<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Dec 17, 2016

Turkse minister belooft wraak: We gaan ze afmaken, afmaken en nog eens afmaken

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Süleyman Soylu, heeft naar aanleiding van de terreuraanslag in Kayseri gezegd dat Turkije de verantwoordelijke terreurgroep zal vernietigen.

“Allah is getuige, we gaan ze afmaken, afmaken en afmaken. Niemand zal het woord PKK meer durven uit te spreken”, sprak Soylu zondag in Kayseri waar 14 militairen om het leven zijn gekomen na opnieuw een terroristische zelfmoordaanslag in korte tijd. De Turkse politie heeft inmiddels 15 verdachten aangehouden.

Na leuzen van omringende burgers dat ze geen PKK meer willen in het Turkse parlement gaf de Turkse minister aan dat degenen die aangaven de Turkse staat niet te erkennen, kennis hebben gemaakt met de Turkse staat [arrestaties HDP-ers]. “Ze wilden niet voor de rechter verschijnen. Zijn ze nu daar? Vertrouw op ons, we beginnen pas. Terreur in Turkije zal eindigen.”

Soylu, bekend om zijn harde woorden, gaf eerder aan dat terreurgroep PKK een totale vernietiging te wachten staat, nog voor april 2017. Hij gaf aan dat de Turkse regering heeft gezworen tot de dood te gaan strijden tegen terroristen. (KLIK voor video)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – KAYSERI | Gepubliceerd: 17-12-2016

Dec 17, 2016
Loading posts...