is dat wel mogelijk, daarom zei ik in het begin ieder zijn geloof, omdat jij zei dat je meer van Darwin bent. Iedereen mag zelf weten waar hij/zij in gelooft of niet gelooft, respect hoort wederzijds te zijn. Of jenou in Darwin, Boedha, Jezus, Farao, of in niets mag je zelf weten. Daarom heet het ook geloof. Niemand mag gedwongen worden om iets te geloven of te ontkennen Toch?

 • Jef Vermeulen

  Hier ben ik helemaal met je eens.

 • Deli Balta

  Dat is mooi!

 • Hercules

  @Deli balta & Ozturk

  Verspil jullie energie niet aan Paul en Jef Vermeulen, de ontkenners.
  Lees onderstaande stukje Vers uit Soerat Al Baqara, uit onze Heilige Qur’aan wat precies op hun slaat.

  “In de Naam van Allah (swt), De Barmhartige en Genadevolle.

  Dit is Het Boek (de Qur’aan) waaraan GEEN twijfel is, een leidraad voor de gelovigen. Diegenen die in het onwaarneembare geloven en die het Gebed onderhouden en die bijdrage geven van waar IK hun mee heb voorzien. En diegenen die geloven in wat aan jou (O Profeet Mohamed) is neergezonden (de Qur’aan). En in wat vóór jou is neergezonden en die van het bestaan van het Hiernamaals overtuigd zijn. Zij zijn diegenen die Leiding van hun Heer ontvangen en zij zijn diegenen die welslagen.
  Voorwaar, voor diegenen die NIET geloven, maakt het geen verschil of jij hen waarschuwt of dat jij hen niet waarschuwt: zij zullen niet geloven.
  Allah (swt) Heeft hun harten en hun gehoor verzegeld en over hun ogen ligt een bedekking en vóór hen is een geweldige bestraffing.
  En er zijn er onder de mensen die zeggen: “Wij geloven in Allah (God) en de Dag des Oordeels” terwijl zij geen gelovigen zijn.
  Zij trachten Allah (swt) en diegenen die geloven te bedriegen, maar zij bedriegen niemand dan zichzelf, terwijl zij het niet beseffen.
  In hun hart is een ziekte: “twijfel en huichelarij” en Allah (swt) Heeft deze ziekte doen verergeren en voor hen is een zeer pijnlijke bestraffing in het vooruitzicht gesteld vanwege wat zij plachten te ontkennen.
  Weet: voorwaar, zij zijn de verderzaaiers maar zij beseffen het niet”.

  ( sadaka Allahoe Al a diem) Gods Woord is Waarheid.

 • Jef Vermeulen

  Ok hercules aangenaam met een ongelovige.
  Wie zegt mij dat jij gelijk hebt met dit blaren trekkend verhaal?
  Geef mij bewijs en ik neem het 100% van je aan.
  Dit bewijs kan ik lang op wachten want er is er niet één op deze wereld die dit hard kan maken.
  Niemand… Geen islam, christen, boedisht enz…. enz
  Straffen?….. Ok laat maar zien in plaats van verhalen.
  Ik heb er persoonlijk de afgelopen 40 jaar met mijn instelling weinig van gemerkt.

 • Jef Vermeulen

  Hoofdstuk 2, vers 191:
  En doodt hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten, bevecht hen dan – zo is de vergelding voor de ongelovigen.

 • Hercules

  Beste Jef Vermeulen

  Het “bewijs” heb ik net in mijn geplaatste stuk geleverd, alleen wil het maar niet tot je doordringen. Lees het tot je het hopelijk gaat begrijpen. Ik ga straks, rond 06.37 uur met de Wil van Allah (swt) in iedergeval mijn ochtendgebed, Fadjr (de 1ste van de 5 gebeden) verrichten want ik snap ‘t namelijk heel goed.
  Ik wens jou verder een fijne dag.

 • Jef Vermeulen

  Ozturk….. Schei aub uit met dit sapzoetige gelul.
  Je hebt denk ik je vak misgelopen en je had geloofs psychiater moeten worden.
  Ik leef en geloof zo als ik dat wil.
  Jij leeft en geloofd zo als jij dat wilt.
  Prima, maar ga mij geen dingen in mijn mond leggen waar ik helemaal niks mee heb.

 • Henk

  En jij hebt eerdt geld gegeven aan Gülen en nu doe je net of het Turkije’s grote vijand is. Dat is hypocriet.

 • Ozturk

  Ach, U heeft Rutte, prijs u gelukkig, een echt wereldleider.

 • Ozturk

  Wij hebben zelf Google, dus we hebben uw copy/paste berichten hier niet nodig. Het feit dat u het toch inkopieert geeft aan dat u deze specifieke informatie erg belangrijk vind en wilt promoten.

  Ja wij maken reclame voor DENK maar wij ontkennen vervolgens niet dat we supporters van hen zijn.
  U doet dat wel.
  Dat is het verschil.
  Men noemt dat ook wel achterbaks gedrag.

