<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Ak Ajans Nederland
Jan 07, 2017

Turkije stapt over naar fase twee: ‘Bondgenoten’ steunen stiekem terreur

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Süleyman Soylu, heeft zaterdag nadrukkelijk laten weten dat bondgenoten van Turkije terreurgroepen stiekem steunen.

“Ze proberen ons met terrorisme op onze knieën te krijgen. Deze grote welvarende landen knoeien met het Midden-Oosten en hebben plannen. In plaats van het helpen van slachtoffers en onderdrukten zijn ze genadeloos bezig met het plannen van een [nieuwe] regio”, waarschuwde Soylu vanuit Hatay.

Ontrafeling

De Turkse minister gaf aan dat de hele wereld moet weten dat Turkije weet wat er zich afspeelt in de regio en hoe ‘vies’ dat gebeurt. “Deze zogenaamde vrienden van ons steunen terreurgroepen die Turkije aanvallen. We weten wat er gebeurt in die PYD- en PKK-kampen. We zijn op de hoogte van de fases van dit vuile spel.”

Soylu vertelde ook dat Turkije niet te temmen is met terreur. “Ze proberen Turkije te besmetten met terreur. We gaan doorstrijden en wel tot het uiterst. Ons staat na het einde van de strijd verlossing, vrede, eenheid en een rijk onafhankelijk Turkije te wachten.”

De Turkse minister was nog niet klaar: “Hoeveel en hoe vaak jullie ze ook steunen, we zullen jullie pionnen vernietigen. Dit was nog fase één: we stappen over naar fase twee”, aldus Soylu.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – HATAY | Gepubliceerd: 07-01-2017

Jan 07, 2017
 • Levooo1995

  Groot gelijk het zijn de zogename bondgenoten die terreur organisaties steunen. Maar nog steeds staan we met onze beide benen stevig op de grond!!!

 • Hakan Orbay

  nederland steunt terrorisme.

  daarom zoveel mogelijk vluchtelingen naar europe.

 • Deli Balta

  Eindelijk. Ik heb het al eerder gezegd, die bondgenoten zijn wolven in schaapskleren.

 • Deli Balta

  Je heb gelijk! Ze hebben de coup gesteund, ze steunen PKK, Daesh, en beschermen Fetö en zijn aanhangers. Zo kan ik wel uren doorgaan…..

  Ze helpen Turkije niet, terwijl Turkije in de Navo zit, als een Navo land aangevallen wordt, ben je verplicht als bondgenoot te helpen. Wordt gezien als een aanval op alle bondgenoten. Turkije wordt aangevallen door Pkk en Fetö en Daesh, wat doen ze? ze lachen ons stiekem uit.

  Ze moeten nog steeds 3 miljard betalen, straf ze met 10.000.000 vluchtelingen.

 • Jef Vermeulen

  ja en hakan steunt het leger des heils.

  kom eens een keer met wat nieuws, hebben we weer een uitdaging hier.

 • Henk

  En Turkije zat niet in de NAVO terwijl de VS al in Syrië te YOG steunde en Turkije elke ISIS strijder doorliet? Turkije deed niks met de hoop datAssad’s regime zou instorten, dat is als een boomerang terug gekomen. En dan nu zijn “weet” Turkije dat er “duistere machten” achter zitten. Laat ze hun hand in eigen boezem steken, samenwerking zoeken en op treden. Maar ga niet impliciet de NAVO landen als vijanden neerzetten. Als iemand vuile spelletjes speelt is het Turkije wat tweedracht in de NAVO veroorzaakt. Maar van een land wat liever oraat over Duistere machten dan man en paard noemen verwacht ik niet beter.

 • Nasif

  Heer Henk,Turkije elke IS strijder doorliet? Verleg jij hier niet de schuld? EU wist van deze mensen af, ze wisten dat ze geradicaliseerd waren en een vlieg ticket namen naar Turkije om daar te kunnen strijden. Hoe de IS leden EU grenzen zijn overgegaan, hebben ze ook zo in Turkije gedaan. En nu kom jij met een argument dat Turkije ze doorliet. Waarom zijn ze hier niet opgepakt? Waarom heeft de EU geen maatregelen genomenen? Met een vinger naar schuldige wijzen is heel makkelijk. De schuldige hierin is toch echt de EU, en ja ze zijn ook schuldig aan moord van onschuldige mensen, hierin natuurlijk ook niet vergeten dat een Amerika ook een grote rol inspeelt

 • Nasif

  Kort geleden SP kamerleden hebben een opening van een PKK bijgewoond? Uitgebreid in media kunnen lezen.. ach ja, u was absent en leefde op een andere wereld dan deze.

 • Omario

  Beste Jef,

  U wilt graag wat nieuws? Ik had in een ander artikel gereageerd op een reactie van u waarin u een aantal Koran verzen aanhaalde. Graag zou ik van u de tafsir van deze verzen willen krijgen. Om even vast te stellen of u het allemaal wel snapt. Het gaat om de volgende verzen:

  Hoofdstuk 2, vers 191:
  En doodt hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten, bevecht hen dan – zo is de vergelding voor de ongelovigen.

  Hoofdstuk 4, vers 89:
  Zij wensen dat gij verwerpt, evenals zij hebben verworpen, zodat gij aan hen gelijk zult worden. Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van God werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden.

  Hoofdstuk 9, vers 20:
  Zij, die geloven en van hun woonplaatsen verhuizen en met hun bezit en met hun persoon voor de zaak van God strijden, hebben in de ogen van God de hoogste rang. Dezen zullen zegevieren.

 • Ozturk

  Geachte heer Omario,

  Het is denk ik ijdele hoop te denken dat meneer Vermeulen meer weet van de islam dan het knip en plakwerk waar hij de servers van turksemedia mee vol spamt.

  Meneer Vermeulen is een atheïst en gelooft in zichzelf en Sinterklaas (mét zwarte slaven euhh Pieten uiteraard). Oh ja, en in de Grote Blonde Haatsmurf natuurlijk. En die draagt hem op om waar mogelijk moslims voor het hoofd te stoten, en dat is wat hij hier probeert te doen. Laten wij ons mooie geloof behoeden misbruikt te worden door dit soort minkukels.
  Deze man is verder toch niet in staat om een inhoudelijke discussie te voeren of om koranteksten te vertalen naar situaties uit het dagelijks leven.

