<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Ak Ajans Nederland
Dec 31, 2016

Turkije gaat wraak nemen voor vluchtelingen: dit gaat er gebeuren

De Turkse premier Binali Yildirim heeft zaterdag in Kilis gezegd dat Turkije alle terroristen in het land zal uitroeien.

“En niet alleen de terroristen in Turkije, maar ook die in Syrië die van jullie vluchtelingen hebben gemaakt”, sprak Yildirim in een opvangcentrum voor Syriërs in de Turkse grensstad die meer vluchtelingen heeft dan inwoners. “Wij weten dondersgoed wat jullie allemaal hebben meegemaakt. We voelen alles mee.”

De Turkse premier is vastberaden: “Wij zullen ze hiervoor laten boeten. Alle terroristen die het hebben gemunt op mensenlevens zullen worden vernietigd.”

De Turkse premier had ook een lesje aan de wereld. “Het is Turkije geweest dat de 46.000 Syriërs heeft geëvacueerd uit Aleppo en heeft gered van een naderende ramp. Ze zijn nu in kampen in Idlib. Al hun hulpgoederen komen uit Turkije, dat ook zorgt voor de gewonden. De zogenaamde beschaafde westerse landen hebben helemaal niets gedaan.”

Yildirim is de lakse houding van westerse landen, die stil zijn gebleven voor de humanitaire ramp in Syrië, niet vergeten. “De mensheid heeft gefaald door geen gehoor te geven aan het leed van vluchtelingen. Het land dat de veroorzakers van dit leed zal straffen heet Turkije, ook al blijft de wereld stil”, sprak Yildirim.

Turkije vangt zonder buitenlandse hulp drie miljoen vluchtelingen op (LEES meer). Daarnaast zuivert het land, ook weer in zijn eentje, Syrische steden van terroristen. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – KILIS | Gepubliceerd: 31-12-2016

Dec 31, 2016
 • Serdar Yalcin

  in een woord bravo!

 • Deli Balta

  Wij, Turken zullen alle terroristen naar de hel sturen.

 • Henk

  Jaren lang heeft Turkije de grens open gehouden waar Turkije aan ISIS gebied grenst, maar was wel in staat op de grens af te sluiten waar de Koerden zaten. Turkije heeft jaren lang geweigerd om iets te doen in Syrië. De vluchtelingen zijn ingezet als drukmiddel tegenover de EU, die zijn niet opgevangen omdat Turkije zo fantastisch is. En dan nu zo trots zijn op je zelf. Nu moet iedereen weten hoe goed Turkije is. Als Turkije half zo goed is als het zich voordoet zou het doen wat het doen moet en het daarbij laten. Als je je daden nodig hebt als retoriek, dan stellen je daden en je motivatie daarvoor niks voor.

 • Deli Balta

  Volgens mij ben jij een neppe turk een landverrader verstopt onder de naam henkie.

  Je probeert al de hele tijd Turkije zwart te maken? Heb je niks te doen? Ga een leven zoeken achterlijke randdebiel…!!

 • Henk

  Probeer ik Turkije zwart te maken? Waarom moet iedereen in de pas met Turkije lopen? Turkije besloot Syrië binnen te vallen, andere landen hadden al hun operaties, en die hebben geen verplichting om Turkije’s agenda uit te voeren. En wat die vluchtelingen betreft, hoe vaak zie ik hier de oproep om ze door te sturen naar Europa? Dit is geen humaniteit, dat is een drukmiddel. Jij bent hier de mongool met een grote bek, maar ik heb van jou bijna nooit een volzin gezien, laat staan dat je ooit met een argument of een onderbouwing komt.

  Ik ben geen Turk, maar als ik een turk zou zijn, dan zou ik mij met bepaalde zaken veel bescheidener opstellen. Turkije en Nederland hebben een mooie geschiedenis, maar beide stellen tegenwoordig weinig voor. Na het beleg van Wenen is het Ottomaanse rijk alleen maar kleiner geworden en in verval geraakt. Nederland is na de gouden eeuw ook voorbijgestreefd door eerst Frankrijk, en later Engeland op zee. Het verschil is dat Nederland binnen EU of NAVO verband internationaal optreed en dat is inderdaad geen grootste prestatie waarbij ik ook vind dat de NAVO norm van 2% een minimum is. Maar ik hoef mij als Nederland niet beter voor te doen. Turkije is zo trots op het aantal vluchtelingen? Per inwoner vangen ze nog steeds minder vluchtelingen op dan Jordanië. En dat land gebruikt de vluchtelingen niet als drukmiddel.