 • Ozturk

  Ik bemoei mij hier overal mee. Had u daar een probleem mee?
  Verder spreekt u mij aan met u en niet met ‘jouw’ (wat bovendien nog fout Nederland is).

  Wij vinden het trouwens niet erg dat u op de PVV stemt. Wij hebben hier wel een hekel aan mensen die daar vervolgens over liegen en het ontkennen. Wees gewoon oprecht. U bent niet op dit forum omdat u ons zo aardig vind.

 • Ozturk

  Heel Turkije heeft helaas ooit wel ergens geld gegeven of te maken gehad met een Gulen-instelling.

  Normaal gesproken denkt u alles heel goed te weten en heel snel te leren.
  Het is opvallend dat ik u deze Gulen-kwestie nu al 6 keer heb uitgelegd, maar u net doet of u het niet begrijpt.
  Ik concludeer dat u min probeert te framen.

  Indien dat niet zo is en u inderdaad zo intelligent bent als u zich voordoet, dan kunt u mij vast wel herhalen hoe de Gulen organisatie is opgebouwd. Ofwel dat u mijn visie daarop kunt weerleggen en uw eigen versie ervan kunt geven waaruit naar voren komt dat zelfs iemand die ooit eens geld heeft gedoneerd medeplichtig is aan de coup.
  Kunt u dat niet, hou dan uw mond en stop met framen.

 • Jef Vermeulen

  Zelf de grootste mond als iemand zich met u gesprek bemoeit en vervolgens wel iemand daar op wijzen.
  Hypocriet meneer.
  Hoe ik iemand aanspreek maak ik zelf wel uit .
  Als ik hier berichten lees hoe sommige mensen hier letterlijk verrot gescholden worden, in een hoek worden gezet of keer op keer getrold worden…..
  En dat ga jij de fatsoensrakker uithangen hier door mij even te vertellen hoe ik hiet mensen moet aanspreken. Sprookjes!
  Spreek eerst even die andere trollen aan op hun asociale post hier en kom dan maar eens een keer terug.
  Als je dan toch zo graag wilt weten, ik ben van de 50+ partij. Dat spreekt mij het meeste aan.

 • Jef Vermeulen

  Niet doen Ozturk.
  Een grote bek over framen en wat denk je zelf wat je nu aan het doen bent? Dat noem ik ook achterbaks.
  Ik kan het niet eens ontkennen omdat ik hier nergens heb geschreven dat ik achter wilders aanloop.
  Laat maar zien waar dat staat ipv die loze kreten hier.
  Ik heb het nu al 2 keer gevraagd, laat zien dan!

 • Ozturk

  Het staat u vrij om mensen aan te spreken als ze u onheus bejegenen. Hoe anderen elkaar aanspreken staat hun ook vrij. Mij spreekt u met u aan, net zoals ik u met u aanspreek. Anders geen discussie.

 • Jef Vermeulen

  Die krijgen het ook van mij.
  Mij uitmaken voor alles en nog wat – zelfde recept terug.
  Wie begint nou te schrijven richting mij?
  Ik heb niet om commentaar gevraagd van jou kant.
  Je hoeft niet te discussiëren met mij, nog genoeg andere kandidaten hier.

 • Ammon Teremun

  Die praat tenminste normaal en staat niet te schreeuwen en de boel op te stoken vanachter een microfoon .

 • Ozturk

  Die praat niet echt normaal. Hij staat alleen maar schaapachtig alle wereldproblemen weg te lachen voordat hij op zijn fiets richting huis stapt en krijgt helemaal niks voor elkaar.
  Maar ik ben blij dat u blij bent met uw betekenisloze leider die niemand zich over 10 jaar meer herinnert.
  Zelfs Sisi stelt meer voor, ook al os hij slechts een Amerikaanse marionet.
  Nog beter: vanaf volgend jaar is de Grote Blonde Haatsmurf uw leider, dat wordt een feest.

 • BmGizzaH

  Die staat al te schreeuwen om een vlogger,met taal gebruik van pleur op.
  En in Turkije praten we over serieuze aanslagen..
  Dus lul niet zo slap ammonetje. Zwakzinnige pannenkoek.

 • Ammon Teremun

  Krijgt u nou ook al last van het Egypte syndroom en waanvoorstellingen?
  Erg goedkoop en makkelijk om dit maar weer eens te vermelden.
  Ik had ook niet anders verwacht.
  Ik zou zeggen neem een paracetamol en vroeg onder de wol.
  Welterusten Hr Ozturk en ik hoop dat het Egypte syndroom weer passé is wanneer u weer ontwaakt.

 • Ozturk

  Tja, sorry, U bent ook zo’n makkelijk doelwit. Niet veel mensen verlaten hun land om het daarna te verloochenen en te kleineren. Dat zegt tussen neus en lippen ook veel over uw arrogante persoonlijkheid, door nadat u het elders in de wereld gemaakt heeft af te gaan geven op uw vroegere landgenoten. U vind zichzelf immers boven hen verheven.
  In mijn ogen bent en blijft u niets anders dan een landverrader, en als ik een Egyptenaar zou zijn zou ik u ook beslist aanspreken op de Egyptische vlag bij uw naam, want die heeft u verraden.

