<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Feb 05, 2019

Opnieuw grote drugsvangst Turkse politie

De Turkse politie heeft opnieuw een grote lading drugs onderschept. Dit keer is in de haven van Mersin 615 kilo cocaïne in beslag genomen.

De grote hoeveelheid drugs zat verstopt in een container vol bananen. De grote lading bevond zich op een schip uit Ecuador en telt 530 pakketten, is verklaard. Vier personen zijn aangehouden.

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Süleyman Soylu, is bekend, en onder veel Turken geliefd, om zijn harde toon en strijd tegen terroristen, diens sympathisanten en smokkelaars. Hij ziet graag dat letterlijk benen worden gebroken van drugsdealers die voornamelijk rond scholen actief zijn en scholieren vergiftigen. “Als een agent die benen niet breekt [in een situatie waar dat nodig is], heeft hij zijn taak niet goed uitgevoerd.” (LEES meer)

Vorige week deed de Turkse politie de grootste drugsvangst ooit in Erzurum. De 1,5 ton heroïne was van Iran onderweg naar Europa. De drugsleider is daarbij tijdens zijn vlucht opgepakt op de tweede luchthaven van Istanbul. (LEES meer + FOTO’S + VIDEO)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – MERSIN | Gepubliceerd: 05-02-2019

Feb 05, 2019
Loading posts...