  Ik heb dat 1 keer geprobeerd om hem een voorbeeld te geven (omdat ik denk dat iedereen in eerste instantie serieus dient te worden genomen en een kans op kennismaking met ons geloof verdient) maar deze man zit inmiddels zo diep in zijn ontkenningsfase dat ik vrees dat hij pas in de Ahiret wakker wordt als hij daar met zijn zonden wordt geconfronteerd.
  Tot die tijd zal deze meneer ook hier op aarde gestraft worden met allerlei irritaties, zoals heel veel vluchtelingen en moslims om hem heen in zijn sociale huurflatje. Althans, voor hem een straf, voor een ander een zegen. Het is maar net hoe je erin staat. Als atheïst en moslimhater is het leven in Nederland zuur, zeker als je ziet dat er steeds meer moslims bijkomen en zelfs steeds meer autochtone Nederlanders zich tot ons mooie geloof bekeren nadat ze eenmaal kennis hebben gemaakt met de islam.

 • Omario

  Beste Ozturk,

  Ik ben er een tijdje tussen uit geweest en hij heeft zijn account ook geblokkeerd. Ik kan helaas niet al zijn berichten zien.

  Ik ben echter oprecht benieuwd naar zijn uitleg aangezien ik dit wel vaker voorbij zie komen op allerlei discussie forums. Mensen die allerlei Koran verzen weten te kopiëren en plakken en dan zeggen: “zie je nou wel”!!!!
  Als je dan echter doorvraagt en op een normale manier de discussie verder wil voeren dan blijft het heeeeel erg stil.

  Ik geef hem echter het voordeel van de twijfel. Aan zijn berichten te lezen ga ik er even onbevooroordeeld van uit dat de beste man theologische onderlegd is en mij de betreffende verzen kan uitleggen.

  P.s. Waar is beroepstrol en terreur aanhanger Sobieski eigenlijk gebleven?

 • Omario

  Beste Nasif,

  Dat klopt. Sadet Karabulut bijvoorbeeld geeft zelf een speech met op de achtergrond symbolen van de extremistische radicale terreurgroep PKK. En geen Tweede Kamer lid die er kamer vragen om stelt. Maar wel krijsen en schreeuwen wanneer Nederlanders van Turkse komaf demonstreren tegen de bloedige terroristische coup die in turkije plaats vond. Hypocrieten!

 • Ozturk

  Heer Henk,

  De voorbeelden zijn legio, maar ik wil u er 1 noemen. Turkije heeft een terugkerende jihadstrijder gepakt en terug op het vliegtuig gezet naar schiphol en dit gemeld bij de Nederlandse autoriteiten. Die hebben de terrorist door gelaten, waarna die de aanslagen in Parijs mede heeft kunnen plegen.

  U ziet, Turkije heeft veel meer gedaan tegen terroristen, terwijl Europese landen te passief waren.

  U doet wel net of het een Turks probleem is en u jiets zou hoeven doen, maar dit voorbeeld toont wel aan dat u fout redeneert en noemt gevrijwaard bent van inspanning. En als u (EU, VN etc) nu weer Turkije niet helpt, kunt u nog vele vele aanslagen verwachten in Europa.
  U snapt er helemaal niets van hoe dingen werken en probeert traditioneel verantwoordelijkheden weg te schuiven.

 • Ozturk

  Sobiesiki heet tegenwoordig dus Jef Vermeulen en nog wat gelegenheidsaliassen in de afgelopen tijd.

 • Deli Balta

  Precies! Je slaat de spijker op zijn kop. 😉

 • Henk

  Dus Turkije gaat de hand niet in eigen boezem steken? Jij blijft de een zelfverzonnen sprookje herhalen? Is Turkije aangevallen door ISIS strijders die doorgelaten zijn naar Syrië of die terug naar Europa gestuurd zijn? Je kan alle fouten van andere benoemen, maar dat betekend in jouw Turkse logica dat als iets van toepassing is op Europa het niet van toepassing is op Turkije. Dat Europa of Nederland fouten maakt betekend niet dat Turkije geen fouten gemaakt heeft. Nu slaat het beleid vol in Erdogan’s gezicht terug en kan hij toegeven fouten gemaakt te hebben of sprookjes gaan vertellen. De Turkse regering kiest voor het lastste.

 • Jef Vermeulen

  Je vergist je Ozturk.
  Ik ben niet zo zielig als jouw met je paar aliassen.
  Dat hooghartige gebrabbel heeft op mij totaal geen invloed.
  Jij maakt de dienst niet uit bij mij.
  Gedraag jij je nu maar als de de staatscourant van die schreeuwlelijk uit ankara dan komt vanzelf goed.

 • Henk

  Op welke manier verleg ik de schuld? Turkije sluit de grens niet af met de hoop dat Assad verzwakt. Vervolgens komt dit oppertunistische beleid terug als een boomerang en gaat de regering sprookjes vertellen dat iedereen en zijn moeder ISIS opgericht heeft om Turkije dwars te zitten. Maar de hand in eigen boezem steken blijft dan toch te moeilijk omdat iedereen verantwoordelijk is voor Turkije’s veiligheid behalve Turkije.

  Ik blijf het trouwens vreemd vinden dat Turkije een oorlog tegen ISIS in Syrië begint en niks tegen de VS diet. Als ISIS een tegenaanval pleegt is het opeens dat ISIS niet meer de echte vijand is, maar er abdere landen achter zitten. Had dan in eerste ibstantie die landen aangevallen, dan was ISIS rustig inelkaar gestort.

 • Henk

  Welke bondgenoten. Ik vind “duistere krachten” nogal kryptisch. Ik heb Darth Vader in ieder geval nog X-Wings op turkije af zien sturen.