 • Henk

  Nu Gülen de gebeten hond is wordt overal duidelijk dat het al heel lang duidelijk was wat hij van plan was. Geef dan aan dat je ver daarvoor Gülen gesteund had, dan kom je met een argument. Nu is het het alleen “ich habe es nicht gewüsst” en “iedereen deed het”. Het is alleen dat niet iedereen hier hard staat te roepen hoe slecht Gülen is nu de coup mislukt is. Neem dan op zijn minst een voorbeeld aan Ayhan.

 • BmGizzaH

  +veel

 • Ozturk

  Dat was helemaal niet duidelijk. Iedereen dacht dat hij voor zichzelf een soort van fluwelen revolutie middels gematigd islamitisch onderwijs wilde inzetten. Niemand had gedacht dat juist deze vrede predikende imam een gewelddadige coup voor ogen had.

  Dit is niet te vergelijken met de Ich haben es nicht gewusst van de moffen tijdens en na WW2, want het was tijdens de oorlog al duidelijk dat die smerige moffen miljoenen onschuldige Joden als Italiaanse pizza’s de ovens van Auschwitz inschoven.

 • Ozturk

  Heer Vermeulen,

  ‘Die krijgen het ook van mij.’

  Nou, ze zullen vast wel bang zijn geworden. Tot op vandaag heeft u nog niet echt veel indruk gemaakt met inhoudelijke berichten en standpunten van uzelf. We hebben alleen nog maar PVV-propoganda van u gehoord in Nederlands met erg veel taalfouten. Grote kans dat men gewoon niet meer op u reageert.

  Maar laat u vooral niet verjagen van dit forum, we willen graag dat u blijft, want voor ons is de mening van types als u erg leerzaam, want zo leren we wat er in de hersenpan van de Nederlanders omgaat en hoe groot hun haat jegens ons wel niet is. Dan weten wij tenminste dat het niet de moeite waard is om al te veel op Nederlanders te willen lijken, want bij een volk dat zo doet en denkt als u, daar wil je gewoon niet bij horen. daar staan wij boven.

 • Ozturk

  Ik hoef niks te laten zien.
  Als u steeds met een andere nick op dit forum verschijnt is het nu eenmaal lastig bewijzen dat u eerder iets gezegd heeft, want dat deed u immers onder een andere naam.
  Maar wij weten heel goed wie u bent en dat u een PVV-racist pur sang bent. Alleen al de taal en goddeloosheid die u uit slaat past precies in het PVV-plaatje, inclusief uw groffe taalgebruik.
  Het zou mij niet verbazen wanneer u hier binnen afzienbare tijd ook strafbare uitingen doet, net zoals uw veroordeelde misdadige Leider met de Witte Puntmuts.

 • Henk

  Ik heb het grote gebouw bij mij in de buurt bekeken. En er staat een bordje bij wie het nu aan het renoveren is in verband met asbest. Daar staat een verwijzing naar de gemeente. Ik neem aan dat ik daar dus in de bouwvergunning kan vinden dat de bouwvergunning is aangevraagd door Allah, want het gebouw kan niet uit zichzelf ontstaan.

  U snapt mijn punt, dat als het niet zomaar is, dan betekend het logischerwijze dat Allah het heeft doen ontstaan. Overigens, om een lichaam onbewust aan te sturen (ademen, hartslag, bloeddruk, etc) is je hersenstam altijd aan het werk, en dit gedeelte is meer dan 10%. Dit verhaal is een mythe die al vaak als onwaar aangetoond is. Alhoewel is sommige mensen wel in staat zie om hun hersenactiviteit tot 10% terug te zetten, zoals de heer Ozturk.

 • Henk

  Geef dan gewoon aan op welk moment met welke informatie je deze stap genomen had. Je vergelijkt jezelf nu met de “moffen” die het wel wisten in de oorlog. Het gaat er mij om dat het al langer duidelijk was dat Gülen niet van het zuiverste water was om het subtiel uit te drukken. Als je nu, na een coup gaat zeggen dat je toen niks wist, dan ben en blijf je een meeloper.

 • Henk

  En Erdogan is niet in staat om duidelijk te maken wie die “Duistere Machten” zijn? Sauron, Zwarte Magica, Darth Vader, Darth Sidious? Erdogan de alleskunner moet nu toch ook gewoon een naam kunnen noemen?

 • Jef Vermeulen

  Tuurlijk meteen weer in de hoek van de pvv zetten.
  Daar bent je goed in, mensen hier afzeiken als je commentaar krijgt wat niet past.
  Ga zo door Ozturk.
  Langzaam maar zeker komt het Erdogannetje hier wel boven.

 • Jef Vermeulen

  Je hebt nog steeds geen antwoord gegeven op mijn vraag!
  Laat mij die racistische uitingen dan zien hier.
  Dat kun je niet!
  Dus als ik goddeloos bent en wat grof in de mond, ben je meteen van de pvv.
  Ozturk is de kampioen van het framen hier.
  De mond ergens vol van hebben en zelf het ergste zijn.
  Je zit hier ook continue andere mensen te pushen hier om antwoord te geven maar als het aan je eigen adres
  komt ben je niet thuis.
  Dit is maar een eenvoudige vraag : laat mij hier zien waar ik racistisch ben in de commentaren.
  En niet gaan kijken in de toekomst met evt strafbare uitingen, nickname en andere afleidingsmanoeuvres, bullshit !
  Maak het eens hard voor alle bezoekers hier.

