<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Jan 07, 2017

Turkije stapt over naar fase twee: ‘Bondgenoten’ steunen stiekem terreur

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Süleyman Soylu, heeft zaterdag nadrukkelijk laten weten dat bondgenoten van Turkije terreurgroepen stiekem steunen.

“Ze proberen ons met terrorisme op onze knieën te krijgen. Deze grote welvarende landen knoeien met het Midden-Oosten en hebben plannen. In plaats van het helpen van slachtoffers en onderdrukten zijn ze genadeloos bezig met het plannen van een [nieuwe] regio”, waarschuwde Soylu vanuit Hatay.

Ontrafeling

De Turkse minister gaf aan dat de hele wereld moet weten dat Turkije weet wat er zich afspeelt in de regio en hoe ‘vies’ dat gebeurt. “Deze zogenaamde vrienden van ons steunen terreurgroepen die Turkije aanvallen. We weten wat er gebeurt in die PYD- en PKK-kampen. We zijn op de hoogte van de fases van dit vuile spel.”

Soylu vertelde ook dat Turkije niet te temmen is met terreur. “Ze proberen Turkije te besmetten met terreur. We gaan doorstrijden en wel tot het uiterst. Ons staat na het einde van de strijd verlossing, vrede, eenheid en een rijk onafhankelijk Turkije te wachten.”

De Turkse minister was nog niet klaar: “Hoeveel en hoe vaak jullie ze ook steunen, we zullen jullie pionnen vernietigen. Dit was nog fase één: we stappen over naar fase twee”, aldus Soylu.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – HATAY | Gepubliceerd: 07-01-2017

Jan 07, 2017
Loading posts...