 • Jef Vermeulen

  Daar hebben we onze geloofs psychiater ook weer.
  Schei maar uit om dit geloof bij mij door de strot te douwen. Werkt niet.
  Dat is ook meteen het meest achterlijke van dat grote sprookjesboek van jouw.
  Vertaling zoals het beste op dat moment uitkomt.
  Dat zelfde geldt voor alle sprookjesboeken, lekker lullen in je eigen straatje.
  En dat gelul met je irritaties, vroeger in sprookjes werd je daar mee bang gemaakt.
  Je gaat weer de fout in om mij hier als moslimhater neer te zetten. Niet gaan framen Ozturk want daar heb ik nog niet één letter aan opgeschreven hier.
  Laat maar zien waar.
  Als we het dus hebben over mensen vergelijken, dan sta jij eenzaam aan de top.
  Heb je zelf dan niet door dat je hiermee hier vreselijk voor lul staat, op die paar meelopers na dan.
  Daar ben jij wel goed in als mislukte zieleknijper, mensen ergens neerzetten.
  Een hoop moslims en vluchtelingen om mij heen in mijn sociale huurflatje.
  Zeg nou eens eerlijk, is dit waar jij nog een strakke plasser van krijgt?
  Dan ben je wel diep gezakt.
  Een zielig hooghartig turkje, meer woorden kan ik hier niet bij bedenken.
  Jullie mooie geloof?
  Zijn dat diezelfde idioten die uit naam van de islam al die aanslagen plegen.
  Is dat hetzelfde geloof waar je als anders denkende moet vrezen voor je leven.
  Een geloof met een voorkeur in moorden.
  Je ziet het nu zelf gebeuren, een grote bek tegen isis en ze komen vanzelf bij je op bezoek met aanslagen.
  Dat is toch ook dezelfde islam of bestaat er nog een andere islam.
  Het wachten is op enkele aanslagen in de toeristen gebieden, en dat gaat volgens mij ook gebeuren met die idioten. Dan kun je de deur helemaal dicht doen.
  Schaf morgen alle sprookjes af en er is heel wat meer vrede op deze aardkloot.

 • Jef Vermeulen

  Hr Omario
  De tafsir is onontbeerlijk om de verzen van de koran te begrijpen.
  Tafsir brede steun geniet, want er zijn ook auteurs die een interpretatie geven die niet door de meerderheid van de Muslims gedragen wordt of die zelfs door een meerderheid aan muslims verworpen wordt en die daarom niet betrouwbaar en niet representatief zijn.

 • Ayhan

  Heer Henk

  Ook tegen u wil ik zeggen dat DAESH is opgericht om een
  ” vijand ” te creëren zodat ze de wereld konden laten zien kijk we zijn in oorlog met de vijand van westen

  Als u bewijzen wilt verwijs ik u naar voormalig CIA spion
  Robert David Steele hij zegt ECHT de DAESH heeft CIA opgericht dus dit is een bekentenis van binnen uit ook zegt hij dat deze terroristen naar europa werden gestuurd om aanslagen te plegen

  Mocht u dat niet genoeg vinden gaan we gewoon verder toch met voormalig Generaal van Amerikaanse leger Wesley Kanne Clark die zegt echt dat zij erachter zitten

  Misschien is dat ook niet voldoende als laatste wil ik u zeggen dat Donald Trumpp letterlijk en figuurlijk op tv zei dat DAESH is opgericht in opdracht van Obama en Clinton dus komt u aub niet met dat kan niet

  Hoe kunt u nou zeggen dat u vreemd vindt dat Turkije oorlog voert tegen DAESH misschien weet u het niet maar ze bestookten vanuit Syrië met raketten waarbij mensen dood zijn gegaan en de doorslag was dat ze op een bruiloft een zelfmoord aanslag hebben gepleegd met een jongen van 14 jaar waarbij 53 mensen zijn gedood en ook veel gewonden
  Plus nog meer zelfmoord aanslagen in de grote steden als dit niet genoeg is wat die terroristen hebben gedaan dan weet ik niet meer hoe ik u hier moet overtuigen ?

 • Hakan Orbay

  Voedselbank in nederland.

  Check die trucks dan..

  Pak rusia dan..ze hebben nederlanders toch neergehaald..

 • Ayhan

  Beste henk
  ik ben bijna nooit met je eens maar deze was wel goed 🙂

 • Ayhan

  Beste Heer Ozturk
  Vergeet u niet delarosa , smokeyBob, Bart
  Seytan zit gewoon in die man

 • Hakan Orbay

  Tristan vd vlis, sander vreeswijk, ingrid v , doorgedraaide armoe militairen zonder opvang na uitzending. Breivik, pedofielen enz enz..

  waar is het geld. Geld!!!

 • Jef Vermeulen

  Je vergeet jezelf ook nog in dit rijtje te scharen en George Michael, madonna en mireille Mathieu.
  Zoek de afleiding maar op, gooi maar een rookgordijn,
  Ik wordt hier niet warm en koud van.
  Gewoon direkt naar de kern doorstoten en confronteren met domme uitspraken als daar om gevraagd wordt.
  Gaat nou maar eerst maar weer in overleg met Ozturk hoe hier weer op te reageren.
  Die hooghartige dirigent kauwt het je wel voor.

 • Ayhan

  Voel je je aangesproken jef ?
  waar las je dat ik jou naam opschreef of wou je zeggen dat jij wel die aliassen zijn die ik heb opgeschreven ?

 • Jef Vermeulen

  Poetin gaat jouw pakken, duurt nog wel even maar gaat wel gebeuren. Trump en Poetin gaan straks even orde op zaken stellen.
  Erdogan gaat daar netjes achteraan lopen.

 • Ayhan

  Trouwens je loopt achter George Michael en Mireilli Mathieu die zijn niet meer onder ons

 • Nasif

  En nog steeds ga je schuld verleggen. Kun je mij antwoordt geven waarom Nederland en andere EU landen deze geradicaliseerde terroristen niet heeft opgepakt bij de grensovergangen? Dat bedoel ik met schuld verleggen.

 • Jef Vermeulen

  Dan loop ik achter of niet. Ligt er maar aan hoe je het bekijkt.
  Witte puntmuts, janmaat, wilders, pvv…..
  Zo even geupdated.
  Ben weer bij de tijd, zo beter?

 • Jef Vermeulen

  “Beste Heer Ozturk
  Vergeet u niet delarosa , smokeyBob, Bart
  Seytan zit gewoon in die man”

  Duidelijk genoeg?

 • Ayhan

  janmaat is ook niet meer onder ons
  heb jij die witte puntmuts op ?

 • Ayhan

  Zo kan je het ook opvatten maar mijn redenering is absoluut niet zo
  Heer Omario vroeg over onze galbak (galbak is mijn woord voor die persoon) sobiesiki waar die was en welke aliassen hij nou weer had en ik heb die opgeschreven niet wijzend naar jou toe maar dat je je aangesproken voelt
  wil ik hierbij naar jou toe ivm dat reactie mijn excuses aanbieden

 • Jef Vermeulen

  Ok neem ik a la minuut terug.
  Fair enough.
  Ik heb geen aliassen nodig.
  De mensen die dat hier doen zijn laf en niet eerlijk.
  En nee ik heb geen witte puntmuts op. Wel een petje van Mercedes. Ook goed?