 • Jef Vermeulen

  Ik heb de naam rasta rostelli ook al in de wandelgangen gehoord.

 • Jef Vermeulen

  Wat doe je zelf dan?
  Een grote bek over Turkije en wonen in Nederland.
  Daarbij is Nederland ook nog eens een vreselijk kut land.
  Je bent geen haar beter Ozturk.
  Als het daar allemaal zo geweldig is, wat doe je dan ik dat kutholland?
  Erg goedkoop om zomaar iemand af te schilderen als landverrader, zeker nu ik gelezen heb wat die Teremun daar heeft meegemaakt vroeger.
  Wat heb jij meegemaakt?
  Helemaal niets, dat dacht ik al.
  Een grote smoel over iemand hebben die het wat beter wil hebben en zelf niks meemaken.
  Hoort dit ook bij dat vredelievende geloof van je?
  Zal wel typisch Turks zijn en daarom wordt je ook uitgekotst na verloop van tijd.

 • Henk

  Niet veel mensen geven geld aan Gülen en sturen hun kinderen naar zujn scholen om hem te verlaten en te verloochenen en te kleineren. Dat zegt tussen neus en lippen ook veel over uw arrogante persoonlijkheid, door nadat u het elders uw idool gevonden heeft af te gaan geven op uw vroegere gelijkgedtemden. U vind zichzelf immers boven hen verheven.
  In mijn ogen bent en blijft u niets anders dan een verrader, en als ik een Gülenist zou zijn zou ik u ook beslist aanspreken op uw eerdere bijdrage.

 • Ozturk

  Heer Henk,

  Gaat u hier nu beweren dat u al decennia gelden wist dat Gulen niet zuiver op de graat was? Voor ons werd dat eigenlijk pas duidelijk na 2013, nadat Gulen brak met de AKP. Ten eerste de belasterende en leugenachtige gemonteerde geluidsopnames tegen de AKP en ten tweede het duidelijk worden van de Ergenekon en Balyoz affaire hebben ons de ogen geopend. De tijd dat mijn kinderen op koranles gingen bij de Witte Tulp in Haarlem ligt heel ver daarvoor, evenals de donaties die wij aan Deniz Feneri deden.

  Is het zo een beetje duidelijk voor u? Velen haben es.nichg gewusst, en dat is hen niet kwalijk te nemen. Gulen-instelling zijn wolven in schaapskleren, sterker, dat is zelfs expliciete opdracht van Fethullah Gülen om indien nodig zelfs taqiyah te plegen (jezelf anders voordoen dan je werkelijk bent).

  Ik mag hopen dat we na zoveel uitleg nu eindelijk een keer klaar zijn over deze kwestie.

 • Deli Balta

  Omdat Rotte geen ballen heeft.

 • Ozturk

  Heer Vermeulen,

  Het ‘erdogannetje’ in mij ligt reeds aan de oppervlakte. Net zoals bij het Blonde Smurf reeds aan de oppervlakte ligt.
  Het verschil tussen u en mij is dat ik eerlijk ben en er gewoon voor uitkom, terwijl u het huichelachtig probeert te verbergen. Op zich wel begrijpelijk, want Blonde Smurf is, in tegenstelling tot Erdoğan, een recent veroordeelde misdadiger (racist). Ik zou er ook niet openlijk voor uit durven komen als ik hem zou steunen want dat is best wel schandelijk.

  Maar geef eens toe? U bent toch eigenlijk ook een PVV-er en u haat ons en andere moslims toch ook?
  Indien dat niet het geval is, spreek dat hier dan voor eens en voor altijd luid en duidelijk tegen.
  Zolang u dat niet doet bent en blijft j voor mij een PVV-er. En dat kunt u ontkennen zoveel als u wilt, maar ik herken een PVV-er op 15 km afstand als ik er 1 zie. En u bent een raszuivere.

 • Ozturk

  Heer Vermeulen,

  Ik ben hier op dit forum om inhoudelijk te discussiëren.
  Ik heb geen tijd voor uw zijsprongetjes.
  U gedraagt zich als een PVV-er en u bent er gewoon 1. U heeft alle eigenschappen die nodig zijn.
  Einde discussie.

 • Ozturk

  De enige die hier op dit forum niet thuishoort en uitgekotst wordt bent u meneer Bart.
  Uw gescheld wordt hier niet gewaardeerd.
  Sterker, het wordt zelfs in Nederland, waar de meerderheid gelukkig nog wel beschaafd is en niet op de dictatoriaal geregeerd PVV stemt, niet gewaardeerd. Dus als er iemand dient te vertrekken uit MIJN Nederland, dan bent u het wel.
  Dat ik afgeef op Nederland is helemaal niet bijzonder. Alle Nederlanders geven continu af op alles wat mis gaat in dit land (en dat is heel erg veel), dus wat dat betreft draai ik gewoon erg goed mee in mijn eigen geboorteland.
  Is het zo een beetje duidelijk voor u meneer Sobiesiki?

