<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
May 25, 2018

Maher Zain trots op Turkije en Erdoğan

De grote inspanningen die Turkije toont om moslimlanden te steunen, is ook de bekende Islamitische zanger Maher Zain opgevallen. Hij is het Turkse volk en diens president Erdoğan zeer dankbaar daarvoor, zei Zain deze week in een interview.

“We zijn heel trots op de steun van het Turkse volk en president Recep Tayyip Erdoğan voor wat het allemaal doet voor moslims in Palestina, in Syrië, in Rakhine (Rohingya) en overige delen in de wereld. We staan op elk niveau achter hun”, vertelde de 36-jarige Zweedse zanger en muziekproducent van Libanese afkomst. “Moslims over de hele wereld zijn blij met deze Turkse steun.”

Zain was vorige week in Istanbul, waar een half miljoen Turken waren bijeengekomen tegen het Israëlische optreden in Gaza. “Het was echt geweldig om te zien hoeveel mensen er waren om hun steun te betuigen (aan Palestijnen)”, vertelde Zain. “Toen ik zong dat Palestijn bevrijd zal worden, reageerden ze zeer sterk en emotioneel.”

Zain was deze week ook in Turkije voor een concert en zijn nieuwe (Turkse) song “Gülmek Sadaka”. Die komt voor Turken in de komende Ramadandagen beschikbaar, liet hij weten.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 25-05-2018

May 25, 2018
Loading posts...