 • Jef Vermeulen

  Nog even en zelfs ik krijg hier nog een strakke plasser van.
  Een ongebreidelde fantasie of een gevaarlijke voorkeur met een samenzwering syndroom.
  Volgens mij zijn hier wel instanties voor die je hier vanaf helpen.

 • Jef Vermeulen

  Ja klopt, in de echte wereld en het bevalt goed.

 • Nasif

  Gelukkig maar loop jongetje van PVV, jouw wereld is zo echt dat je zelf niet eens weet of je van voor of achter leeft. Haha..

 • Ozturk

  Nederland heeft steken laten vallen en een door Turkije op het vliegtuig gezette en aangemelde terrorist gewoon door de douane laten wandelen. Waardeloze beveiliging. Turkije doet zijn best, en het land van meneer Vermeulen maakt er een puinhoop van, waardoor de doorgelaten terrorist in Parijs aanslagen kan plegen.
  Nederlanders snappen niet hoe ze terrorisme serieus moeten nemen.

 • Omario

  Beste Jef,

  Het blijkt dat u het niet helemaal begrijpt. Naast de Koran heb je de tafsir boeken die uitleg en historisch context geven aan betreffend koranvers. De tafsir, daar is consusus over wat betreft uitleg en interpretatie van betreffend vers van vooraanstaande geleerden en theologen. U haalde een aantal verzen erbij en ik vroeg u mij die verzen uit te leggen. Ik neem aan dat als iets leest, en zeker de Koran (of Bijbel of Thora) dat u zich dan heeft verdiept in betreffend vers, toch?

  Leg mij die verzen waarin u aangeeft dat opgeroepen wordt tot geweld dan even uit aan mij en de medelezers.

 • Ayhan

  Jazeker goed mercedes petje

 • Omario

  Dat is een goede. De Nederlandse regering en media houden zich obsessief bezig met Turkije terwijl zij Nederland niks misdaan hebben. Sterker nog, ze zorgen ervoor dat PVV-tokkies geen hartaanval krijgen door vluchtelingen daar op te vangen. MH17 is neergehaald door of Rusland of Oekraïne en zo nu en dan lees je eens een bericht hierover. Hypocriet!

 • Omario

  Beste Ozturk,

  Om die reden snap ik ook niet zo goed waarom Westerse landen vinden dat Turkije haar anti terreur wetten moeten versoepelen. In Frankrijk geldt nu al een hele lange tijd de noodtoestand waarbij de mensenrechten op grove schaal worden geschonden en mensen zomaar worden opgepakt. Niet zomaar trouwens maar omdat ze de Islam aanhangen. En dit allemaal n.a.v. 2 aanslagen. En over de noodtoestand en mensenrechtenschendingen horen, lezen en zien we nooit wat over in de westerse media. Ik zeg en blijf zeggen, die boomerang komt vanzelf een keer terug.

 • Jef Vermeulen

  Je kan wel weer afgeven op Nederland, de anti terreureenheden hebben tot nu toe goed gewerkt .
  2016 is voor Turkije een zwart jaar, met honderden slachtoffers door terreur. Een schok dat het terroristen wederom is gelukt, is het niettemin. Met iedere bom in Turkije blijkt opnieuw dat garanties tegen zelfmoordterroristen niet bestaan.
  In die jetset club in Istanbul lopen ze toch ook zo naar binnen.
  Waar is dan de bewaking terwijl die club vol zit met celebrities.
  Terreur hou je nooit tegen.

 • Jef Vermeulen

  Ik wil daar helemaal niet dieper op in gaan omdat bij mij een geloof, welke dan ook, gelijk staat aan oorlog, geweld, elkaar de vliegen afvangen.
  Daarom houdt ik mij daar verre van.
  Zonder geloof op deze wereld was er heel wat meer vrede.
  De huidige geloven staan al garant voor honderden jaren ellende en oorlog.
  In elk van die sprookjesboeken wordt op één of andere manier wel verwezen naar het gebruik van geweld. Het is maar net met welke bril je het leest.

 • Jef Vermeulen

  Ook op de zelfde tour als Ozturk of ben je een blindelingse volger? Prima.
  Napraten wat hij je voorkauwt.
  Zielig…. Kun je zelfs niks verzinnen hier.
  Ook voor jou geldt… er zijn genoeg instanties die er voor kunnen zorgen dat je voor jezelf durft op te komen.

  Ha… Ha… Kuch… Kuch..

 • Deli Balta

  Je bedoelt de Nederlandse anti terreureenheden deden hun werk niet goed, en daarom kon ISIS een aanslag plegen in België.

 • Nasif

  Haha… je laat mij lachen, balhaar. Ik heb er echt geen andere benaming voor je. Haha….

 • Deli Balta

  Turkije heeft ISIS nooit over de Turkse grens doorgelaten, ga nou geen dingen verzinnen. En de schuldigen zitten in Navo landen buiten Turkije. Zelfs een amerikaanse generaal heeft toegegeven dat zij isis hebben gecreëerd. Word wakker!

 • Ozturk

  Uw anti-terreureenheden hebben helemaal geen goed werk geleverd, hoe komt u erbij?
  Wat u bedoelt is dat u erg blij bent dat er IN NEDERLAND geen aanslagen zijn gepleegd tot vandaag. Maar zoals het een goed egoïstische PVV-er betaamt voelt u zich uiteraard helemaal niet verantwoordelijk voor aanslagen die elders gepleegd worden, zoals in FRankrijk en België. Uw beveiligingseenheden hadden een bijdrage ter voorkoming kunnen leveren, net zoals onze uitmuntende turkse veiligheidsdiensten dat hebben gedaan.
  Uw veiligheidssysteem is zo lek als een mandje.

  Het is dat nederland op het wereldtoneel zo vreselijk nietig en onbetekend is, dat terroristen het de moeite niet waard vinden om aanslagen in Nederland te plegen vanwege het gebrek aan aandacht voor zo’n aanslag, want anders was Nederland een sitting duck.

 • Jef Vermeulen

  Hier nog even een tweet van jullie vriendjes , hoe beschamend is dit dan wel niet ?
  https://uploads.disquscdn.com/images/85db1267e2e00637d88d9a88b72cad310e113bf341d031912bf62c4462df77ea.jpg

 • Jef Vermeulen

  Ook dat wordt behandeld bij zo’n praatgroep.
  In jouw geval ,enkele behandelingen.