 • Deli Balta

  Het oordeel behoort aan Allah.

 • Ozturk

  Complete onzin.
  Maar we houden erover op.

  We gaan het hebben over uw PVV en dat die partij op dictatoriale wijze wordt geregeerd door uw Grote Blonde Haatsmurf.
  Niemand gaat met die weglopen regeren, ook al krijgen ze de maximale hoeveelheid haalbare stemmen in Nederland.
  Kansloze lozers zijn het. Een intelligent persoon als u heeft daar eigenlijk niks te zoeken.

 • Deli Balta

  Als een gebouw een bouwmeester heeft, dan heeft de aarde ongetwijfeld ook een Bouwmeester (Allah). Want de aarde lijkt ook op een gebouw waar wij in wonen.

  Het lichaam van een mens lijkt ook op een gebouw, twee keer per jaar worden alle bouwstenen/cellen vernieuwd. Dit laat ook ongetwijfeld de Schepper (Allah) zien.

 • Jef Vermeulen

  Praat voor je zelf.
  Helderziend?
  En nee u gaat mij niet in de hoek zetten als een pvv-er.
  Dat kunstje flik je maar bij iemand anders.
  Dat ligt zeker van jouw aan de oppervlakte.
  Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag gehad.
  Laat het maar eens zien waar ik beweer dat ik moslims haat!
  Nou kun je wel een hele batterij afleiding erbij halen,
  leuk geprobeerd, jammer
  Gaat je bij mij niet lukken.
  Ozturk het orakel!
  Proest…. Kuch… Slik…. Verslikt.

 • Jef Vermeulen

  Je beschuldigd mij zomaar uit het niets als pvv er en iemand die moslims haat.
  Ik zit in een discussie met Deli en je komt er zomaar tussen door stieren en mij proberen weg te zetten als een racist.
  Gaat bij mij niet lukken.
  En als ik vraag om dat te laten zien is het einde discussie.
  Werd het te moeilijk of lul je jezelf nu vast?
  Jij hebt alle eigenschappen van een trol en een gefrustreerd Turkje.
  Je verzuipt maar lekker in je eigen frustraties.
  Einde discussie!

 • Jef Vermeulen

  Man… man.. Man.
  Jij bent echt van het padje.
  Als het moeilijk wordt krijg je hier ook nog een paar aliassen aangemeten.
  Jij bent wel erg gauw op dat kleine…….. van je getrapt.
  Zielig gefrustreerd figuur, meer woorden maak ik niet meer aan jou vuil.
  Ozturk de almachtige!
  Man… Man.. Man..!

 • Ozturk

  Het was toch einde discussie wat u betreft?
  Hou u daar dan ook aan.

  Tot nooit meer ziens meneer Vermeulen.

 • Jef Vermeulen

  Jij maakt hier niet uit wie,waarom,wanneer en hoe iemand hier reageert.
  Dat denk je misschien maar dat is niet zo.
  Is er al antwoord al op mijn eenvoudige vraag ? Of kun je het niet vinden.

 • Jef Vermeulen

  Wie loopt waar weg ?
  Volgens mij is dat gekke wijf van Simons toch bij jullie splintergroepje weggelopen omdat ze niet genoeg steun kreeg van die apostel kuzu.
  Dat was al maanden gepland.

 • Ozturk

  Dat krijgt u niet. Niet omdat het er niet is, maar omdat u niet krijgt waar u om vraagt.
  Dat zal even wennen zijn voor u, hooghartige westerling die denkt de dienst in de wereld uit te maken, maar hier maken wij de dienst uit en niet u. Als het u niet bavalt mag u vertrekken.

 • Omario

  Beste Jef,

  Je noemt een paar Koran verzen en ik zou graag het debat hierover met je willen aangaan. Voordat ik dat echter doe is het van belang om te weten of je ook de tafsir (uitleg) van betreffende verzen hebt bestudeerd (dus niet gelezen maar daadwerkelijk hebt bestudeerd). De Koran is namelijk geen boek wat je even zomaar kunt lezen en daarna weet wat er staat en wat er bedoeld wordt.

  Dus nogmaals mijn vraag: heb je ook de tafsir erbij gepakt?

 • Omario

  Een goed geïntegreerde Turk!

 • Ozturk

  Dat ‘gekke wijf’ is voor u nog steeds ‘mevrouw Simons’.
  Vanwaar toch dat u genoegen schept om alles en iedereen om u heen te beledigen en denigreren. Heeft u die behoefte, zodat u zelf beter uit de verf denkt te komen?

  Overigens, als mevrouw Simons dat al maanden tevoren had gepland dan was het argument over te weinig steun na bedreigingen dus ook gelogen, want destijds werd zij nog niet (ernstig) bedreigd.

