<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Nov 05, 2018

Succesvolle Turkse drone betreedt Indonesische markt

Het onbemande Turkse luchtvaartuig Anka wordt deze week tentoongesteld op een defensiebeurs in de Indonesische hoofdstad Jakarta.

De bouwer van de drone, Turkish Aerospace (TAI), verklaart concrete stappen te ondernemen om de activiteiten in de regio te versterken. “Er is inmiddels sprake van nauwe contacten ter promotie van Turkse defensieproducten in Indonesië”, aldus een verklaring.

Tijdens de beurs in Indonesië wordt een breed scala van nieuwe defensieproducten van TAI getoond.

TAI wil zijn kracht in de regio benadrukken, waaronder in Thailand, Taiwan, de Filippijnen, Brunei, Singapore en Maleisië. Het lucht- en ruimtevaartbedrijf uit Ankara bouwt naast onbemande vliegtuigen ook militaire vliegtuigen, helikopters en satellieten.

TAI werd in juni 1973 opgericht onder toezicht van het Turkse ministerie van Industrie en Technologie om de buitenlandse afhankelijkheid in de defensie-industrie van het land te verminderen. Turkije produceert tegenwoordig een groot deel van alle defensieproducten grotendeels zelf. (LEES meer + ALLE FOTO’S)

Dankzij de drone van eigen makelij boekt Turkije zeer grote en ongekende successen tijdens buitenlandse antiterreurmissies. (LEES meer + VIDEO1 en VIDEO2)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 06-11-2018

Nov 05, 2018
Loading posts...