 • Ozturk

  Geachte heer Omario,

  Gelukkig is er nu dus een Franse journalist opgestaan die exact datgene wat u hierboven schrijft ook aankaart. Het is ook niet te ontkennen, zo dik als het er op ligt.

 • Omario

  Beste Jef,

  Maar je haalt het wel aan. Ik neem dan aan dat je er eerst in hebt verdiept voordat je klakkeloos wat schrijft toch?

  Je geeft aan dat zonder geloof er heel wat meer vrede op de wereld zou zijn maar dat is, sorry dat ik het even zo formuleer, een domme beredenering. Ik som even een aantal oorlogen/conflicten waarbij heel veel mensen gruwelijk zijn vermoord:
  -. De eerste en de tweede wereldoorlog. Terrorist Hitler wilde een puur blank zuiver ras met als gevolg alleen al zes miljoen joden die vermoord werden. Daarnaast werden zigeneuners, homo’s en andere minderheden vermoord. Uit pure haat. Had niks met geloof te maken vanuit de kant van de blanke terrorist Adolf Hitler.
  -. De Vietnam oorlog.
  -. De oorlog tussen de Hutu’s en de Tutsi’s.
  -. De oorlog tussen Noord Korea en Zuid Korea.
  -. De tachtigjarige oorlog.
  -. De oorlog in Irak onder leiding van terrorist Bush. Hiervan wordt steeds meer duidelijk dat het land is geterroriseerd en vele moslims zijn vermoord met als leugen dat Saddam massavernietigingswapens zou hebben.
  -. Golfoorlog.

  Dit is maar een heeeeel klein deel van oorlogen die hebben plaatsgevonden wat totaal niet geloof als oorzaak of reden had. Ik kan nog tot en met morgen doorgaan met de lijst.

  Mijn vraag aan jou is: wil je de schijn wekken dat geloof de oorzaak is of zullen we het gewoon bij de keiharde feiten houden?

 • Nasif

  Je houdt ze goed in de gaten, voor angsthazen zijn er ook plekken bij die bewuste instanties waar jij mij wil hebben. Zullen we dan met z’n tweeën erheen gaan? Haha…

 • Jef Vermeulen

  Hoeveel aanslagen zijn er in Nederland geweest in 2016 ?
  Hoeveel aanslagen zijn er in Turkije geweest in 2016 ?
  Waar is het nou zo lek als een mandje ?
  Ik lees hier continue over het beste leger, het beste materiaal, alles 150 % in de hand hebben enz…enz…
  Je mag zelf het antwoord hier invullen. Lukt dat nou niet, laat even weten en ik laat je de cijfers wel zien.
  Weer de tactiek van Oturk naar voren gebracht met afleidings verhalen, zelf bedacht of is dit ook in gefluisterd.
  Een paar flinke aanslagen door idioten in het centrum van het toerisme in Turkije, en jij zinkt af naar de middeleeuwen.
  Toeristen blijven weg, investeerders worden huiverig wat nu al het geval is. Of te wel geen inkomsten meer. Grote stadions, en een vliegveld maar de portemonnee is leeg.
  Eens kijken waar de ontslagen gaan vallen.
  Of heeft het beste leger ter wereld met het beste materiaal dit al onder controle?

 • Jef Vermeulen

  Voor jouw hetzelfde recept :
  Hoeveel aanslagen zijn er in Nederland geweest in 2016 ?
  Hoeveel aanslagen zijn er in Turkije geweest in 2016 ?
  Waar is het nou zo lek als een mandje ?
  Je mag zelf het antwoord hier invullen. Lukt dat nou niet, laat even weten en ik laat je de cijfers wel zien.

 • Omario

  Beste Jef,

  Waar ligt Turkije en waar ligt Nederland? Wat voor acties voert Nederland uit en wat voor acties voert Turkije uit. Aanslagen kan je helaas nooit 100% voorkomen waar dan ook ter wereld en aanslagen zijn ook nooit goed te praten wie het slachtoffer ook is.

 • Omario

  Beste Ammon (het is voor nu wel duidelijk hoor;)

  Het is warm OF koud. Ik moet u even corrigeren aangezien ik er de vorige keer als de kippen bij was om mij te corrigeren. Vertel eens, heeft Ammon vrij gekregen of wat?

 • Omario

  Beste Ozturk,

  Vroeger toen we nog geen internet en social media had, kon je zulke dingen nog verbloemen. Tegenwoordig kan je dingen gewoon checken op het internet en ik daag eenieder uit om eens op zoek te gaan naar het aan het aantal nieuwsartikelen over de noodtoestand in Frankrijk. Ik snap werkelijk waar niet dat mensen zo blind en dom kunnen zijn en dat ze zelf niet kritisch blijven nadenken. Dit doet me gelijk denken aan de wijze woorden van Allah (swt) in soera 49, vers 6: “als een zondaar komt met nieuws, verifieer het dan”.

 • Omario

  Beste Ammon,

  Er is in 2016 overigens 1 terroristische aanslag gepleegd op een moskee in Enschede door radicale fundamentalistische, nationalistische, radicale, extreem rechtse PVV aanhangers. Om maar te zwijgen over de vele aanvallen op moskeeën door extreem rechtse islamofobe PVV aanhangers.

 • Hakan Orbay

  Trucks is trukje.

  Groetjes,

  Turk

 • Deli Balta

  Ik heb het gezien op Yaz Boz. Klopt helemaal. Ze willen gewoon via pkk, pyd, daesh en gulen Turkije opnieuw verdelen en verkleinen. Robert Davidd Steele en Wesley Clark zijn tenminste eerlijke mensen die het toegeven dat daesh/iS door CIA is gecreërd, en Trump is ook eerlijk met zijn uitspraak ISIS gecreëerd door Obama en Clinton.

  De echte terroristen zijn dankzij deze uitspraken duidelijk ook voor blinden!!!

 • Omario

  Beste Ammon,

  Ik breek even in. Jouw met een w is niet correct. Jouw is een bezittelijk voornaamwoord en je doelt hier op een persoon. Dan is het jou zonder W.

  Mag ik trouwens vragen waarom je deze alias hebt aangemaakt en je account prive houdt? En niet gaan jokken he en zeggen dat jij dit niet bent want als ik alle reacties van “Jef” naast Ammon hou dan zie heel toevallig heel veel gelijkenissen in stijl, taal en woordgebruik.