  De grote Osman heeft ook rondgelopen bij Gülen, maar nu weet hij opeens beter, jij hebt alleen een grote bek maar bent voor de rest gewoon een domme mongool. Het is wel tekenend voor dit forum, maar dat betekend niet dat ik hier mijn mening niet meer mag geven. Als je het niet bevalt, dan reageer je toch niet meer op mij.

 • Hakan Orbay

  Stuur vluchtelingen naar avrupa avrupa!

 • Wiert Veen

  Die Henk lijkt me meer een oproerkraaier te zijn dan iemand die seieus reageert.

 • Wiert Veen

  Net als Nederland zit Turkije ook in de NAVO, Henk, misschien even aan je aandacht ontschoten?

 • Levooo1995

  Beste Henk,
  Je hebt ook gelijk over turkije.
  Maar we weten dat Erdogam geen goeie of slechte president is maar wel een redelijk. In deze tijden is de conflict tussen het westen en turkije best groot als je kijkt naar de feiten. Ze hebben na de coup wel onschuldige mensen gearresteert en in de gevangenis gedaan wegens valse bewijzen inverband met de GULEN beweging. De aantal is ook tegen de 15000 ambtenaren denk ik waarvan de helft onschuldig is. Je moet weten dat de Ottomaamse rijk vervalde vanwegen interne problemen omdat de macht van de sultans afnam. Wat sommige sultams deden was alleenbmaar drinken en met de vrouwtjes spelen. Waar door de regering naar bepaalde mensen gingen die macht alleen naar zig eigen begonnen te trekken.

  Maar de Grootste vijand van de midden oosten in de VS. Waarom vraag je omdat ze mensen financeren waarvan ze niet eens weten wie ze zijn of hun doel is. Dan heb ke nog de president die achterlijk is de enige reden waarom mensen bij het leger zijn aangesloten is om hun land te bevrijden. Je hebt nog IS de idioten waar turkije redelijk veel militair succesvol is en ook bepaalde operaties heeft verstoort voor een mooi toekomst van Syrie. En je hebt nog YPG PKK de koerden die een eigenland willen maar niet krijgen. De enige reden voor deze domme oprlpg is een fucking pijplijn. Het is bedoeld om de Energie markt van Rusland te beschermen zodat saudi arabie, qatar, iram hun pijplijnen niet naar europa kunnen verlengen waardoor de russischemarkt niet in gevaar loopt datkomt doordat er 70% van de omzet van gas en energie uit export bestaat. En als er concutentie komen met hun pijplijn danbzal er economische schade volgen voor Rusland.

  Maar nog een ding. Als je van turks afkomst ben en je bent in het buitenland heboren je hebt daar werk en gestudeerd. En dat land denkt van we doen meer dan genoeg voor de mensen. En het is ook waar dat bepaalde landen veel doen en dat heet ook mensen rechten. Maar je moet weten dat het niet uit maakt waar je woont en die gene is van turks afkomst dat hij of zij de voorkeur voor Turkije zal hebben dan dat zij aan dat land zal geven dat komt omdat TURKIJE voor bijna allemaal het vaderland is en blijft omdat wij trots zijn met wat we hebben bereikt door steun te geven aan Erdogan meneer Henk.

  U moet weten meneer Henk het maakt niet uit met welke feiten om meningen u of iemand ander schrijft of geeft wij Turken Zijn trots op ONS land en dat zal zo blijven!!!

 • Ozturk

  ‘En wat die vluchtelingen betreft, hoe vaak zie ik hier de oproep om ze door te sturen naar Europa?’

  Voor de duidelijkheid: wij willen niemand gedwongen doorsturen naar welk ander land dan ook. De Syriërs zijn onze gasten en volgens goed Turks gebruik mag een gast zolang blijven als hij zelf wil.
  Wat de EU van ons wil, en wat wij voor hun plezier doen, is dat wij Syriërs tegen hun zin tegenhouden bij Edirne en izmir.
  Wat wij hier op dit forum willen Is dat onze regering deze mensen joeg langer tegen hun zin in onze gast laat zijn.
  Dat klinkt net even anders, en dat is het ook meneer Henk.

