<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Dec 21, 2016

Turkije in oorlog met IS in Syrië: 138 terroristen uitgeschakeld

Het Turkse leger heeft woensdag in de Syrische Al-Bab 138 Daesh-terroristen uitgeschakeld. Daarbij zijn 14 Turkse militairen omgekomen tijdens drie zelfmoordaanslagen van Daesh, 33 raakten gewond.

Dat meldt het leger woensdagavond.

Turkije voert een flinke zuiveringsoperatie uit in eigen land, Irak en Syrië, waarbij het strijdt tegen meerdere terreurgroepen, die steun ontvangen uit het Westen. Het land is vastberaden om alle terroristen in en nabij zijn grenzen uit te schakelen. Terreurgroepen in Noord-Syrië ontvangen veel wapens, met name van de Verenigde Staten. Een deel van de wapens vallen ‘per ongeluk’ in handen van Daesh. (KLIK voor video)

Landen die terrorisme steunen, willen niet dat Turkije de vuile plannen voor in het Midden-Oosten tegenwerkt, melden deskundigen en journalisten op Turkse tv-zenders.

Strijd

Turkije kreeg ook met een flinke lastercampagne te maken dat het Daesh zou steunen, terwijl de strijd van het land de succesvolste in de wereld is (LEES meer). De Turkse minister van Justitie noemde de leugenverspreiders vijanden van Turkije en legde uit waarom Daesh is opgericht. (LEES meer)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 21-12-2016

Dec 21, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...