  Daarnaast vond ik het al heel vreemd dat een “Nederlander” het woord tafsir kent.

  Dus vertel eens: waarom dit account aangemaakt?

 • Ozturk

  Heer Omario,

  ik zou daar nog een wijsheid aan toe willen voegen:
  ‘als iemand met de naam Henk, Jef of Sobiesiki met nieuws komt, check het dan 3 keer, en geloof daarna nog altijd slechts de helft ervan’.
  🙂

 • Ozturk

  Heer Jef,

  Terroristen willen maximale media aandacht voor hun acties.
  Turkije is een heel erg belangrijk land in de wereld, vandaar dat terroristen bovengemiddeld veel interesse hebben om aanslagen in een belangrijk land te plegen.
  Vandaar ook dat de aanslagen in Europa plaatsvinden in de belangrijke landen Duitsland, Frankrijk en België (deze laatste omdat het de EU hoofdstad is, want België zelf stelt natuurlijk niks voor).

  Aangezien Nederland een compleet onbelangrijk land is in de wereld valt er voor terroristen geen eer te behalen met een aanslag in Nederland.

  Hoge bomen vangen veel wind.

  Dit voor uw ego teleurstellende antwoord had u vast niet verwacht, maar de waarheid is nu eenmaal hard.

 • Ozturk

  Geachte heer Omario,

  Die hele PVV hangt van misdadigers aan elkaar, nu inmiddels ook al herhaaldelijk bevestigd door de Nederlandse rechter.
  Van brievenbusplassers, dronkenrijders, geweldplegers tot terroristen die met brandbommen de islamitische gemeenschap terroriseren. Maar wat wil je ook als de Grote Leider het ‘goede’ voorbeeld geeft en zelf een veroordeelde misdadiger (wegens openlijk racisme) is.
  En de heren Henk, Jef en al wat dies meer aan aliassen hier op dit forum rondhangt verheerlijken dat gedrag en zijn dus zelf mede schuldig.

 • Jef Vermeulen

  De Nederlandse krijgsmacht levert op dit moment 901 militairen aan verschillende missies waaronder ook een aantal anti-terreur missies.
  Mali (Minusma)
  Irak (militaire trainers)
  Afghanistan (Resolute Support)
  Somalië (Atalanta, VPD, EUTMS)
  Zuid-Soedan (Unmiss)
  Bahrein (CMF)
  Bosnië-Herzegovina (EUFOR)
  Gazastrook (EU BAM en USSC)
  Israël, Syrië (UNDOF)
  Kosovo – KFOR en EULEX
  Libanon, Syrië en Israël (UNTSO)
  Verenigde Arabische Emiraten (FSE Mirage)
  Libië (EUBAM)
  Mali (EUTM en UNMAS)
  Uganda (ACOTA)

  Voor een land als Nederland met een kleine krijgsmacht is dit best wel veel.

 • Omario

  Beste Ammon (log gewoon met je eigen naam man, waarom moet je met een fake profiel reageren?),

  Jij bent wel van de knip en plak lijstjes he?

  Ik doelde meer op de geografische ligging. In Israel bijvoorbeeld of in uw vaderland Egypte worden ook meer aanslagen gepleegd dan in Nederland. Dat heeft OOK te maken met de geografische ligging.

 • Jef Vermeulen

  Daar gaan we weer Ozturkje..
  Zoals een egoïstische AKP-er mij weer beschuldigen van iets wat niet waar is.
  Mij geen woorden in de mond leggen die niet waar zijn.
  Of is dit de enige tactiek die u heeft, zielig.
  Ik had van een AKP-er toch iets meer verwacht, of is het alleen maar een grote bek,weinig inhoud en vooral rookgordijnen opwerpen.
  Ja ik ben blij dat er tot vandaag geen slachtoffers zijn gevallen in Nederland ten gevolge van een terroristische aanslag.
  Of had jij dat graag anders gezien, chaos en terreur in Nederland.
  Aan de hand van jouw chauvinistische uitspraken hier , begin ik nog te twijfelen ook.
  Jouw uitmuntende turkse veiligheidsdiensten hebben niet kunnen voorkomen dat er al meer dan 600 slachtoffers zijn gevallen.
  Onze normale veiligheidsdienst heeft tot nu kunnen voorkomen dat er 0 slachtoffers zijn gevallen.
  Erg knap voor een nietig en onbetekend landje.

 • Deli Balta

  Helemaal mee eens!

 • Jef Vermeulen

  Nogmaals ik heb geen verschillende aliassen nodig om hier wat op te schrijven.
  Dat zielige gedrag heb ik niet nodig. Daar zijn er al genoeg van op deze site.
  De naam is Vermeulen, dat kun je aannemen of niet.
  Zo niet, ok dan zijn wij hierbij uitgepraat.
  Laat maar weten want dan schrap ik je uit mijn lijstje hier.

 • Jef Vermeulen

  Ik heb jouw al antwoord gegeven in een eerder commentaar.
  Ik wist niet wat dat woord betekende en heb het dus opgezocht op google. Zo vreemd is dat nou ook weer niet.
  Trouwens je vroeg het zelf aan mij in een vorig commentaar :
  “”Graag zou ik van u de tafsir van deze verzen willen krijgen. Om even vast te stellen of u het allemaal wel snapt.””
  Laat even weten wat ik in dat vorige commentaar heb gevraagd want dan weet ik tenminste waar ik met jouw aan toe ben.
  Zo simpel is dat.
  P.s. heb je dit zelf bedacht of is dit weer ingefluisterd door onze hoofdredacteur.

 • Deli Balta

  Die is raak. 😉

 • Jef Vermeulen

  Ben je er al uit ? Ik heb nog geen antwoord van jouw gehad.
  Hoeveel aanslagen zijn er in Nederland geweest in 2016 ?
  Hoeveel aanslagen zijn er in Turkije geweest in 2016 ?
  Je mag zelf het antwoord hier invullen. Lukt dat nou niet, laat even weten en ik laat je de cijfers wel zien.

 • Omario

  Beste Ammon,

  Kom op man, geloof je het zelf? Bij tafsir had jij het gelijk over het feit dat deze onontbeerlijk is. Dat had je even met Google uitgevogeld he. Ammon, je valt door de mand, niet alleen door die reactie waarin ik om tafsir vroeg van betreffende verzen maar je reacties zijn een kopie van de spel en schrijfstijl van degene (jij) die onder Ammon reageert. Wees volwassen en doen niet zo kinderachtig. Een ander fake account heeft u niet nodig aangezien ik altijd wel in alle redelijkheid met u kon discussiëren Ammon.