 • David

  Allemaal pit pit pit pit 😉

 • Jaap

  Turkije vergeet zo gemakkelijk. Wie liet alle jihadi’s in het begin door? Om het regime van Assad te destabiliseren? Wie liet vervolgens Kobani stikken, tot de druk vanuit de VS te groot werd voor Erdogan?

  Een hoop rookgordijnen nu vanuit de Turkse regering om te verdoezelen dat ze feitelijk met Iran en Rusland bezig zijn Syrië nog meer in hun macht te krijgen. Als er geen Koerden in Syrië waren geweest zou Turkije er ook niet zijn geweest. Zo simpel is het.

 • Jaap

  Eigenlijk zeg je dus: het maakt niet uit wat Erdogan doet… hij doet het altijd goed. Beetje eng, vind je ook niet?

 • Levooo1995

  Jaap lees het nog een keer als u het niet begrijpt. Ga naar google en vergelijk met wat je vind en ondek dan zal je merken hoeveel je antwoorden zal ontvangen!!!

 • Henk

  Mijn stelling is dat Turkije zich groter opstelt dan ze daadwerkelijk is. Als het op militair ingrijpen aankomt is Nederland gericht op de samenwerking binnen de NAVO. Dat betekend dat Nederland geen krijgsmacht heeft die in eerste instantie opgezet is om op eigen houtje iets te doen. Dat Turkije bij diezelfde NAVO zit betekend niet dat Nederland daardoor een ander militair beleid gaat voeren. Maakt mij dat een oproerkraaier?

 • Thomas Jesse Klaassen

  Ik hoop dat het Turkije zal lukken. Ik ben een man op leeftijd en ga graag met familie en vrienden naar het buitenland. Ook Turkije is een van die landen. we komen graag elk jaar terug. zeer gastvrij land. ik kan mij nog zelfs herinneren toen de eerste turken naar NL kwamen en jaa dat was zeker spannend. men is wat bang soms van het onbekende.

  sinds die dag kijk ik niet meer naar ras of huiskleur. de eerste Turkse man die ik destijds had ontmoet uit nieuwsgierigheid was zeer beleefd, gastvrij en ook nog eens een gezellige man. ik vind het ook jammer dat men in hokjes word gestopt zonder dat je hen daadwerkelijk kent.

  maar wat ik erger vind zijn de meningen van sommige bekrompen zieltjes hier. de mening de zij hebben is gebaseerd puur op propaganda ik durft te zweren dat deze mensen minder gemixte vrienden hebben of ze zijn anti -sociaal dat kan ook. en ja dan kan ik begrijpen dat je mening negatief is.

  maar je kan er van uitgaan dat het oude Nederland niet bestaat. ergens ook goed we zijn een pioneer in de wereld. elke nationaliteit,ras,geloof alles wat je kan bedenken hebben we hier rondlopen. men moet dat accepteren dat dat niet meer gaat veranderen. wat iedereen hier in NL mag accepteren is dat we hier samen leven we moeten er samen wat van maken dan ook.

  wat nu het geval is. je ziet iemand als minderheid. die gene die voelt dat op alle manieren aan.

  die verbetert zichzelf als minderheid om zichzelf te bewijzen. maar hij werkt 3x zo hard als de meerderheid om het tegendeel te bewijzen.
  vervolgens lukt het diezelfde minderheid een beter succes te boeken dan de meerderheid. en dan komt de jaloezie vanaf de meerderheid naar de minderheden. waarom? de jaloerzie komt omdat je diegene vanaf het begin niet als je gelijke hebt gezien maar als iemand die minder is. en ja dat voelt dan idd als een trap in je ballen.

  jaap henk en zelfs ammon lijken hier het meest last te hebben.
  ik schaam me soms voor de argumentatie die deze heren geven. uitegzonderd Ammon temiri ofz want ALS die een mening geeft . heeft hij tenminste argumenten in tegenstelling tot de andere 2 heren waarvoor ik me dus schaam

  Iedereen is 1 Heel Nederland is 1.
  het maakt niet uit wat je bent. als je maar een goed mens bent.

Loading posts...