  Maar ik had het uiteraard over wegloper Wilders, die gewoon het kabinet in de steek liet en het land liet bungelen town het erop aan kwam en hij verantwoordelijkheid moest nemen en dat niet durfde.

 • Jef Vermeulen

  Je klinkt als een klein kind, “je krijgt het niet”
  Dus vervolg even tot 2 tellen voordat je zomaar wat gaat roeptoeteren hier.
  Niet meteen de haat kaart of discriminatiekaart trekken als het je niet bevalt.
  Ik maak helemaal niks uit maar laat me niet in de hoek zetten en vals beschuldigen door door hooghartige grootsmoel als de hr ozturk.
  Ook jij maakt alleen het licht uit, meer niet.
  Mij heb je en krijg je niet ,zeker niet op de manier zoals jij hier te werk gaat.
  Jij mag ook vertrekken hier als je het niet bevalt.

 • Jef Vermeulen

  Zij had al maanden van te voren de naam al vastgelegd bij de kamer van koophandel vwb de nieuwe partij artikel 1.
  Kuzu had de duivel in huis gehaald.
  Voor mij nog steeds een gek mediageil wijf die alleen maar kan janken en nooit met concrete dingen komt.

 • Ozturk

  Klein kind of niet, het irriteert u, en daarmee is mijn doel bereikt, omdat u hier ook alleen maar bent om ons te proberen te irriteren (wat dan weer niet lukt).

 • Jef Vermeulen

  Mensen hier irriteren en vals beschuldigen.
  Het irriteert mij in zoverre dat ik het met twee handen aanpak en net zolang graaf dat het diep onder de grond zit.
  Een mooie uitdaging noem ik dat.
  Eigenlijk ben je gewoon een zielig figuur, een klein kind dat op de grond stampt omdat het zijn zin niet krijgt.
  Alles wat niet in jouw straatje past wordt hier in de hoek gezet ,belachelijk gemaakt of door enkele simpele zielen hier verrot gescholden.
  Dat mag wel maar o wee als het een keer terug komt, dan zijn de rapen gaar en wordt alles uit de kast gehaald.
  Die krijgen van mij het zelfde recept terug.
  Mij niet Ozturk, kan met iedereen praten hier maar niet op die uit de hoogte manier zoals jij dat hier laat zien en al helemaal niet met loze kreten.
  Dit soort mensen zie ik als een uitdaging. Je gaat nog wel meer horen hier van mij, kom maar op “dan begraaf ik je onder je eigen mooie woorden”

 • Henk

  Ik heb het meerdere keren gevraagd. Eerst ging je glashard ontkennen. Toen ik de link gaf kwam er dagen lang geen antwoord. Pas nadat ik meerdere keren liet zien dat u Gülenaanhanger bent (geweest) ging u in de ich habe es nicht gewusst. Als je toen direct had toegegen dat dit in het verleden was dan hadden we er over kunnen prsten of het reëel is. Dan vroeg ik of het bekend kon zijn en kreeg alleen vage ontwijkende antwoorden. En nu krijg ik het antwoord in slecht duits dat vele het niet wisten. Hitler zat vanaf midden jaren ’30 stevig in het zadel, maar dat is voor u geen reden dat de normale duitse burger onschuldig kan zijn aan feiten uit de jaren ’40. Als we uw “rechtspraak” gebruiken bent u dus gewoon schuldig.

  Na de coup wist iedereen opeens van de beelden van begin jaren ’90 waar Gülen al zegt overal te infiltreren. En nu was alles geheim.

  Daarmee heb ik eerder het gevoel dat u hier uit u nek lult of in mijn gezicht zat te liegen. Voor iemand die op een normale reactie hele verhalen kan schrijven en nu opeens geen eerlikk antwoord kan geven ga ik er maar vanuit dat het takiya is.

 • Ozturk

  Heer Heinrich,

  Als u het graag zo kwalificeert, dan moet u dat vooral zo doen. Volgens mij Is iemand pas aanhanger van iets of iemand als die persoon dat zelf uitdrukkelijk verklaart te zijn of lid is van een organisatie of stemt op een bepaalde partij. Het feit dat iemand zijdelings ooit eens van doen heeft gehad met een organisatie maakt hem nog geen aanhanger.

  Maar in uw geval is het anders. U weet nu vooraf dat Wilders een veroordeelde misdadiger is en dat hij voornemens is om islamieten in Nederland te vernietigen. Wanneer u straks in maart op deze schertsfiguur stemt, dan kunt u achteraf niet zeggen ich habe es nicht gewusst, als de Grote Blonde Haatsmurf zijn razzia’s begint, zoals uw soortgenoten in WW2 hebben gedaan met onschuldig joden.

 • Nasif

  Waarom zie ik in de kandidatenlijst niet Jef Vermeulen staan? Wat vreemd, of is hij een van de menselijke slachtoffers die besmet is met PVV ziekte? Ik denk het…. Wereld gezondheids organisatie heeft nog niet een vaccin hiervoor uitgevonden, maar zijn druk mee bezig.