 • Omario

  Beste Ammon,

  Ik ben niet achterlijk en ik vind het een belediging als je mijn intelligentie onderschat.

  Vertel eens, waarom reageer je met een fake account en niet met je eigen account? Zolang u zich anders voor blijft doen zal ik u blijven aanspreken met Ammon.

 • Omario

  Beste Ozturk,

  Ieder nadeel heb z’n voordeel zei cruijf ooit. Als je ooit veroordeeld wordt en je ziet het allemaal niet meer zitten, dan kan je je eigen altijd nog aansluiten bij de PVV onder leiding van Geert W.

 • Deli Balta

  Isis is geen islam, isis is CIA. En CIA is geen islam, duidelijk zo??

  1,5 miljard mensen geloven in een sprookje? Je hoort zelf niet wat je zegt. Ik zou me schamen. Bah

 • Jef Vermeulen

  Wat jij daar op noemt heeft niks met geloofsoorlogen te doen.
  Hier heb jij je feiten:

  Slag bij Karbala De Eerste Heilige Oorlog (595–585 v.Chr.)
  De Tweede Heilige Oorlog (449–448 v.Chr.)
  De Derde Heilige Oorlog (356–346 v.Chr.)
  De Vierde Heilige Oorlog (339–338 v.Chr.)
  De Makkabese opstand (167–160 v.Chr.)
  De Joodse Oorlog (66–73)
  De Kitosoorlog (115–117)
  De Bar Kochba-ostand (132–135)
  Expedities van Mohammed
  Kalifaat van de Rashidun
  Eerste Fita
  Tweede Fitna
  Slag bij Karbala
  Slag bij Guadalete
  Fries-Frankische oorlogen
  Saksenoorlogen
  De Kruistochten (11e–15e eeuw
  Kruistochten tegen ketters 1209–1438
  Kruistochten tegen moslims en heidenen (11e–15e eeuw)
  De Reformatieoorlogen (16e–17e eeuw)

  En dit is nog lang niet alles.
  Heden ten dagen gaan we hier nog vrolijk mee door, kijk maar wat er met die idioten van isis in het midden oosten gebeurd.
  We lezen en interpreteren de koran op een andere manier, en tjakka…alle ongelovigen moeten dood.

 • Ozturk

  Terroristen zijn simpelweg niet geïnteresseerd in het plegen van een aanslag in een nietsbetekenend land als Nederland omdat dat geen publiciteit oplevert. Voor Nederland aan de ene kant gelukkig maar, maar aan de andere kant ook wel weer vernederend.

  Gaat u nog uitdrukkelijk afstand nemen van de PVV standpunten en de partij veroordelen vanwege hun verderfelijke racisme, of bent u dat niet van plan en bekent u daarmee impliciet achter de PVV partij ideologie te staan en een PVV supporter te zijn?

 • Jef Vermeulen

  Ik angsthaas ? Die dag moet nog komen.

 • Jef Vermeulen

  Ja jij ook welterusten

 • Deli Balta

  Ik heb ze niet geteld? Vertel jij maar?

 • Omario

  Beste Ammon,

  Goed lezen. Ik somde een aantal oorlogen die NIET ingegeven waren door geloof. Als we de feiten op tafel leggen dan zien we snel klaar. Het meest gruwelijke wat heeft plaats gevonden daar is een blanke terrorist voor verantwoordelijk. En nee niet gaan zeggen dat het een psychisch gestoorde man was.

  Ook daar ga je weer de fout in. De moslims leiden het meeste onder de terreur van DAESH.

  Waarom reageer je trouwens niet onder je eigen naam Ammon? Mij hou je echt niet voor de gek?

 • Jef Vermeulen

  Nou kun je normaal doen of ik keil je eruit.
  Mij fok je niet op, met die zuigerij van Ozturk.
  Bij mij gaat dat niet lukken. kap daar mee.
  Waarom toch steeds hier mensen in een hoek sodemieteren wat jullie het beste uitkomt.
  Zielig gelul.

 • Jef Vermeulen

  Voor de laatse keer, doe normaal of ik ben met jouw helemaal klaar.
  Zoek iemand anders om te trollen Ozturk !!

 • Omario

  Beste Ammon,

  Jou zonder W!

  Heel grappig. Je kan het op tig manieren proberen maar jij bent Ammon dus ik zal jou ook aanspreken als Ammon. Laten we het helder en overzichtelijk houden. Waarom niet onder je eigen naam Ammon reageren?

  P.s.: ik zou willen dat ik zo kon schrijven als de heer Ozturk.

 • Jef Vermeulen

  Dit gaat je niet lukken Ozturk om mij in een hoek te zetten.
  Jij gaat mij niet de pvv aanpraten.
  Ga jij nou maar met dat splintertje denk aan de slag dan pak ik straks wel een pincet om die splinter er even uit te trekken.
  Dat kan even pijn doen maar als stoere turk moet je daar toch makkelijk tegen kunnen.

 • Jef Vermeulen

  Ok met omario ben ik klaar. Ajuus.

 • Omario

  Beste Ammon,

  Je hoeft niet op mij te reageren maar ik zal wel op jou blijven reageren zodat mensen in ieder geval weten dat we hier niet te maken hebben met een Jef Vermeulen maar onze enige echte Ammon!

  Kay fa 7alek trouwens?

 • Omario

  Beste Ammon,

  Jou zonder W!

  Heel grappig maar dit gaat niet werken bij mij. Je kan het op tig manieren proberen maar jij bent Ammon dus ik zal jou ook aanspreken als Ammon. Laten we het helder en overzichtelijk houden. Waarom niet onder je eigen naam Ammon reageren?

  P.s.: ik zou willen dat ik zo kon schrijven als de heer Ozturk.

 • Omario

  Beste Ammon,

  Heel grappig maar de dreigende taal die je uitslaat werkt niet bij mij. Je kan het op tig manieren proberen maar jij bent Ammon dus ik zal jou ook gewoon aanspreken als Ammon. Laten we het helder en overzichtelijk houden.

  Waarom niet onder je eigen naam Ammon reageren?

  P.s.: ik zou willen dat ik zo kon schrijven als de heer Ozturk.

 • Ozturk

  Dus geen afstand willen nemen van de PVV?
  Bij deze bent u dus officieel een PVV-er in onze ogen.

