<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Aug 15, 2016

Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij)

Liefdadigers in de Turkse stad Şanlıurfa hebben ervoor gezorgd dat negentig Syrische wees- en vluchtelingenkinderen deels dolgelukkig zijn gemaakt.

De Syrische weeskinderen, die zijn opgehaald van het vluchtelingencentrum in Ceylanpınar, zijn naar een winkel gebracht waar ze de mogelijkheid kregen om allerlei spullen, kledingstukken en speelgoed te kiezen en mee te nemen.

Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) (8)

“Dit doen we elke week”, liet een vertegenwoordiger weten tegen persbureau AA. “Wel waren we genoodzaakt er tijdelijk mee te stoppen. Dat kwam door de couppoging. Nu doen we er alles aan om de tijdelijke stop te compenseren door nog meer kinderen blij te maken. Een klein moment van vreugde van deze kinderen is heel veel waard.”

Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) (12)

Turkije zorgt naast de humanitaire hulp voor wees- en vluchtelingenkinderen, ook voor onderwijs voor het merendeel van de Syrische kinderen, zodat ze geen achterstand oplopen in hun onderwijs.

Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) (10) Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) (2) Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) (9) Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) (6) Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) (3)Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) (5) Turkije maakt Syrische weeskinderen dolgelukkig (fotogalerij) (7)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ŞANLIURFA

Aug 15, 2016
Loading posts...