 • Ozturk

  Het is al gelukt. U bent al ontmaskerd als PVV-er. De haat jegens ons en moslims druipt van uw teksten af.
  U stemt 50+ zegt u? Laat me niet lachen. U stond vooraan in het zaaltje in Den Haag ‘minder, minder, minder’ te roepen.
  En over 10 jaar zegt u: wir haben das nicht gewusst.

  Als u ons zo aardig vind, waarom kunt u hier dan geen inhoudelijke discussie voeren over het hoofdonderwerp en valt u slechts schrijvers aan op hun identiteit?
  Nee meneer Vermeulen, nogmaals, wij herkennen er 1 als we hem zien.

 • Omario

  Beste Jef,

  Er gaat niemand terug komen uit het hiernamaals dus het is een vrij domme vraag.

  Laat ik de vraag anders stellen. Zoals u weet is de Islam nu een belangrijk nieuwsitem. Steeds maar weer komt de Islam negatief in het nieuws. Hoe komt het dan toch dat, als u zegt dat Islam geen vredig geloof is, mensen zich blijven bekeren tot de islam (waaronder veel vrouwen)? Het zou toch raar zijn als een ontwikkelde Westerling zou kiezen voor een geloof wat “haat, vrouwenonderdrukking en intolerantie predikt”?

  Ik ben erg benieuwd naar uw antwoord.

 • BmGizzaH

  Dat jij er niks van begrijpt was mij allang duidelijk.
  Jij hebt dus helemaal niks begrepen van de punt die ik maak.
  Dat blijkt dan ook wel weer als je ik reactie lees.
  En de nutteloze punt die jij wilt maken.
  Wat totaal is gebaseerd op lucht.

  Jou hersen capaciteit bestaat uit -10 als ik het zo terug lees.
  Je leeft in een box jou hersens staan het waarschijnlijk niet toe om verder uit die box te kijken waar jij in leeft.
  Jij bent het juiste voorbeeld van hoe het niet hoor te zijn.
  Magoed simpelzieltjes horen er ook gewoon bij. We zullen je niet buitensluiten.
  Fijne dag verder en bedankt voor je kortzichtigheid.

 • henk

  Het grappige is dat ik Henk ben, niet Heinrich. Als je zo goed op de hoogte bent wie met welke alias inlogt had u mijn nationaliteit aan de extensie van mijn e-mail adres kunnen afleiden. Dus mijn soort mensen zijn in ieder geval geen Duitsers. Overigens hebben de Duitsers hun verleden niet weggestopt. Dit in tegenstelling tot de Turken met eeuwen lange kolonisatie van het midden oosten en de armeense genocide.

  Overigens, criminele mensen uitzetten of vermoorden is bij mij ern groot verschil. Een kleinzoon van een Armenenmoordenaar ziet dat vanzelfsprekend anders dan ik.

 • SnakeEye

  Beste Jef, hierbij jullie vredige geloof….

 • Ozturk

  Wij kunnen hier precies zien wie wie is meneer Henk. U bent henk (kleine letter), Henk (met hoofdletter), Heinrich (als er iets wordt besproken dat Duitsland aangaat) en zo verder, en zo verder.

  Het is de enige manier hoe u het kunt doen lijken alsof uw mening door velen gesteund wordt, terwijl dat in werkelijkheid (gelukkig) niet zo is. Ja, dat is triest, maar ja, dat hoort bij de identiteit van een trol, die zijn per definitie triest. En Duitse trollen – betaald door joodse lobby-organisaties – met een Pools-joodse achtergrond zijn de meest trieste trollen. U bent daar het perfecte voorbeeld van.

  Wij geven overigens ruiterlijk toe dat onze grootvaders armenen hebben vermoord, geen enkel probleem. Net zoals de armenen massaal Turken hebben vermoord, ook geen probleem, die dingen gebeuren nu eenmaal in een oorlog.
  Maar wij gaan niet zonder bewijs accepteren dat Duitse joden zoals u of westerse christenen zonder enig historisch onomstotelijk bewijs kwalificaties aam de gebeurtenissen van 1915 gaan toekennen. Dat kan alleen worden bepaald door specialisten en historici op basis van feiten. En dat feitenonderzoek wordt grotendeels geblokkeerd door uw christelijke Armeense geloofsgenoten, omdat zij de huidige status qou met bijbehorende underdog positie en bijkomende buitenlandse fondsen wel prima vinden.

  Wat veel kwalijker is, is dat PVV-ers zoals u vandaag de dag opnieuw met open ogen in de val van de Grote Blonde Haatsmurf trappen en opnieuw etnische conflicten doen oplaaien, ditmaal.in Nederland. Door op deze verderfelijke partij te stemmen bent u mede verantwoordelijk voor alles wat er aan strafbaars uit voort gaat vloeien in de nabije toekomst. Uw leider is al crimineel en als u op hem stemt bent u medeplichtig. En zo dienen wij u ook te bejegenen: Als een crimineel.

