<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Dec 31, 2016

Turkije gaat wraak nemen voor vluchtelingen: dit gaat er gebeuren

De Turkse premier Binali Yildirim heeft zaterdag in Kilis gezegd dat Turkije alle terroristen in het land zal uitroeien.

“En niet alleen de terroristen in Turkije, maar ook die in Syrië die van jullie vluchtelingen hebben gemaakt”, sprak Yildirim in een opvangcentrum voor Syriërs in de Turkse grensstad die meer vluchtelingen heeft dan inwoners. “Wij weten dondersgoed wat jullie allemaal hebben meegemaakt. We voelen alles mee.”

De Turkse premier is vastberaden: “Wij zullen ze hiervoor laten boeten. Alle terroristen die het hebben gemunt op mensenlevens zullen worden vernietigd.”

De Turkse premier had ook een lesje aan de wereld. “Het is Turkije geweest dat de 46.000 Syriërs heeft geëvacueerd uit Aleppo en heeft gered van een naderende ramp. Ze zijn nu in kampen in Idlib. Al hun hulpgoederen komen uit Turkije, dat ook zorgt voor de gewonden. De zogenaamde beschaafde westerse landen hebben helemaal niets gedaan.”

Yildirim is de lakse houding van westerse landen, die stil zijn gebleven voor de humanitaire ramp in Syrië, niet vergeten. “De mensheid heeft gefaald door geen gehoor te geven aan het leed van vluchtelingen. Het land dat de veroorzakers van dit leed zal straffen heet Turkije, ook al blijft de wereld stil”, sprak Yildirim.

Turkije vangt zonder buitenlandse hulp drie miljoen vluchtelingen op (LEES meer). Daarnaast zuivert het land, ook weer in zijn eentje, Syrische steden van terroristen. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – KILIS | Gepubliceerd: 31-12-2016

Dec 31, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...