  Wij vinden het prima als DENK een splinterpartij blijft, en zelfs als ze helemaal geen zetels krijgen is het ok. Waar het ons om gaat is dat de traditionele partijen waar wij normaal op stemden onze stemmen niet meer krijgen, omdat ze onze belangen hebben verloochend nadat ze eerst bij onze moskeeën met knuffel allochtonen als kandidaat op hun lijsten om onze stemmen kwamen bedelen.

  Maar gaat u nu maar gewoon op uw Blonde Misdadiger stemmen op maart en maakt u zich geen zorgen om wat wij doen.

 • Ozturk

  Heer Henk,

  Juist omdat Turkije zoveel heeft geïnvesteerd gaat nu het grote oogsten beginnen voor Turkije.
  Turkije is een groots en flexibel land en vind altijd een weg om te overleven.

  Gaat u zich nu maar bezig houden met het dichten van de vele gaten in de romp van het zinkende schip dat Nederland / EU heet, want daar is de nood veel hoger. Ondanks structureel 0% rente wil van narigheid nog steeds niemand ook maar een euro investeren, simpelweg omdat er niks te verdienen valt in een vergrijzend en oud continent met een krimpende bevolking.

 • Ozturk

  Niet zo grof in de mond alstublieft meneer Teremun.
  En het is jou zonder W.

 • Ozturk

  De aanslagen in toeristische gebieden heeft u zelf al om de oren gekregen. En? Hoe voelt dat nou? Kogels in Parijs, vrachtwagens in Nice en Berlijn? Bommetje op zaventem?
  En? Is uw deur al dicht of valt het allemaal wel mee?

 • Ozturk

  Ik zou het niet denken. Om een goed voorbeeld te geven: wij waren hier op dit forum vredig aan heg discussiëren totdat u, ongelovige atheïst hier de boel kwam opstoken. En nu is er ineens een hoop strijd op dit forum ontstaan omdat u zich als een ongelovige PVV-er profileert. U bent dus schuldig aan onruststokerij terwijl u zegt geen geloof aan te hangen. Daarmee ontkracht u uw eigen stelling dat er zonder geloof geen problemen in de wereld zouden zijn.

 • Ozturk

  Reageer eens inhoudelijk op wat meneer Omario schrijft. Want hij heeft daar wel degelijk een punt en uw stelling haalt hij keihard onderuit. Maar als u daar niets tegenover zet wint hij dus deze discussie.

 • Ozturk

  Neem dan ook afstand van de PVV standpunten en niemand zal u er nog mee lastig vallen. Hoe moeilijk kan het zijn? Tenzij u natuurlijk echt PVV sympathisant bent, dan kan ik begrijpen dat het u zwaar valt afstand te nemen.

 • Omario

  Beste Ozturk,

  Wil je die laatste zin niet meer gebruiken. Dadelijk gaat Ammon denken dat ik Ozturk ben:).

 • Ozturk

  Nederland is inderdaad een klein landje met een heel kleine krijgsmacht. En het zijn nog lafaards ook, in tegenstelling tot de onverzettelijke Turkse soldaten. Aanwezig zijn is 1, maar je werk naar behoren uitvoeren is 2. En u weet hoe ‘goed’ de Nederlanders hun werk in Srebrenica hebben uitgevoerd nietwaar? Ze hebben om hun eigen hachje te redden ruim 8000 moslimmannen willens en wetens aan de serven overgedragen en hen een wisse dood ingestuurd. Terwijl de Serven 8.000 onschuldige moslims aan het afknallen waren stonden de Nederlandse soldaten met een potje bier in de hand de vogeltjesdans te doen om te vieren dat ze er zelf zonder kleerscheuren vanaf waren gekomen.

  Houdt uw lijstjes voor uzelf. Al zouden er 90.000 ipv 900 Nederlandse soldaten meedoen aan missies, het blijven mietjes waar je niks aan hebt.

 • Deli Balta

  Omario je hebt gelijk, jef is Ammon

 • Ayhan

  Klopt Deli Balta
  Helaas bepaalde figuren willen het maar niet zien als ze maar Turkije kunnen beschuldigen ik heb maar een woord voor ze het zijn gewoon ezels

 • Deli Balta

  Dat doen ze express, wij echte Turken trappen daar toch niet in.

 • Jef Vermeulen

  Aangezien jij ook maar door blijft zeiken en gewoon niks anders kunt aannemen, en je denkt mij hier in een hoek te moeten zetten :
  ajuus ozturkje en nog veel plezier met je splinter.

 • Deli Balta

  je bent eigenwijs, je denkt dat je alles beter weet, heb je ook 1 dollar van gulen gekregen?

 • Jef Vermeulen

  Begin jij nu ook al te zeiken over mijn account hier?
  Moet je zelf weten, maar ik ben zo met je klaar.

 • Jef Vermeulen

  Isis is geen islam maar een klein clubje idioten die zogenaamd namens de islam opereren.
  In mijn gedachte is het geloof, welke geloof dan ook, een sprookje. Ik geloof namelijk niet en geloof wel dat zonder godsdiensten heel wat meer vrede was geweest.
  Er zijn meer dan 1.5 miljard mensen op deze aarde die niet geloven.
  Wie wat gelooft maakt mij niet uit. Ieder zijn meug,

 • Deli Balta

  Niet huilen

 • Omario

  Beste Ammon,

  U gaat maar door he met het reageren onder een andere naam. Hou nou gewoon je eigen naam aan. Dat is voor iedereen duidelijk Ammon.

 • Omario

  Beste Ammon,

  Mensen zijn niet achterlijk man. Ik ben er een tijdje uitgeweest en zag direct dat u het was. Maar serieus he, u moet toch wel een klein beetje ziek zijn in uw hoofd om te doen alsof u de Nederlandse heer Vermeulen bent en dit ook vol blijft houden terwijl u gewoon onze enige enige Egyptische Ammon bent. Ik vraag me dan echt wat er in uw hoofd omgaat?

 • Hakan Orbay

  Wij blijven in nederland. Wij worden er steeds met meer.
  …….ik houd van hollanda……………meer vluchtelingen voor hollanda……….

 • Hakan Orbay

  ja rutte met zn knikkende knieeen. pak rusia dan. rusia rusia

 • Ayhan

  Hij heeft complex van zijn afkomst omdat we hem erop aanwijzen
  komt hij maar met zijn nieuwe alias

Loading posts...