 • Henk

  Dat zijn wel heel veel woorden om te zeggen dat je helemaal geen admin rechten heb. Ik schrijf op mijn computer waar mijn gebruikersnaam is ipgeslagen, op mijn telefoon niet, en ja, dasr typ ik wel eens Henk zonder hoofdletter. Maar kom eens met een duidelijk feit dat ik Heinrich ben. IP adres, Mac adres, besturingssysteem etc. Dat kan je niet want je hebt alleen een grote mond (deze keer zal ik het geen bek noemen) maar gewoon met een kloppend antwoord komen is te moeilijk. Trouwens als ik joods-poolse Duitser ben, dan is dat toch geen reden dat u mijn e-mail adres niet kunt noemen?

  Ik vind het erg kinderachtig om mij een PVV-er te blijven noemen (snap je nu waarom ik jou ern Gülenist blijf noemen?) als ik diverse keren heb aangegeven geen PVV te stemmen. Dat zou ook lastig zijn als ik noch stemrecht in Nederland heb, noch in Duitsland. En daar komt nu een joods-pools-duitse achtergrond bij.

 • Ozturk

  Zoals u ziet meneer Henk, wordt uw verhaal niet sterker of zwakker als u gewoon ‘grote mond’ zegt in plaats van ‘grote bek’. Dan heeft u dat vandaag in ieder geval geleerd.

  Ondanks uw achtergrond kunt u prima een Nederlands staatsburgerschap hebben. Dat is practisch te koop en stelt toch niks voor. Geen Nederlander die er enige waarde aan hecht. Als er morgen in Nederland oorlog uit zou breken emigreren overmorgen 16 miljoen Nederlanders naar Canada.

 • Henk

  De bijbel is in ieder geval niet letterlik het woord van god en staat open ter interpretatie. Het oude testament is veel gewekdadiger, terwijl het nieuwe testament juist oproept om daarmee te breken en juist verdraagzaam te zijn. Van oog om oog en tand om tand naar als iemand je op 1 wang slaat ook je andere wang naar hem draaien. Dat betekend niet dat het er niet staat, maar wel dat we het nu niet meer doen. Dan nu eens even lekker de koran interpreteren, kijken we dan wat er dan gebeurd.

 • Henk

  Srurmbahnführer Oz, kom nou eens met mijn e-mail adres en noem mijn achtergrond en nationaliteit. Wat 16 miljoen doen is nu niet belangrijk. Het gaat erom waar ik woon en waar ik vandaan kom. Wat ik mij dan wel afvraag wat die dubbelpaspoort profiteurs in Canada zoeken. Ik kan mij niet voorstellen dat Canada op werkschuwe klikturken en naffertjes zit te wachten.

 • Henk

  Ik heb eerder aangefeven niet op de PVV te stemmen en Jeff zegt het ook niet te doen. Jij zegt dat hij PVV-er is maar een vraag beantwoorden kan je niet. Dat hoeft niet, maar houd dan je arrogante bek over de westerse arrogantie.

 • Ozturk

  Heer Henk,

  Wij gaan hier discreet te werk en geven nooit persoonlijke informatie (die wij wel hebben) vrij. Zoiets heet ethiek, u vast onbekend.

  Nog een tip:
  Voordat u met een vuurrood hoofd en met stoom uit uw oren weer plaatsneemt achter uw versleten toetsenbord om mij van repliek te voorzien, lees eerst even goed wat ik schrijf.
  Ik schreef dat er 16 mlijoen NEDERLANDERS naar Canada zouden emigreren.
  Wat betekent dat er 1,2 miljoen allochtonen hier in Nederland (waaronder dus de Turkse Nederlanders) achter zouden blijven. Alleen laffe Nederlanders ontvluchten hun land omdat ze er niks om geven, koningin Wilhelmina deed het hen voor hoe dat moest in WW2.

  Waarschijnlijk geven wij allochtonen nog meer om Nederland dan de Nederlanders zelf. Je land nooit verlaten en het verdedigen tot de laatste snik zit in ons bloed, dus ook als dat land Nederland is.
  Op dat vlak kunt u nog veel, héél veel van ons Turken leren.

 • Ozturk

  Heer Henk,

  Ik heb u herhaaldelijk gevraagd uzelf niet te verlagen middels schelden. Zeg gewoon in nette woorden wat u te zeggen heeft en wacht netjes het antwoord af. Met schelden daalt u in onze achting en krijgt u geen antwoord.
  U kunt zoveel zeggen. Uw gedrag en dat van Jef / Sobiesiki toont duidelijk PVV kenmerken.
  U heeft ook nog nergens uitdrukkelijk afstand genomen van de PVV standpunten en hun misselijkmakende ideologie en dictatoriale partij veroordeeld, zelfs niet op herhaaldelijk verzoek.
  Als u dit gedaan zou hebben, dan zou ik u per direct geen PVV-er meer noemen, maar u doet het niet.
  Voor mij betekent dit dat u een PVV-er bent.

  U weet nu hoe u de beschuldiging kunt stoppen. Dus doe er wat mee, of accepteer dat wij u PVV-er noemen.

 • Hakan Orbay

  jij mag met je hele geschiedenis komme (dubbel m)

 • Hakan Orbay

  bang van jullie voedselbank en slechte economie. ben ik van duitshe bloet

Loading posts...